Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyomdász

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ország egyetlen természetes szökőkútjához indultunk, mély szűzhavat, jégcsaporgonát kaptunk. Egy héttel a hosszú hétvége előtt, kissé megkésve próbáltam két helyet szerezni a bükki vagy a mátrai turistaházakban, de sorra csak azt a választ kaptam mindenhol, hogy megtelt. A Lillafüred feletti…..
Miskolc 1909-ben a törvényhatósági jog elnyerése után tudatosan haladt a fejlődés útján. Ennek része lett volna egy egyetem alapítása, illetve a Nagy-Miskolc koncepció.    A Miskolci Egyetem főbejárata    A selmecbányai Bányászati és Erdészeti Főiskola Miskolcra költöztetése már 1906-1921…..
OKKT - azaz - Országos Kerékpáros Körtúra Az ország legrangosabb jelvényszerző túrája, s ezzel a leghosszabb is a maga 4149 km - vel. A túra hossza miatt rengeteg a látnivaló, sok szép tájon, hegyen-völgyön keresztül vezet utunk. A körtúra szakaszai I. SZAKASZ: SZÉKESFEHÉRVÁR - BUDAPEST…..
Van valahol az országban egy sötét pince, ami olyan törött és megrongált szobrokat, emléktáblákat rejt, amik többsége az előző rendszerből maradt vissza. A rendszerváltás után a kommunista eszméket méltató, és ezen eszmékért harcoló embereket dicsőítő emléktáblákat és szobrokat eltávolították a…..