Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*phX|Hydra

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nah ki mondja meg, hogy ez minek a zenéje? Lehet tippelni.  Segítség 1. : egy trailerben van, máshol nem. Segítség 2. : valamire nagyon hasonlít, nah nem annak a trailerében van. Segítség 3. : az nem elég nagy segítség, hogy ennyire szép, és egymás után öt-hatszor is hatásos?…..
 Az előző blogbejegyzésen felbuzdulva lesz egy hasonló amint újra tudok blogbejegyzést gyártani :). Addig is itt egy trailer azokról a trailerekről, amiket mostanában ők csináltak zeneileg.  Következtetés: Idén ők a legnépszerűbbek :)...
Én a magam részéről elhatárolódom a dologtól. Nem láttam, és bár meg akartam nézni, már nem vagyok annyira biztos benne, hogy szeretném. Sokak szerint pocsék egy darab, de ebbe ne menjünk bele. Én mikor először meghallottam a címét azt hittem, hogy ez valami vicc, mert valamiért…..
*phX|Hydra 2010.08.20 14:54:27
Meglepő. Azt hittem neked tetszeni fog az album.
Szerintem összességében rohadt jól sikerült.
Kritikámban is ezt a számot emeltem ki.

filmuniverzum.avpuniverzum.hu/?p=9892

Másik: Majd ha lesz egyszer időd, hallgasd majd meg az Unbreakable (Sebezhetetlen) albumot. Kíváncsi lennék a véleményedre.
Nem olyan régen, valaki egy kommentben azt átallta feltételezni, hogy én James Newton Howard-ot nem ismerem eléggé, ha B kategóriásnak tituláltam. Akkor megfogalmaztam, hogy a B kategória nem jelnti azt, hoyg az ember csak B, hanem azt jelenti hogy TOP10 és nem TOP3 egy ilyen szoros…..
Egy hangulatos kis zene, sajnos szinte végig ugyanazt a dallamot ismételgeti benne a szerző, de attól még nem nagyon lehet megunni.Jah és pont véletlenül lett 10:00 hosszú :) ..
*phX|Hydra 2010.05.10 21:11:44
Szerző: James Newton Howard ..
A legjobb filmzenék Madokara Mieru 2010.03.25 02:37:34
A trailer zenék között egy különleges kategóriát foglala el a Corner Stone Cues. A csapat tagjai általában csak feldolgozás számoakt használnak, mint például a japán népdalból lettt egyébként eszméletlen Madokara Mieru.Coner Stone Cues - Madokara Mieru Az ő művük a…..
*phX|Hydra 2010.04.03 19:26:16