Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ájsz

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December 27-én szerepeltem a Special Gamers Live adásában. Az adást kitettem a blogra, de biztosan sokan nem tudtatok róla. Sajnos nem tudtam hamarabb szólni, mert aznap derült csak ki, hogy szerepelni fogok. Felvétel nem készült, de Mr. Kacsa ígért nekünk egy meglepetést, amit…..
Tetszetős tényleg. Az óra/dátum külön jól néz ki, a színválasztások összhangban vannak, első próbálkozásnak egész jó.Hello!Első próbálkozásom! Letisztult, semmi ikon, egy rendszerfigyelő, egy óra/dátum és egy dock...Üdv: Millenotti ..
Ájsz 2010.09.05 17:13:43
A háttérkép alapötlete nem rossz, bár láttam már a kategóriában jobbat is; na de nem is a háttérképet elemezzük, hanem az asztalt. Néhány oldalsáv bigyó határozza meg a kép jobb oldalát (az uptime mérő árulkodik arról, hogy nem rég került fel:), míg bal oldalon a játékok…..
Ájsz 2010.08.27 14:53:05
Remélem, nem gond, hogy ilyen címet adtam a posztnak, de tetszik a kifejezés:) Abban igazad van, hogy kevés az olyan poszt, amiről ki lehet jelenteni (vagy tudjuk róla), hogy egy hölgyemény asztalát dísziti. Ismét egy variáció, Win7, felső tálcával, azt hiszem, ilyen kombináció nem…..
Ájsz 2010.04.21 19:06:30
@gothmog: Amiket felsoroltál pár kattintást igényelnek csak, amit szinte bárki el tud végezni, ezért nem látom az összefüggést a stílusosság, és eközött. :) Persze ez nem ér meg egy vitát, csak megjegyeztem.

Sebaj, várom a következő desk-jét, kíváncsi vagyok, ha jobban belenyúl, mi jön ki belőle.
Ájsz 2010.04.21 21:43:23
@vicalanis: krissirk.deviantart.com/art/Nude-for-7-152302201

Ehhez passzolnak az ikonok, egészségedre. :P
...és "virágmintás" :) Bocs, de ez a túlnyomóan szó tetszik (neem, nem most hallottam róla először...).Ahogy látom Win7, webakárhanyas gadgetekkel, egy kissé forrófejű videókártyával, és egy Kiba** jó kis Skype ablakkal (direkt volt, vagy véletlenül jött össze?). Te…..
Ilyen asztalt szívesen néznék minden nap, nincs ikonokkal túlzsúfolva. Van egy Firefox és pár meghajtó, ezen felül pedig egy szinte üres tálca.   Na szóval most kellett reinstallálnom [...], mert a Winfos Pista kinyomta a taccsot. Ez egy visual style, amit WindowBindsszel kezelek,…..
Ájsz 2009.08.24 17:28:38
Hegi asztala igazából nekem nagyon bejön. Mondjuk sokat dob rajta a leányzó képei amik a parketta hatású háttére vannak "ragasztva". Fent is dock, a második képen lévő menüsor is dock szerű, bár igazából hogy az mi, azt nem tudom. Bal oldalt infók a gépről, naptár…..
Érdekes saját készítésű háttérképpel küldte sokadik képét Szabi, többen emlékezhettek rá számos pókeres ikonjáról korábbi képein.Sajnos kicsit hosszú a beküldött képek kikerülési ideje, ezen most megint megpróbálok kicsit segíteni.Szia!Újra én, immáron sokadik…..
Ájsz 2009.07.29 13:48:44
A post címe gondolom fura, de ő így nevezte el a képet, én meg nem kötekedek :) Szóval ismét érkezett egy böngésző méghozzá Bachtermané. A képen egy 3.5-ös Firefox-ot láthatunk, ám abból még a beta-t. Felső sávban ikonok, ez nálam is hasonlóan van, gyorsabb mint ha a…..
Koppány oprendszerének képe következik, amiről én túl sok szót nem is szólnék mivel eleget ír róla. Mindenesetre az oldalsáv azért tartalmaz információt rendesen :) (Jah és a sajátkészítésű háttérképért plusz pont. na jó, csak egy fél. :) )Helló!UbuntuStudio 9.04,…..
Ájsz 2009.07.07 18:20:56