Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Onysseus (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tartusztól északra, Marakleánál egy keskeny falsáv fut a vízben: szétszórt darabjai egy tengerbe épített 13. századi őrtoronynak. Árulás és fiúgyilkosság tapad a kváderekhez; és ezer, meg ezer remeterák. Nehéz is kerülgetni őket, ahogyan a parttól egy kilométernyire…..
Csodálatos kenyérszaporítás Margatban Major Balázs a Szíriai- Magyar Régészeti Misszióról, a narancstermesztő Matula bácsiról és a sárga-fekete mérőszalagról. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem zászlaja alatt tárja fel a világ legnagyobb keresztes várát Szíriában karunk…..
A sebváltót markoló napbarnított férfikézre alabástromkacsó kulcsolódik. Az ujjak visszafogott szerelmeskedésben kúsznak egymásba… Brrr, de giccses! Ponyvafüzetek wécépapírminőségű romantikája! - gondolnám magamban, ha otthoni barátaim autójának hátsó ülésén utaznék.…..
Idő:2009. 07. 06. 03:00 Magasság: 37 ezer L Sebesség: 905 Km/h Hőmérséklet: -67 *F Helyzet: Ciprus felett az orr az ablakhoz tapad, a karok ernyedten gubbasztanak az ölben, a tekintet elszáll a vastag felhőtömbre hasonlító vattacukor-ültetvény felé.   Aggódva…..