Regisztráció Blogot indítok
Adatok
just_another_zombie

81 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...még mindig padlót fogok, ha meglátlak.Megőrjít a ruhád, akarlak, mint állat.Hagyjuk a fennkölt sorokat most már,letepernélek, szanaszéjjel kúrnálak már. Beléd dugnám a farkam és akkorát élveznék,magamra húználak, hogy jobban érezzél,Ebből sem lesz az a vers, mit el kéne küldenem,de szarok bele,…..
Köszönöm, hogy megadtad nekem ezt a lehetőséget és köszönöm, hogy hittél bennem. Hálás vagyok ezért. El nem tudom mondani, hogy milyen sokat jelentett ez nekem akkor és jelent még nekem ma is. Sajnálom, hogy csalódást okozok. Nem tudtam megírni a szakdogám. Nem álltam rá készen. Nem tudtam, hogy…..
A pokolba vezető út Rég írtam 2017.02.21 06:08:55
Nem szántam rá időt mostanában, hogy foglalkozzak az érzéseimmel... Nem éreztem égető szükségét. Stresszhelyzet van. Szakdogatémát kéne kiírni. Most. Ezen a héten. Nem látom át teljesen, hogy mivel fogok foglalkozni... Nem kéne folyton ennyit agonizálnom ezen. A jó szakdogatéma az lenne, amiből…..
A pokolba vezető út Méltatlan 2017.02.21 04:37:18
Mikor mindenki tudja, hogy amit csinálsz, az csodálatos és emberfeletti... kivéve azt a pár embert... és a szíved összeszorul, a nyakadat mintha folytogatnák és nem tudsz mit mondani az egészre. Nincs joguk kétségbe vonni, hogy ki vagy, mire vagy képes és hogy jól teszed-e azt, amit teszel. Ennek…..
...mi meg leszarjuk... apám is leszarta. Anyám tök nagy bulit csinált az 50. szülinapjára... de apám kb semmit nem szervezett anyuméra... nővérem erőltette meg magát... hogy úgy tűnjön, mintha apum szervezte volna... sajnálom, igazából már semmi kedvem nem volt bármi meglepetéshez... mert egyrészt…..
...mert megszokta... és eltűri... és mosolyog hozzá, mintha, nem értené, hogy megalázzák... pont nem rég hallottam, hogy szüleimnél is így játszódott a történet... hogy mikor társaságban voltak, akkor anyám mindig megalázta apámat és a többiek rendszeresen rászóltak, hogy ne csinálja... száguldunk…..
"Azt hittem kajával jössz" ...vicces... igazából tényleg... csak legalább annyira megalázó is... lehet, hogy túlérzékeny vagyok... de nem akarom azt tanítani a gyerekeimnek, hogy ilyeneket szóljanak be, amivel megaláznak másokat. Akkor sem, ha egyébként jó poén... A humor fegyver, amit olyanok ellen…..
Soha nem is voltam szerelmes beléd... de azért sokszor jól esett kimondani ezt a szót... nem szeretlek igazán. Sokszor úgy érzem, hogy csak azért mondom ezt, hogy elhallgattassalak... tudom, hogyha nem mondom, akkor beszélnünk kell róla, hogy miért nem... de nem akarok még mindig erről beszélni...…..
"Azt, hogy megváltoztam, onnan fogod tudni, hogy már nem a naplementét nézem, hanem a napfelkeltét" Szerintem egy blogon volt valahol, de már nem találom... talán az is elveszett a blogok óceánjában, mint az enyém és biztos elérhetetlen. Mindig, mikor korán kelek, eszembe jut ez a gondolat... hogy…..
Nem tudom, hogy hol tartok. Van egy barátnőm, akit szeretek, aki szeret engem... de nem bírom elviselni. Gyűlölöm a tv-t. Nem hiszem el, hogy nem tud nélküle élni. Nem hiszem el, hogy muszáj hallgatnom a sok szart, ami ömlik még a tv-ből is. Nem bírom elviselni a sok ember sok faszságát sem. Miért…..
A pokolba vezető út ez megalázó 2016.12.16 07:01:07
296 ezer nettó... mondhatjuk, hogy 4 ezer forint miatt baszhatom a heti négy szexet... de gyanús, hogy nem erről van szó... Megalázó, hogy amikor tánc közben hozzád bújnék, akkor ellöksz magadtól. Megalázó, hogy látom a szemeden közben, hogy mindenhová figyelsz, csak rám nem. Megalázó, hogy Te a…..
Eszti! Nem, Évi! De Eszti! Jó, de nahát Évi!... hülyeség az egész... sokszor lezárt viták ezek a fejemben. Egyikőjük sem. Tudom, hogy nem... de mégis újra és újra előjönnek egy-egy gondolatban... hogy nade akkor, abban a pillanatban biztos volt valami és biztos lett volna értelme kihozni valami…..
