Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemduma

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lost vasárnapi búcsúja után tegnap este elköszönt a tévétől az évtized kétségkívül legkeményebb karaktere, az Ember, Akinek Nem Árt az Atom, a Vírus és a Drog sem, véget ért Jack Bauer nyolcadik leghosszabb napja. A záró duplarészt még nem láttuk, így inkább a…..
Kéréssel fordulnak a hétvégi Spanyol GP-n a FIA-hoz a pilóták: másfél hét múlva, a monacói időmérő első harmadában osszák két részre a mezőnyt.Bruno Senna és Jarno Trulli, az újonc HRT, illetve Lotus versenyzője attól tart, fel fogják tartani a jóval gyorsabb autókat.…..
Az első négy futamon csak 10 pontot szerzett a német, negyvennel kevesebbet, mint csapattársa, Nico Rosberg. A Mercedes a hétvégére átépítette neki F1-gépét, de az olasz nem hisz a feltámadásban.”Egyre nehezebb és nehezebb lesz neki, nem tudom, hogyan jöhetne föl innét.…..
Igen ám, de gondoltak-e arra, hogy a beidegződések, a betonbiztos módszerek hibásak, netán rosszul rögzültek? Gondoltak-e már arra az éjféltől-hajnalig kéziféket rángatók, a CO-sperrel vitézkedők, hogy a mindennapi közlekedés sokkal komolyabb, nehezebben megoldható feladat elé…..
nemduma 2009.12.19 02:04:59
Az amerikai V8-as dögökről való ábrándozást nem törheti derékba semmi. Még az sem, hogy az ember megvette első amerikai V8-as dögjét – még szép, hogy nem! Elvégre mi van, ha bekövetkezik az a valószínűtlen eset, hogy összetöröm, azzal a még valószerűtlenebb…..