Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fixirider

9 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hungarian Cycle Chic Sista Hisptah 2010.10.28 06:32:00
Az ing + golf mellény + farmer + deszkás cipő alapvetően is egy nagyon szuper és laza kombináció, de mindezt lánytól még jobb viszontlátni. A véletlenek nem léteznek témakörében melyikre tippeltek: A cipőfűző és a fékkar színe? A cipő mintája rímel a mellény kockáira? A…..
Sokadjára ír nekünk A megértés nagykövete és ha ő ír, akkor lehet rá számítani, hogy valakiről vagy nyál, vagy vér fog folyni, mert a szelíd, törékeny női test egy sakált takar, aki általában autót vezetve teszi helyre a többi közlekedőt. Ezúttal viszont ő volt a kisebb,…..
fixirider 2009.10.06 19:53:05
fixirider 2009.10.06 19:55:26
@changebug: mert a magyar ilyen. pont. Belenevelték, hogy kemény tapló legyen, mert csak akkor maradhat életben. De ez nem jó.
Egy fixi agy hányattatásai Sok 2009.07.21 12:31:22
OFF: http://alfaomega.blog.hu/2009/07/20/ha_cameron_rendezte_volna_a_twilightotJames Cameron jó rendező. A twilightot meg nem szeressük. Valahogy az ő verziója jobban tetszik.Szóval sok minden nem történt, de lusta vagyok írni. A Csepel, szegény, romokban, a fixi most már, de szar. Ma…..
Július 23-án, a San Diego-i Comic-Con első napján egymás után zajlik majd a The Twilight Saga: New Moon, azaz az Alkonyat folytatásának és James Cameron Avatarjának bemutatója, méghozzá ugyanabban a teremben. Így elképzelhető, hogy kisebb közelharc alakulhat ki az Avatarra igyekvők…..
 csepeladria.blog.hu/2009/07/09/balschie..
A keléssel ma sem siettem. Hamar egyedül maradtam itthon, a maradék egy családtag is lelépett. Déelőtt olvasgattam, gitároztam. Az összes eddigi, meglévő számomhoz megírtam a basszusgitárkíséretet is. Ebédelni átugrottam nagymamámhoz. Ott a tévé előtt kockultam fél délután,…..
Korán feküdtem (ma 0105) és későn keltem (0950). Nem siettem sehova, szépen, kényelmesen reggeliztem, fürödtem, etc. Aztán beszéltem Tucanával, hogy ugorgyon át. Nem futott a Vice City rendesen, amit tegnap-ma raktam fel. Elárulta, hogy miért. Aztán kimentünk tekerni. Haza kellett…..
Hétfőn hajnalban (0500) keltem, hogy a 0625-ös vonattal induljak le Balatonra. Leértem fél tízre, jó volt az út, nyugis cellatársak utastársak, elegendő hely, csend. Révfülöpön várt kedves Ri, édesapjával. Már nagyon hiányzott. Mármint Ri, nem az apja. Egész nap a standon…..
Nylont elértem, el is jött, egész nap itt áll a verda. Bubi Balcsin van, nem is szólt. Erről lemaradt. Elrideoltam a jegyet megvenni ma, előre, simán megvolt. Durva meleg van/volt azért. Olvastam is ma, meg összepakoltam mindent jövő hétre.Hétfő: Ri, PálköveKedd: Li,…..
Reggel lementem boltba. Kiléptem a kapun, fülemben a fülhallgatóval, felnéztem, és arcon csapott. Piros. Csíkos. Erős. Ménes.Ferrari F430 Scuderia.Felcsörgettem Nylont, mert nincs pénzem hívni, de nem hívott vissza. Pedig a lelkemre kötötték, hogy szólja azonnal, ha itt van.…..
Büszkeséggel tölti el az emberfiát, amikor a bringája iránt érdeklődnek. Akármilyen egyértelmű, tök laikus kérdés, élvezetes. És büszkén lehet magyarázgatni az illetőnek, hogy mit miért, és hogyan. Ma délután viszonylag korán kimentünk, fél négy fele, de hatra már…..
Egy fixi agy hányattatásai 090702 2009.07.04 20:18:50
Kimentünk Tucanával rideolni, a Kopaszi-gátra. Még mindig nagy az árvíz. De nagyon tök jó!Fagyiztunk is, a mekiben (csak így póriasan: meki). Aztán mentünk egy kört, valahol ittunk, és visszatértünk a mekihez. Fagyizni. Mégegyszer. Leültünk kint táplálkozni - inkább…..