Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsiráff

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban valaki azt kérdezte, hogyan lehet megtudni, hogy egy telefonszám hordozott, vagy sem? Ti tudjátok?  Puskázni nem ér. Ha tudod a választ, ne olvasd tovább! Viszont ha nem, vagy ha nem tudod, miért érdekes ez, akkor neked szól ez a poszt! (És talán az ismerőseidnek is, így…..
Miután senki sem tudott hitelt érdemlő információval szolgálni arról, hogy mi a helyzet Magyarországon a McDouble szendvicsekkel (releváns postok Salzburgból és az éjszakából), arra jutottunk, hogy a leginkább illetékeshez fordulunk: magához az étteremhez. A következő válasz…..
Aki azt hitte, egyedi esetről volt szó, tévedett. Úgy látszik bevett gyakorlat a T-Mobile-nál, hogy gyárilag hibás iPhone 4-et (a legdrágább kapható telefont) nem hajlandóak 72 órán belül cserélni. S.Á. kalandja egy újabb érdekes mérföldkő az Apple túlárazott, ám…..
Zsiráff 2011.03.17 17:45:13
@FeLeSKe: Én a megjelenés napján vettem és szintén semmi baj, akkor mi most sikeresek vagyunk?
Zsiráff 2011.03.17 17:50:32
@reconka: Hát, lehetsz sikeres te is, ha Feleske is beleegyezik, de azért 4 hónapja már vehettél volna négyeset, de nem baj, sikeres vagy te is.
Appleblog Itt az iOS 4.3 2011.03.09 20:57:00
Ádámmal mindketten úszással, meg hasonlóval töltöttük a délutánt, így kicsit megcsúszva számolunk be arról, hogy itt van a mobil Apple eszközök operációs rendszerének legújabb, 4.3-as verziója. Az új szoftver kijavít egy rakás korábbi hibát, ad néhány új funkciót, és…..
Véget ért a Showtime zászlóshajójának ötödik évada, a rákból felgyógyult Michael C. Hall alakította szociopata vérnyomszakértő (vagy mi) a kissé döcögősre sikerült negyedik évad után biztató, határozott kaszabolással nyitotta az ötödiket, de aztán sajna az írók úgy…..
Isten Háta Mögött – Ű (EMI Music Services) Múlt héten bemutattunk egy új Isten Háta Mögött-dalt Közkút címmel, ami, most már elárulhatjuk, nincs rajta a nagylemezen (viszont nem is remix, ahogy sokan gondolják, valamint teljesen komoly a zenekar részéről). Ettől…..
Zsiráff 2010.12.14 13:41:34
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
Zsiráff 2010.11.08 19:42:29
Már tegnap az iOS 4.1-ben talált biztonsági réstől volt hangos a web. Arról van szó, hogy amennyiben bekapcsoljuk a jelkódzárat az iPhone-on, a kód kérésekor a vészhívásra bökve, és egy kamu számot tárcsázva egy azonnali lock-gomb megnyomásával a telefonkönyvbe jutunk, innen…..
Korábban már letöltöttem az yxplayert az iPhone 4-esemre, de meglepetésemre élvezhetetlenül szaggattak az avik. Ma viszont letöltöttem a CineXplayert, ami már sokkal jobb élményt ad.Mkv-kat és AC3 fájlokat nem játszik le, ráadásul a gépemen található 6 darab aviból hárommal nem…..
A kommentelők hozzászólásaiból úgy vettem észre, hogy nagyon megcsappant a készlet iPhone-ból, nagyon úgy tűnik, hogy ma kifullad a kezdő készlet. Grafiqs ma fél egykor vette meg az utolsó előtti darabot az Euro Parkban, Viktor szerint az Árkádban reggel már szintén alig volt.…..
Először csak rossz viccnek tűnt, főleg, hogy a Gizmodón jelent meg, márpedig a lap mostanában nincs valami jóban az Apple-lel, de mostanra biztosnak tűnik: az új mobil eldobja a jelet, ha két ponton is megérintjük a keretét. Mivel beszélgetés közben erre igen nagy esély van,…..
Zsiráff 2010.06.24 11:45:33
@besk: Az én 3Gmet németekhez vitték anno, és nem is javítottak hanem cseréltek, pedig csak a kamera szarakodott.
Zsiráff 2010.06.24 12:34:20
@Fransisco Miranda: Engadget írt, keress vissza.
Zsiráff 2010.06.24 15:09:56
www.youtube.com/watch?v=zvH-i7rKPJc

