Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manzanilla

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Fogadjátok szeretettel Móricot!Március óta lakik velünk, előző gazdái menhelyre adták. Most fűtésszezonban szeret a meleg cserépkályhán kéjelegni. Valamint, Móric példáján szeretnék biztatni minden tépelődőt: menhelyi, "leadott", felnőtt macskából…..
"Közben a neten is ismerkedett ezerrel és ott össze is jött egy sráccal: el is hívta szépen koncertre, az én hátam mögött" – írja következő posztolónk, aki egy olyan fiatalember, kinek szakmai élete rendben van, ám ugyanez már nem mondható el a szerelmi területre.…..
„Nincs ránk írva, hogy egy 23 éves lány ezzel a 42 éves pasival jár” - régen olvastunk már korkülönbséges posztot: a lány beleszeret egy nála jóval idősebb úriemberbe. A frigyet csupán egyetlen kérdés árnyékolja be, ugyanis a csaj nem tudja, hogy bemutassa-e szíve…..
Manzanilla 2010.12.10 13:33:55
@Kedves Nard: Nyilván vannak ilyen esetek. Viszont én úgy vettem észre hogy annyira lokápatrióták itt az emberek (a skótok), hogy inkább furcsán néznek egy helyire aki külföldivel jár, minthogy menőnek lássák.
Na de majd meglátom mi lesz, úgyis hamar kiderülnek az igazi szándékai.

És nem tetszik nekem hogy káeurópai majmotskának titulálsz. :)
Manzanilla 2010.12.10 13:46:06
@Kytia: Na ja, én sem értem, hogy egy szerencsétlen eset miatt miért kell bizalmatlanná válni mindenkivel szemben...
Manzanilla 2010.12.10 14:47:15
@Dövan: "Én enni is szeretek!" Anyám, ez de jó.... :D
„Megszakítottam a kapcsolatot azokkal az ismerőseimmel, akiket nem szeretett, nem jártam többet bulizni, hozzá költöztem” - A lány mindent feláldozott férjéért, akit mindez teljesen hidegen hagy. A házuk is csak róla szól, a feleségnek mintha nem is lenne ott nyoma. A…..
Hajni összejön egy kedves sráccal, és minden oké. A szép folytatásnak szinte semmi akadálya nem lenne, ha a fiú nem őrizne egy súlyos titkot. A rejtélyről hamar lehull a lepel, de inkább maradt volna rajta, ugyanis szemet bántó és fület sértő rémlátomás az! Most megismerheted…..
Manzanilla 2010.03.16 12:36:01
@Primitív Állat: Ezt a szóösszetételt amolyan ironikus hangvételűnek szántam, utalva az egyéb furcsaságokra a posztban. :D

@Kósza: Nem is olyan rossz ötlet, de csak zöldalmás Smirnoff van otthon. :D Meg a cider nevű sörszerű találmány.

@Zsu0805: Jobbulást, Zsu! :-)
Manzanilla 2010.03.16 12:50:04
@Kósza: Mindegy nekem mi az, nagyon csípem a cidert. :-)
Most biztos egy iszákos alkoholista benyomását keltem, pedig még életemben nem voltam részeg. Enyhén becsípve igen, de rendesen berúgva nem. :D

@Zsu0805: Tudod, jó sok citromos mézes tea.... :-)
„A lányom már hat éves volt, amikor kiderült, hogy férjem megcsalt a terhességem alatt” - rövid, de tanulságos történet következik egy elromlott házasságról. Az asszony, a gyerek miatt, együtt marad férjével – bár az elhidegülés tartósnak látszik. Elkezd…..
Manzanilla 2010.03.15 11:19:17
@csillafuck: @boss888: Köszi hogy felvilágosítottatok, na már ezt is tudom legalább. :) Minden nap tanulok valami újat....
Mentségemre szóljon hogy sose jártam a CSP randioldalon.

