Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Destiny ^^

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő képben semmi különös látnivaló nincs, de ha le-fel görgeted a képet akkor a ventillátor mintha forogna...
Destiny ^^ 2009.07.31 02:26:04
@GrTaMaster: Teljes mértékben egyet értek... nekem nem vibrál, de azért nem is írtam... ha nem teccik váj egy napot azt lesz másik! ennyii!!!
Rengeteg ilyen kép volt már, és rá is jöttünk, hogy ez egy fénykép amit betesznek háttérképnek és aztán megfelelő pozícióba állítják a laptop-ot, de azért ezt egy eleven kutyával nem semmi megcsinálni...
Destiny ^^ 2009.07.31 02:02:43
@T. Mimike: Az hülyeség, mert a kutya egy örökmozgó állat, meg az ikonoknál ott van a kivágás nyoma ^^"
A mai képen egy rajzot láthatunk, amit ha fejjel lefelé nézel teljesen ellentétes értelmet kap. ..
A mai képen egy igazi afrikai kis boltot láthatunk, amit ha ilyen szép szögből fényképeznek akkor egy afrikai férfi profilját láthatjuk. ..
A mai képen egy nőt láthatunk, vagyis két halat meg egy nőt. Azért kíváncsi vagyok, hogy vajon milyen lehet valójában a szeme a csajnak :) ..
A mai képre ha ránézel már tudod is, hogy mi a lényege. Nézd a fekete pontot és kancsalíts addig amíg a nő bele nem lebeg a körbe. :) ..
Destiny ^^ 2009.07.26 21:19:46
Destiny ^^ 2009.07.26 21:20:37
A mai képen egy érdekesen megfestett zebrát láthatunk, de nagyon úgy tűnik, hogy nem az erre szánt szögből lett fényképezve. ..
Destiny ^^ 2009.07.25 21:27:16
Destiny ^^ 2009.07.25 21:28:56
A mai képen egy vadászt és a kutyáját láthatjuk, de vajon rájösztök-e, hogy mire vadásznak? ..
A következő épületre Drake hívta fel a figyelmemet. Ez eleve így van megépítva, bár első ránézésre nagyon nehéz elhinni. Prágában található, azt hiszem ősszel meg is nézem :) ..
A mai képet Bendegúztól kaptuk: "Az itt látható folyosó Borromini barokk építész műve. Az az érdekessége, hogy hosszúnak tűnik, de valójában csak 9 m hosszú. Optikai csalásokkal érte el ezt a hatást: a folyosó elején lévő oszlopok kb. 2-szer olyan magasak, mint a végén…..
Destiny ^^ 2009.07.17 00:35:02
itt egy másik szögből praga.nyaralunk.hu/images/Prague/city/76.jpg szte így jobb, de mindkét nézetből nagyon ×

(×=király, szuper stb...)
A következő képet már rengeteg fórumon láttam avatarként. Most K. Vera küldte be, és elgondolkodtam, hogy itt-e a helye a blogon. Végülis én ismerem az eredeti kis videót és ott nem verik nyakon szerencsétlent, úgyhogy manipulált "kép"-ként úgy gondoltam, hogy…..
A következő kép stílusát már ismerhetitek, csak két képkocka váltakozik (bár sok esetben rájöttünk, hogy valójában négy) mégis úgy tűnik, mintha folyamatosan forogna a cucc. Köszi, K. Vera! ..
Destiny ^^ 2009.07.15 02:49:26
A mai képen egy eléggé összegabalyodott állványt láthattok. Természetesen csak jó szögből lett a cucc fényképezve. ..
A tegnapi képen végülis egy fókát láthattunk elbújva. A mai képen a fóka mellett viszont egy másik állat bújik meg. ..
Ok, a mai illúzióért kicsit meg kell dolgozni kicsit. Internet Explorer-ben klikkelj a képre, hogy megnyíljon teljes mértben. Ezután jelöld ki és.....
A mai kép a tegnapihoz hasonló, de itt nem kell trükközni a teljes mérettel. Egyszerűen nyisd meg Internet Explorer-ben és jelöld ki...