Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adri_Lithuania

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Trey Parker és Matt Stone hatalmas rajongója a musicaleknek és a South Park is tele van saját szerzeményekkel, paródiákkal és feldolgozásokkal. Ennyi év után egy komplett ötlemezes diszkográfiát is össze lehetne állítani a legelvetemültebb zenéikből, de mi most megpróbáltuk…..
Kezdésnek Weir vezérasszonyunk méretes arcát vizsgálhatjuk meg extra közelről, és ezzel fel is ébresztjük, ami jó dolog, mivel egy kórteremben van. Már megint buli lett volna a gyengélkedőn? – kérdi kábultan magától, amikor jön egy Fletcher nevű doki a világ legrondább…..
Miért éppen Litvánia? Update II. 2009.09.02 13:48:00
Jajj, hát még nem is ejtettem szót a litván (nemzeti) ételekről. Általában két fő összetevőjük van, az egyik a krumpli, a másik az olaj. Az olajból általában szignifikánsan többet tartalmaznak. Egyik nagy kedvencük a Cipilinai (ejtsd cipiliné), olaj, krumpli és darált hús, a…..
Miért éppen Litvánia? Update I. 2009.09.01 19:52:00
Jelentkezem! :) Volt egy aprócska kimaradásom, de most megint kicsit élménybeszámolok egy picit. :) Először is: 3 hét múlva ilyenkor már hazai pályán leszek, úgyhogy lehet velem kalkulálni mindenféle értelemben, és még egyszer, 25-én parti nálunk. Nekem SZIN-pótlás is lesz,…..
Heló-heló, Múlt héten eladtam életem első szállítmányát! Juhú! Russelsheim-Győr távolságban, ezzel 60 eurót keresve a Vykomnak. :) Ezen a héten Marco úgy döntött, hogy távozik a cégtől, szóval megkaptam a szlovén piacot is. Így most már nagy valószínűséggel a…..
Kedves Mindenki, A munkahelyemen még mindig keresem a nehezen fellelhető gépjárműszállító kamionvezetőket, de ezen a héten már fel is kerestem néhányat telefonon, jövő héten remélhetőleg jobban belecsaphatok a lecsóba. :) Most pénteken is elnéztünk a DzemPubba (igen, van…..
Most pénteken partihelyen jártunk, először a Punto Picában búcsúztattuk Pollyt Brazíliából, és köszöntöttük Jo-t Norvégiából, és az ájszekesek kedvezményt kapnak a sörre. (Így is 5 litas aka. 400 pénz) A képen narancsban Stefano, a vicces olasz, aki még kb. 3 hétig van…..
Sziasztok megint, Először is, íme egy kép arról, amikor megérkeztem hajnalok hajnalán, és üdvözöltek kedves gyakornoktársaim: Rózsaszínben Roxi Lengyelországból, mellette Denitsa Ukrajnából, mellette Iuliana Romániából. Nekik is eléggé reggel volt, de nagyon jól esett, hogy…..
Sziasztok Kispajtások,  Dolgoztam. Én magam. :) Szóval túl vagyok az első hetemen, és nem mondanám, hogy jobb ember lettem tőle, de a végére tuti megtanulok 8 órát végig ülni a fenekemen, és közben bámulni a képernyőt. Hogy mit is dolgozom? Egyelőre kutatom a magyar…..
Miért éppen Litvánia? Üdvözlet 2009.07.06 22:07:00
Kedves Érdeklődő Nemájszeker és Ájszeker!  Először is üdv a blogon! Ha minden jól megy, legalább heti frissítésben tudsz meg infókat rólam, és arról, hogy mit is keresek a messzi északon, alig 1200 km-re drága szülőföldemtől. Még egyértelműen tart a honeymoon…..