Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vincent.freeman

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
CouchSurfing Kedves Naplóm.. 2014.08.15 14:18:16
Mindig írigyeltem azokat az embereket, akik ki tudnak alakítani egy természetes egyensúlyt az életükben. Megfelelő időt szánnak a családukra, legyen az amiben felnőttek, és a sajátjukra is, fókuszálni tudnak a karrierjükre, elég időt szánnak a testedzésre, hogy fittek maradjanak,…..
vincent.freeman 2014.08.17 16:23:09
  De kinek jut eszébe bemenni egy ilyen túristacsapdába? Nekem őszintén szólva magamtól sosem jutott volna eszembe, pedig számtalanszor elmentem előtte. De aztán megismerkedtem azzal a sörmesterrel, aki a 85-ös nyitáskor főzte a sört a Kinizsi utcai Kaltenberg…..
Rájöttem, miért rezzenek össze, amikor azt hallom a bankban, a rádióban vagy akárhol máshol, hogy sváci fran.Nem svájci frank, hanem svájci fran.Egy gyerekkori beszélgetés jut eszembe.Lehettem tizenkettő és valahol azt találtam mondani, hogy francia frank és svájci frank.Egy…..
Mandiner blog Zsákbanfutás 2009.07.12 12:01:00
Egy államférfi nehézségei rend. Babiczky László 1989 (Mácsay Pál a vád képviseletében, egy másik filmből - az Államférfi nehézségeiből nincs képkocka a neten)  Egyórás tévéjáték ért véget az imént, Sükösd Mihály darabja az 1945-tel lezárult magyar…..