Regisztráció Blogot indítok
Adatok
savior

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
3,2 millió eurót kap versenyhétvégénként a Felipe Massa helyére visszaülő Michael Schumacher, értesült az as.com. A madridi sportlap úgy tudja, nagydíjonként fizeti a Ferrari az exbajnokot, aki ha a hátra lévő hét GP-n elindul, 22,4 millió eurót kasszíroz. (1 euró nagyjából…..
savior 2009.07.31 13:37:08
@pici-zooo: "Na Te aztán fantasztikus
emberismerő vagy, úgylátszik nem vagy
tisztában az önelégült és az arrogencia
fogalmával!!! Nézd meg azokat a pilótákat
akik vezetés helyett azt nézik kinek mikor
tudnak integetni! Sírnak a rádióba hogy
feltartják Ő-t de leelőzni képtelen!! A
"kisgyerek" első évében lealázott mindenkit!!
Ki nem tudta elviselni hogy jobb?? Alonso be
is vágta a hisztit! Na ennyit erről!!!!"
1: ha nem igy tennenek, akkor kirugnak oket.
2: ezeket barmelyik szinesz megcsinalja
Olvasónk korábban már írt nekünk a polgári polgármesteri hivatalban uralkodó állapotokról. Valószínűleg az érintettek is olvashatták az ominózus bejegyzést, hiszen azóta már meg is váltak tőle. Nemrég írtam ide egy cikket, amelyben a polgári polgármesteri hivatalról tettem…..
savior 2009.07.29 11:15:18
@EG0: en is fizettem adot, megsem panaszkodtam, hogy minek epitenek autopalyat, amikor nem is hasznalom? meg minek fizetek tb-t, amikor nem is jarok orvoshoz? azt en is megtudom mondani, hogy mire nincs szuksegem, de attol sok embernek biztos hianyoznanak ezek.
ezek szerint te a kismamaktol es a nyugdijasoktol is elvenned a penzt, merthogy ok sem dolgoznak.
az is tevedes hogy az adodbol elek. az adodbol az allam el, en pedig az allambol. attol kezdve hogy te a penzt kiadod a kezeid kozul mar semmi kozod hozza.
ha a te elvedet kovetnenk, akkor az orszag telelenne 0 ft jovedelmu emberrel. a nok nem vallalnak magukra a gyerekszulest, a nyugdijasok es a munkanelkuliek pedig egyre nagyobb szamban kerulnenek utcara. megnovekednenek a buncselekmenyek is, mert senki sem akarna ehen halni, inkabb kirabolnanak teged az utcan. a sok bunozo miatt a bortonok megtelnenek es ujabbakat kellene epiteni a te penzedbol. a bortonlakok ellatasa pedig szinten penzbe kerul. a jo kommenteddel olyan szar helyzetbe sodornad az orszagot, amilyenben meg sosem volt.
Hétfő van, kánikula és újabb érdekes történettel jelentkezünk.Olvasónkat informatikusként alkalmazták, de hetekig csak  üldögélt egy széken. Jelenleg Polgáron dolgozom a polgármesteri hivatalban. A történet ott kezdődött, hogy a fiatal korom ellenérdssde (26) már 2…..