Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kenni

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött az ideje, eladó a Camry. Ütött-kopott, de végtelenül jószándékú és megbízható, igaz barát. Sírva és nem szívesen engedjük el. Kicsit több, mint egy éve vettük, volt róla teszt, vettünk rá gumit. Egyszer elromlott a termosztátja. Kiszereltettem belőle egy rakás…..
kenni 2009.07.04 18:13:08
@Ratnet: Egyetertek, es csak halkan megsugom, hogy nekem sem tetszik! A hatulja meg szep de az eleje csunya. Valoban atlagos kinezetu. Csak a "belebuzult" tulajoknak szep egy ilyen kocsi. Sot ha mar ott tartunk, nekem egyik Camry se tetszik. Talan a legujabb, de az se nagyon, max a Hybrid felirat miatt:) Mind olyan semmilyen.
En azt nem is mondtam, hogy megbamuljak, csak azt, hogy nem jon szembe minden masodik utcanal.
kenni 2009.07.04 18:49:23
@Ratnet: Esetleg tudnal vmi okosat mondani hogy azoknal mire kell figyelni, vagy milyet vegyek milyet ne? Nyilvan az alap hasznaltauto vasarlas szabalyokat tudom, csak vmi Volvo specifikusra gondoltam. Milyen motort szabad mit nem, stb. Ja es kb ugy 1-1.5M-ig tudok csak gondolkozni...
kenni 2009.07.04 23:37:41
@Feri0821: valoszinu serult volt azon a reszen es szarul javitottak. itt nem kell tk-ra gondolni. enyem nem rozsdal. ennyi.
A peugeot valtok meg a megbizhatosagukrol es a pontossagukrol hiresek ugye??