De mi ez a nagy csend itt?
Az amerikai fiatalember beleszeret a lányba, és hamarosan becsúszik egy gyerek is. Eleinte minden simán megy, a gyermek megszületik és mindketten elhalmozzák szeretetükkel. A lány azonban nem érzi jól magát a „házimami” szerepében és szeretne egy kicsit kalandozni még. A…..
Manzanilla 2010.03.12 13:11:17
@mooon:): Te is meccset néztél?? :D

@Alikam: Na ezzel teljesen egyetértek. :)
Manzanilla 2010.03.12 13:15:57
@Alikam: Ebben meg pont az a jó, hogy megkérdezed a másikat hogy ebben mi volt a poén, és utána ezen röhögtök egy jót. Legközelebb meg már érted a poént. így még tanulni is lehet.. két legyet egy csapásra. :)
„Láthatólag nagyon nem tetszett neki, hogy barátnőm folyamatosan levegőnek nézi.” – Levélírónk már korábban is megtisztelt izgalmas kalandjaival, és most újra egy mókás sztorit küldött nekünk. Egy erősen kapatos srác - persze, akaratán kívül - hozza össze…..
„Megcsillant egy szép, hosszú aranyszőke hajszál a párnámon. Akkor esett le, hogy nemrég, ebben az ágyban tényleg aludt egy másik nő.” – meséli levélírónk, aki annyira a szívébe zárt egy férfit, hogy minden alkut bevállalt érte. Későn ébredt rá, hogy…..
Manzanilla 2010.03.08 10:37:32
@Zsu0805: Hát igen, ez a legrosszabb, legbutább tanács amit valaha hallottam, hogy húzd meg magad új helyen. Az emberek azonnal elkönyvelik antiszociálisnak, és utána nem is foglalkoznak vele. Mennyi mindentől fosztja így meg magát a posztíró..
Ha meg nem tud ismerkedni, az tanulható, nem? Csak kedvesnek és érdeklődőnek kell mutatkozni. :)
Manzanilla 2010.03.08 10:45:48
@Devil2: Ez így van, de minden jobb annál (mármint a posztíró szempontjából) mint hogy meghúzza magát és egy nagy nulla legyen. Persze ha ezt nem látja be magától, akkor reménytelen eset. De ha megpróbálja, lehet hogy rájön, hogy ezt mindig is így kellett volna csinálni.
„A párom kezdett gyanúsan viselkedni. Dugdosta a telefonját, és folyton kikapcsolta” – levélírónk egy hatalmas kört jár be, míg végre megfejti a probléma okát. Közben mindent elveszít és párja egy másik nővel külföldre költözik. Hamar megszületik a gyerek…..
A hétvégi sokkoló poszt egyik rendszeres Olvasónkból előcsalogatta saját történetét, ugyanis számos momentumban némi analógiát vélt felfedezni. A sztoriban szereplő srác eleinte hányaveti, de a közös dráma összekovácsolja kedvesével…egy darabig. Utána mutatja csak meg…..
A srácnak tapasztalt lány kellett. Szakítanak. Amikor a lány szert tesz némi gyakorlatra, az ex-barát újra megkívánja. Létezik annyira hülye pasi, hogy a barátnőjével történő veszekedés alatt annyira felpipázza magát, hogy kiszalad a száján: a lány orra előtt akar felszedni…..
A lány külön noteszbe vezette azon férfiak nevét, akikkel lefeküdt. Hiába ígért hűséget a legújabb jelöltnek, nem tudta tartani magát. Újabb érdekes történetet olvashatunk, melyben egy srác kifejti elméletét a vörös hajú nőkről, és szomorúan veszi tudomásul, hogy immár…..
"A legjobb dolgok azokkal történnek, akik várnak!! - nem tudtam, hogy egy férfi ilyet is képes mondani, amikor ott a lehetőség egy jó kis menetre!?” – következő alanyunk egy igen érdekes tapasztalattal gazdagodott, ugyanis kifogott egy olyan pasit, aki elhúzódik a…..
Manzanilla 2010.02.03 18:35:06
@Zsu0805: Na hát ez az, ezért nem jutok én se sehova, hiába próbálom elhelyezni a pasit a felejtős - sohaelnemengedős skálán. Semelyik általam ismert kategóriába nem illik. :D
Manzanilla 2010.02.03 18:57:25
@Zsu0805: Szerintem jól tetted hogy dobtad, az ilyen pasiknak el kellene gondolkodniuk az értékrendjükön, mert azzal valami nem stimmel akármilyen jóindulatúak is.
És azóta találtál már valaki jobbat? :)

Mindenkinek köszi a válaszokat, megyek jégkorizni (az exemmel aki mostanra jó haverom lett). Szerintem egyébként rendszeres kommentelő leszek, amúgy is minden reggel ránézek a blogra. :)