Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nikó_

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bretagne-ba (brötány) való eljutásunkat hosszas gondolkodás előzte meg. Valahogy nincs jól, h szerencsés esetben is ugyanannyi pénzből lehet oda eljutni vonattal, mint amennyiért hazarepülök Magyarországra. Így valami lowcostabb megoldást kellett találnunk. Elsőre a stoppolás…..
Nikó_ 2010.09.07 17:49:28
"Szerintem kihagyhatatlan a cukiságok közül lányom Mircsi nevű kiscicája, aki az egyik képen ismerkedik a kutyánkkal, a másikon meg békésen szendereg az új játékával" - írta nekünk Edit és mivel mi nagyon szeretjük a barátkozós képeket, posztoljuk is gyorsan. ..
Egyből múltheti elégedett hátradőlésem után egy házibuli-meghívás örvendeztetett meg, kedves lett osztálytársam, Sarma jóvoltából. Pénteken hétkor el is kezdett gyűlni a tömeg Sarma lakásában, nagyjából 30-40 ember, tizenöt (!) nemzet képviseltette magát az eseményen:…..
Nikó_ 2010.05.22 02:07:38
Nagyjából másfél hete, de sok-sok szem alatti táskával ezelőtt volt, hogy kissé feszültnek éreztem magam az elintézendő, megírandó, elküldendő, stb. dolgaim miatt, és igazából csak híres optimizmusom hitette el velem, hogy valóban képes leszek mindent időben befejezni. Azonban…..
Nikó_ 2010.05.16 03:54:11
Nikó_ 2010.05.16 03:55:45
Nikó_ 2010.05.16 11:14:44
Mozgalmas hétvégén vagyok túl, egy régi barát látogatott el hozzám két napra. Hat évvel ezelőtt pont együtt voltunk itt Prágában, így a legkötelezőbb turistahelyszíneket nagyjából elkerülhettük. Ezalatt elsősorban a Staroměstské náměstít értem, mivel az egyetem általam…..
Mert nem csak magunk vagyunk ám, bár azért barátokkal még sajnos nem dicsekedhetünk. Igazából egy nyamvadt haverunk sincs, de azért kommunikálni már kommunikálunk. Eddig Eszter áll a legjobban, ő múltkor elment kávézni az egyik osztálytársunkkal, Evával (német), és jól…..
Ismét beköszöntött a hétvége, ezúttal több szórakozás ígéretével.  Csütörtök este érkezett meg Zsolt, aki Juliért utazott 600 km-t, péntek délelőtt pedig Charles-ért mentem a reptérre, úgyhogy hirtelen öten lettünk. Zsolt még ebben a hónapban ki fog ugrani…..