Polc és virág. Szóval állítólag nekem van polcom virággal és te is akarsz polcot virággal... akkor szerezz egy polcot... ami nem két másik ember polca, hanem a Te polcod... és szerezz rá egy virágot is, mert én leléptem a faszba... volt két virágom, mind2 meghalt... úgyhogy - mivel szeretlek -…..
A pokolba vezető út Zumba 2016.08.01 20:33:04
Elnézem ezt a csodálatos, energiával teli lányt és tudom, hogy fantasztikus. Tudom, hogy csoda, hogy egyáltalán esélyem van nála. Ránézek és gyönyörködök benne, mert szép, örömmel teli a mosolya és érdemes ránézni... ezért nem akarom még mindig annyiban hagyni a dolgot... lehet, hogy nem illünk…..
A pokolba vezető út "Szeretlek" 2016.07.21 00:37:03
...én már nem... de azt hazudom, hogy igen... nem akarom most ezt megbeszélni, hogy miért nem... nem akarom éreztetni, hogy ez már szar... mert akkor tuti vége... nem akarom, hogy ez egy hirtelen kipattant veszekedés legyen, nem akarok rád zúdítani egyszerre mindent... nem akarok fájdalmat okozni...…..
hát, ha szeretnél tőle valamit, te is keresheted... ha nem, akkor meg marad a duzzogás, hogy jajj milyen anyád van... ha most két állásod lesz, simán megengedheted magadnak, hogy külön költözz... persze, mondhatnám azt is, hogy költözzünk össze, de szerintem az nem lenne egészséges, hogy azért…..
A pokolba vezető út Az alap 2016.07.18 18:53:19
Az a gondom a Kingával, hogy máshoz szokott... neki a gyros az alapkaja és ha meghívnám egy gyrosra, akkor kb az van benne, hogy "mi ez a szar? nekem ez a minimum minden nap" ...ha én gyrost eszek, akkor már ünneplek... akkor már úgy érzem, hogy dőzsölök. Ő nem. Nekem a vajas kenyér az alap... neki…..
Szóval most el kéne mesélnem, hogy milyen volt a napom... mert azt írtam, hogy majd elmesélem, de most haragszol rám. Nem érzem, hogy meg akarnál hallgatni... bocsánatot kértem, de ennyi nem elég... nem beszéltük meg, hogy hogy alszol nálam, mikorra jössz. Ha szerettél volna nálam aludni, akkor…..
...és ha változnom kell, akkor bizony téged kell elsőnek lecseréljelek, mert az ember nem élhet olyasvalakivel, aki már nem hisz benne. Ez senkinek sem jó...
Értem, hogy te nem szeretsz kettesben lenni, mert szerinted ez nyáladzás és nem épülhet erre egy kapcsolat, de szerintem meg pont az, hogy csak erre épülhet. Érted, a legnagyobb probléma köztünk tényleg a szex, hogy az nem működik és igazából nem ez a probléma. A probléma az, hogy ebbe kb kezdünk…..
nem tudom, mit érzek. Hiányzik a Kinga. Azért hiányzik, mert sok mindent meg kéne vele beszélnem. Igazából akkor is hiányzik, amikor mellettem van... mert általában akkor sem igazán tudom vele megbeszélni azokat a dolgokat, amiket itt leírok. Persze könnyű menekülni az érzések elől. Könnyű azt…..
Sajnos egyre többször eszembe jut ez a szókapcsolat veled és anyáddal kapcsolatban... értem én a tréfát, csak nem szeretem... mikor azzal tréfálkoztok, hogy vehetnék neked egy autót vagy ne egyek salit, inkább költsem a pénzt rád, vagy azt ecsetelitek a medencében, hogy milyen lazán el tudnál…..
Csalódott vagyok. Nem lett belőlem senki és nem is lesz. Semmi kedvem tanulni bármit is. Nem akarom mások kezébe adni a lehetőséget, hogy megszívassanak valami köcsög vizsgával vagy valami random beadandóval, ami kurvára nem az én műfajom. Nem akarok tanulni. Nem akarok fejlődni. Azt akarom, hogy a…..
A pokolba vezető út NSN 2016.05.19 06:35:39
Visszatérés. Akkor most visszatérek valamihez, amit már csináltam, ami jó volt, amit élvezet volt böködni. Szerverek, villogó ledes rack szekrények, Et öröm, et bódottá. Remélem, összejön... de hát miért is ne jönne össze? ;) A világ a lábaim előtt hever és azt csinálok, amit csak akarok... azt…..
Én a kockázati tényező vagyok, aki nem az lett, akivé válnia kellett volna. A kudarcba fulladt remény vagyok. A hibaszázalék, amely kötelező része minden rendszernek, mi a bizonytalanságra épül. Én vagyok a selejt. Én vagyok az, akire nem jól működnek a szabályok. Én vagyok, aki hiába ír majdnem…..