Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uglylittleduck

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendőrség láthatóan nem találja a helyét. Nem tud olyat csinálni, amibe valaki ne kötne bele. Vagy túl kemény, vagy túl gyenge. Most pl. a homofób hangulatnak kíván megfelelni, gyáván: ...a Budapesti Rendőr-főkapitányság felhívta a Meleg Méltóság Menetének szervezőinek…..
Az alábbihoz hasonló ügyekkel sokszor találkozik a Zugügyvéd is. Ilyen esetben akár a kiskorú veszélyeztetése is felmerülhet.Tisztelt Ügyvéd!A kislányom betöltötte az 1 évet.Bírósági végzés van róla,hogy elhozhatom 1 éves kora után.Megtagadták az elhozatalt. Azért írok…..
uglylittleduck 2009.07.04 21:20:33
Kedves Vasala!
Kérődztem magamban, válaszoljak-e a hozzám intézett kommentedre.
Azonban fontosnak tartom tisztázni, mit is írtam, amit voltál szíves idézni. Bár lehet, számodra a ténytől, hogy számomra nem egyértelmű, hogy Te hogy értetetted, amit írtam, én együgyünek nyilváníttatok általad, mégis öntsünk tiszta vizet a pohárba.
A bírónők (gyámügyesek, stb) megfelelő szexuális karbantartását, mint az ítélkezés objektivitásának zálogát irónikusan, ha úgy tetszik, cinikusan értettem. Kérdem én, akkor mi van a sok kielégítetlen hímnemű bíróval, gyámügyessel, hivatalnokkal, kőművessel, tanárral és egyebekkel? Nagy bajban lennénk, ha csak az végezné rendesen a munkáját, akinek tökéletes a nemi élete. Ne degradáld már az emberiséget erre a szintre. Mert akkor szerinted nagyon egyszerű a képlet: aki rendesen ki van elégítve, az jól dolgozik, aki nem, az csakis rosszul dolgozhat. Szerintem ez tipikusan a "nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar" esete. (nem minden bírónő elfogult bírónő, de a "baszatlan" bírónő elfogult bírónő) Szerintem nagyon sokat engedsz meg Magadnak az ilyen következtetéseiddel és kinyilatkoztatásaiddal.
Ennyi erővel miért gondolod, hogy Te bármiben is objektíven gondolkodtál a válásod idején, (vagy akár mostanában is, mert nekem úgy tűnik, rengeteg indulat van Benned, ami nem kifejezetten az objektivitás jele) amikor nagy valószínűséggel nem lehetett rendben sem a nemi életed, pláne a lelkivilágod. Megalázottnak, kihasználtnak érezted Magad, dühös voltál, stb. Pont olyan, amilyennek leírtad valamelyik ügyintézőt. És kéretik nem felkapni a vizet, és (képletesen) rögvest a nyakamba zúdítani. Inkább gondolkodj el. Ja, és úgy csinálsz, mintha csak elhagyott nők lennének a világon. Ha pedig így van, akkor abból a rengeteg letaposott nőből nagyon sok mégis valahogy felülemelkedett a problémáin, különben össze kellett volna már omlania minden női munkaerővel dolgozó területnek. És akkor a férfiak problémáiról még nem is esett szó. De lehet, hogy ők teljesen függetlenítik magukat a szexuális és mentális életüktől a munkájukban...
Szép estét!