Regisztráció Blogot indítok
Adatok
véletlen

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkor arra figyelmeztetett régivágású, ám kiváló barátom, hogy vigyázzak a nettel, mert a tempója nem teszi lehetővé a pontosságot, megbízhatóságot, azonkívül nagyobb tévedéseket tesz lehetővé, mint a hagyományos papíralapú írás(mód). Érvelése az volt, hogy a weben…..
  Picit furcsa ez a rendőrautó. Ja, hogy ez valami biztonsági szolgálat! Nyilván véletlen, hogy széles, ferde kék sáv van az oldalán, fehér felirattal. A motorházfedél elején is van egy kék sáv, de ez tényleg csak a vak végzet műve lehet. Hogy ilyet szabad? Akkor én is…..
véletlen 2010.01.20 12:52:35
@davidsz:
nem hinném, hogy megfelel a jogszabályoknak, sokkal inkább egyfajta (speciális) jogértelmezésnek. Nagy különbség. Ez kis országunkban - jóindulatúan megközelítve - annyit jelent, hogy a jogértelmezőnek fogalma sincs arról, amit értékel. Ma Magyarországon ez teljesen megszokott dolog, de attól még nem jó, és nem elfogadható.

Ami a konkrét esetet illeti: én ott voltam. Ezért is írtam le. A srác pedig maga tudja, mit mond, nekem nem tűnt úgy, hogy nagyon vitatná, persze az is lehet, hogy kölcsönadta a kocsiját, és az is, hogy van még egy szállító feliratú oktávia a közelben.
De ezt már írtam korábban, csak nem olvastad el.
"Belehúz a szerzői jogi lobbi", "Már a netes letöltés is jogdíjköteles" - effajta címek lepték el a magyar sajtót a hét elején, azt követően, hogy megjelent a jogvédő iroda legújabb jogdíjtáblázata - sajnos, ne hallgassuk el, először az Index is belefutott a…..
véletlen 2010.01.20 10:49:10
@Grigorij:
Csupán csatlakoznék a bejegyzésedhez, mert mindent leírtál, amit magam is tettem volna. A különbség csupán annyi, hogy vizuális koncepciók tervezéséből és megvalósításából élek, együttműködve - amikor és ahogy szükséges -, más kreatív szakemberekkel.

Nem értem, milyen alapon adóztat meg a legminimálisabb összeggel is egy állítólag jogvédő szervezet.

A post szerzőjének javaslom, hogy gondolkozzon, mielőtt ír, ha már ír...