Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BiZkIt JaCk

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom honnan pattant ez elő, de itt van. Nem egetrengető egy dal, de hallottunk már rosszabb fícsört is  ..
Limp Bizkit & Szczecin Festival [ 60 MB ]Viszonylag jó hangminőség, átérezni koncert fílingjét. Kár hogy egy fura AAC hangformátumban van..
Ha ezen a turnén egy dolog radikálisan javult, akkor az a rajongók kiválasztása. Egyrészt jó ötlet volt, hogy a My way-t lecserélték mint félig hivatalos "Akkor hívjunk fel fanokat" nóta (másik alternatíva még a Nookie volt), ugyanis egy My Way alatt jóval kevésbé lehet…..
BiZkIt JaCk 2009.07.08 13:58:34
@FxS: Köszi a beszámolódat! És ahogy már máshol is írtam: általad az egész hazai rajongótábort is megölelte Fred :)

Még egy kérdés: ki az a barna hajú nő a képeiden? Netán vmelyik bandatag felesége?
Ide írjátok le kommentekhez saját beszámolótokat, én is leírom a sajátomat. Képeket is linkelhettek, sajnos már csak vasárnap este tudok velük foglalkozni, de addig is hadd gyűljenek. eq te meg légyszi a rólam készült anyagot privát módban küldd el, ne nyílvánosan.…..
BiZkIt JaCk 2009.07.04 17:20:20
Na hali mindenki!

Én is csatlakoznék az élménybeszámolóhoz és egyben a bloghoz is.

Na szóval iszonyat jó volt a koncert! Egyet értek az előttem szólókhoz, hogy a pestinél sokkkal jobb volt. Ez köszönhető főleg a nagyobb tömegnek na meg Wes-nek :D Bazz gyerekek még mindig olyan vagyok mint egy szopósmalac --> értsd: bambán nézek magam elé és a "nem hiszem el hogy itt voltak" mondatok bóklásznak a fejemben! Ááá de jó volt!! Végig ugráltam az egészet és hangom se sok maradt a konci végére. Én a barátnőmmel bal oldalt az első sorban álltam. Onnan leginkább Sam-et lehetett jól látni. De nem panaszkodom, jó helyünk VOLT. Minden nóta nagyon ott volt! Fred energikus volt, látszott hogy nagyon élvezi. Wes is hozta természetesen a formáját, na és amikor saját magát köpte szájba az nagyon ütött :D A hideg rázott amikor velem szemben megállt és a fekete szemeivel stírölte a népet :))) Áh szal nagyot atom volt! Kurvára megérte kimenni és három (3!) órát várni az első sorban hogy tuti helyem legyen! Bár szeretem a Kispált, de most valahogy nagyon vártam, hogy vége legyen máá! :D A koncert óta két dolog kavarog a fejemben: a koncert képei és az hogy vajon látom-e még őket valaha? (Ti mit gondoltok?) Bár tegnap az MTV lenyomta a Rock im Park-os koncertjüket és ott a koncert végén Fred azt mondta, hogy: " We will back with new album" Szóval erősen bízom benne, hogy még látom őket és nem fog elkezdődni a linkeskedés, hogy "rajta vagyunk a dolgon" aztán majd 3 év múlva kiadnak valamit... Na mindegy! Még egyszer: ÓRIÁSI KONCERT VOLT egy ÓRIÁSI BANDÁTÓL és még jobban megerősített abban, hogy ŐK aztán egy igazi élő banda a színpadon!

Köszönöm Fred, John, Wes, Sam és Lethal!!!! Életre szóló élményt kaptam!

UI: majd tolok fel youtube-ra pár vidit. Nem első osztályú minőség de sebaj! Képeim is vannak de sajna nem lettek valami jók, de kéritek akkor azokat is feltolom.