Regisztráció Blogot indítok
Adatok
winghun

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A függetlenség napján, avagy július negyedikén ismét lesz Budapest New Tech Meetup. Az étlap a következő: mobiaccess - multiplatformos mobil fejlesztői keretrendszer (Benedek Balázs, infomatiX) Mizu - mobil közösségi portál fejlesztése (Kovács Kristóf, Mobile Planet)…..
TOMPA Cheat for Hungary 2007.05.26 18:18:00
Büszke vagyok, hogy magyar lehetek.Csak azok nyerhetnek, akiknek a szeme sem áll jól.... (muhaha)"Egy főre jutó csalók száma" verenyben magasan elsők vagyunk! Látjátok, van még potencia ebben az országban...http://www.clickclickclick.com/rank.asp..
Történelmi lépésre szánta el magát a második legnépszerűbb amerikai közösségépítő szájt, a Facebook. Az új irányelv szerint a Facebook többé nem egy zárt rendszer, hanem maga a nyílt platform. A Facebook megnyitotta API-ját, és ezzel lehetővé tette a nagy webes…..
Subba Érettségiző Nemzedék 5. 2007.05.21 12:21:00
A múltkori összeállításnál a lelkünk mélyén már reméltük, hogy legyen végre vége, de nagyon úgy tunik, hogy a magyar kamaszokra 18 körül rátör valami megmagyarázhatatlan, megállíthatatlan viccelodési kényszer. Ahogy a mostani eresztést elnézzük, teljesen egyértelmu, hogy…..
Rémálom blog Javaslatok? 2007.04.25 20:05:00
Na akkor Transzi mester javaslata szerint íme egy szekció, ahol javaslatokat lehet tenni. Nagyjából mindenki tisztában van az események alakulásával, a pillanatnyi helyzettel. Akkor most hogyan tovább? Mit gondoltok? Csak zárójelben jegyzem meg, hogy már megvan a magam kis…..
winghun 2007.04.28 19:59:17
mit szólnátok egy www.xenu.hu domain létrehozásához? az oldalon összegyűjthetnénk mindenféle dolgot (átpakolni az fw.hu-s linkgyűjteményt) korrekt külsővel, fórummal meg ilyesmivel. Vélemény?