Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabortitan

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két nap pihenés elég volt. Hamarosan új kampány bloggal, és még több extra infóval jelentkezünk a kampány állásáról. Mindenkinek újra köszönjük a sok segítséget, és azt, hogy felfokozott hangulatban, és maximális lelkesedéssel folytathatjuk a munkát!A tegnapi és a mai nap…..
Igen, Lehet! Nem hittem volna 4 nappal ezelőtt, hogy minden lista állni fog. De áll, és most sem hiszem el. Tegnap Celldömölkön, az egész város LMP volt. Négy kitelepülés, 16 aktivista, végigplakátolt város. Két nap alatt 200 szelvény. Ma reggel, Dunaújvárosban 732 KC volt, a…..
2010. február 26-án pénteken „ismeretlen tettesek” ellopták a Lehet Más a Politika (LMP) részére  február 25-én és 26-án leadott kopogtatócédulákat egy szegedi kisboltból. (Az e célra kihelyezett papírdoboz madzagját elvágták és a dobozt a cédulákkal együtt…..
Gabortitan 2010.03.05 17:47:05
@antiszemita_tapasz: Te szánalmas vagy:)
Egy szimplán emberi hiba miatt mindezt? Ez olyan mintha azt mondanám neked, hogy csak azért mert a hozzászólásod végére nem írtál pontot, meg a mondataidat nem nagybetűvel, én elítélnélek 2év szabadságvesztésre:) Jól vagy???
Anyway...hajráááá LMP!!!
Sikerülni fog és kész!
6. számú országgyűlési választókerület: Hódmezővásárhely, Mártély, Mindszent, Székkutas  Nagylakon születtem 1951-ben. Makón voltam kisgyerek, majd Újszentivánon nőttem fel. A gépipari technikumot Szegeden végeztem 1969-ben. Iskolai végzettségem gépész…..
Néhány hónapja – mióta 5% felett mérték, majd 15%-os eredményt ért el – a Jobbik egyre inkább kezd a figyelem középpontjába kerülni. Ez a figyelem pedig már túlmutat a klasszikus cigánybűnözéses, Magyar Gárdás, szép ízesen beszélő Morvai Krisztinás, vérben…..
Gabortitan 2009.07.06 12:00:47
Mutyizásban nagy az egyetértés:
hirextra.hu/2009/07/05/a-fidesz-es-az-mszp-kozosen-mentik-a-penzuket/
És végül:egy hatalmas ellentétet vélek felfedezni Bajor Iván András (szdsz) szavaiban. Sajnos nem tudom megmondani melyik blogban olvastam a következőket (tőle):
"...minden szimpátiám a tiétek,de arra kérlek benneteket,ne matricázzatok,még akkor is,ha erre jogotok lenne az 1997évi C tv. értelmében..."
Szidták is érte elég rendesen,és itt is az ellentmondás:
nemlehetmas.blog.hu/2009/05/25/vandal_lmp
A cikk erősen demagóg,és mi is az első hozzászólás?
Szivemből szóltál! (by:Bajor Iván András!!!)
Tehát akkor most "minden szimpátiája a miénk", vagy "Szivemből szóltál (amikor azt mondta a cikk írója,hogy tiltsuk ki az LMP-t egyáltalán mindenhonnan,mert még öngyilkos merényletet hajtanak végre...)"
Szal gratulálok. Ezért fog szétesni az SZDSZ (többek között).
Gabortitan 2009.07.06 12:01:34
@Gabortitan: Ja,és ez újabb bizonyíték,hogy LMP nem= SZDSZ2.
Gabortitan 2009.07.07 14:25:07
@Win Elen: Hát,ha Te mondod:)
Én konkrétan azóta vagyok "benne" a politikai életben, amióta a hírekben megláttam ezt a pártot. Nem tudom mi volt az SZDSZ-el a rendszerváltáskor, mert akkor kb 0, és 1év közötti voltam:) Azt viszont tudom,hogy szétesőben vannak, és hogy a kommentemmel csak elő akartam segíteni ezt (utálom az ilyen kétszínű embereket). A többi pártról is csak annyit tudok, amennyit a szüleim, vagy mások meséltek (csupa rosszat)
Am. elgondolkodtató a blogod! Az tetszik benne, hogy mind2 oldalt megkérdőjelezed, nem dőlsz be automatikusan mindennek, amit egy párt hirdet. Én is erre törekszem.
Abbahagyom, elköltözöm, nincs tovább maradásom ebben az országban. Úgy tűnik mégis más lesz a politika, és én azt nem fogom kibírni.....