Tessék, egy kulcs segítségével be van mutatva, ha összeér a két cucc akkor fosik be, és ez a kezeddel is így működik.
A Pixmánia naiv ügyfele 10 nappal ezelőtt írta meg nekünk kálváriáját a webkameráról, amit küldtek is meg nem is, ő viszont egész biztosan kifizette. Az ügyben azóta sem történt semmi, a második levél szerint a Pixmánia még mindig hallgat és nem hajlandó reagálni a panaszos…..
Boti cipője 2 hét alatt kilyukadt, pedig szerinte egyszerűen csak járt benne. Innen pont úgy néz ki, mintha műanyag kismotoron száguldozott volna hónapokig, de abból kiindulva, hogy ez egy 47-es cipő, ezt nem tartjuk valószínűnek. Na de mit csináljon a naiv ügyfél, ha eleve olyan…..
Zsiráf rendhagyóan pozitív laptopjavítási története reményt ad ezekben a sötét időkben. Gondoltam leírom a pozitív sztorimat az Acer szervizeljárásával kapcsolatban, mert én is meglepődtem rajta hogy mennyire korrektek, aztán folyton csak a tapló szervizesekről van cikk.…..
Zsiráff 2010.04.09 15:39:11
@juhaszvik: Úgy értettem hogy ha hirtelen nyitottam fel, csak rosszul fogalmaztam meg.
Zsiráff 2010.04.09 16:00:50
@vagyok59: Mondjuk ezt így nem teljesen értem, általában minden gyártónak az összes gépére ott sorakoznak a meghajtók.

Tény viszont hogy akkor is korrektek voltak , amikor mondtam hogy de nekem nem kell windows vista rá, mert MSDNAAval már van, meg amint lesz Win7 azt rakok rá, és eladták nekem oprendszer nélkül, 30.000 Forinttal olcsóbban.
Végre egy hiba, amit az elsők közt vettem észre. Ha olvastátok a tesztet, láthattátok, hogy nem voltam maradéktalanul elégedett az iPad internetmegtartó-képességével (új szó!). Konkrétan arra gondolok, hogy miközben a MacBookom gond nélkül elkapta az utcai wifijelet, az iPad csak…..
  Meghalt egy lány az éjszakai buszon - hívott fel egy ismerősöm szombaton. Hangján érezhető volt, hogy nem tud mit kezdeni a tehetetlenség dühével. A huszonéves lány a kispesti Kossuth téren szállt fel a 914/950-esre (sajnos, hogy melyik volt, arra nem emlékezett…..
Zsiráff 2010.02.09 00:09:56
@LustaDick: Nyilván úgy értettem én is, hogyha lecsapod a fejét baltával, azért mondjuk nem fognak kitüntetni. De ha bénázásból a gerinc-sérültet megmozdítod és lebénül vagy meghal akkor nem zárnak börtönbe.

Mellesleg a gerinc-sérüléssel kapcsolatban nem tudom nektek mit tanítottak elsősegélyen, de én tapasztalatból mondom hogy az úgynevezett "ujjakkal gerincen végigzongorázással törés keresése" szart nem ér, mert a franc se tudja kitapintani, főleg nem télikabátban. Anélkül meg nehéz megállapítani hogy mivan.
Zsiráff 2010.02.09 00:14:52
@váj mí: Mondjuk még mindig jobb mintha elsétálnál. De azért ha ilyen van, legalább várd meg a mentőket amíg kiérnek. Ha pedig hívod őket akkor fontos hogy:
Elmondjad HOL VAGY.
Elmondjad hogy MI A BAJ.
Elmondjad hogy MIÓTA VAN BAJ, VAGY MIKOR VETTED ÉSZRE.
Várd meg őket.
Paaaaaaaarti!Gyula is saját kárán tanulta meg, miért nem szabad decemberben online ajándékokat vásárolni. A Pixmaniatól legalábbis: December 12-én rendeltem karácsonyi ajándékokat a Pixmania-tól, a www.pixmania.hu-ról. Az oldalon hatalmas bannerek hirdették, hogy ez…..
Zsiráff 2009.12.31 11:43:19
@Dave_hu: De, pont ha ELGÉPELIK és kikerül a shopba, és te megveszed 5 euróért a 4000 eurós akármit akkor is ki kell küldeniük, mert megvetted az árért ami ki volt rakva.
Szertár Feedback 2009.07.30 16:05:00
  Amilyen jól sikerült az első Szertár Piknik, olyan vállalhatatlanul gagyin alakulgatott a képes-videós összeállítás. Így a nagy projekt felénél hagytam is az egészet. Így helyette inkább nézzük a visszajelzéseket:  Többen is küldtetek…..