Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tokyka

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkeztünk hát a döntőhöz, alább láthatóak ábécé sorrendben azok a novellák, amelyek a legjobban szerepeltek a korábbi fordulókban. A szavazás szeptember 10-től 11-ig éjfélig tart, másnap reggelre tehát kiderül, hogy melyik az a legjobb három novella, akiknek a szerzői…..
Elindult a Bevállalod? - A litera az Olvasóliget programsorozat keretében indított egypercesnovella-pályázatának közönségszavazása, amely a beérkezett pályázatok nagy száma miatt többfordulós lesz. Az első fordulóban a blogon publikálásra kerülés sorrendjében a legkorábban…..
tokyka 2009.09.04 20:23:25
@Pál Sándor: Csak az a baj az ilyen szavazással, hogy nem a mű a lényeg, hanem kinek hány ismerőse van, vagy mennyire ért a számítógéphez. Egyébként ez a probléma már máshol is előfordult, ezért jó, ha független zsűri.
Bevállalod? Viwill: Spicc 2009.07.24 15:08:20
Forró nyári nap volt. Az aszfalt, már reggel 6-kor olvadt, és a párának nem volt ideje megülni a fűszálakon, azonnal felszállt. Utáltam azt a reggelt, ugyanúgy, mint az előtte lévő 12 is. Lassan bandukoltam, és nem érdekelt, hogy a Nap csoda vörösen éppen felkelt, megfestve a…..
Bevállalod? Rapai Ágnes: A mágus 2009.07.24 15:05:55
Ott kezdődik a dolog, hogy még bele se szerelmesedtem az egyikbe, máris a következő szerelmet hajszolom. Ezért aztán nehéz elmagyarázni, mit is érzek például most, ezzel a mostani szerelmemmel kapcsolatban. Mi fogott meg benne? Természetesen a stílusa. Az a mélabús, mégis…..
(egy közeli üdülősoron)Még kopaszságában is megvolt a hite, hogy egyszer jön egy asszony, aki hajával ékesíti a csupasz területet. Már órák óta a tengerparton áll. Néz. Figyeli a parton a sziklákat. Ott lehet, délután is ott volt, előtte italt kért magának a közeli…..
tokyka 2009.08.23 14:55:19
Bevállalod? Elek András: Omnia 2009.08.21 01:20:30
A vér íze és a kávé illata. Az a rohadt csésze.Fél öt van, virrasztástól zsibbadtan nézem ahogy nappallá sárgul épp a világ, és itt ez az íz és az illat, és a verandán megjelenik a tavalyi Júlia.Szerda volt, ugyanitt ittuk a kávét, akkor mér füle volt a csészének és nem…..
tokyka 2009.08.21 19:51:58
Párizs, Harry’s Bar, üres asztalok, senki nem ül le, ez egy amerikai bár, a vendégek a pult körül tolonganak. A második sorból előbb-utóbb bekerülsz a belső körbe. A jobb karomat én is feltolom a bárpultra, könyöklésre pont jó magasság, nehezen fészkelem be magam, szemben…..
tokyka 2009.08.21 19:44:15
Az e-könyv olvasó céleszközök általában olyan e-könyv megjelenítő kütyük, amelyek kijelzői e-papír technológiát használnak. A technológia lényege, hogy a felülete egészen papírszerű, nincs háttérvilágítása, nem bántja a szemet, és nem is fogyaszt…..