Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sor6

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két okból is érvényes a cím. Egyrészt annak ellenére, hogy tegnap adták ki a 10-es verzió harmadik bétáját, és közvetlenül utána egy Unite-os előzetest, a mai napon is kaptunk egy új verziót. Aminek a fókuszában - és ez a másik dolog - a stabilitás növelése áll. Amennyi…..
Rengeteg motoros sztorink volt már idén amióta kitavaszodott, a motorizálatlan kétkerekűekről viszont valahogy kevesebb szó esett, pedig Bandi is a megmondhatója, hogy velük kapcsolatban is történnek mindenféle kalandok. Azt tudjuk, hogy nagyon sok helyen nem túl jó minőségűek a…..
sor6 2009.07.25 16:13:57
@de Sade Marquis: Igen én pl. este szoktam megfigyelni, hogy alig van olyan kerekes aki elöl hátul szabályosan ki van világítva. Tegnap éjjel kb 15 bringást láttam a fenti kritériumnak egy sem felelt meg, sőt a nagy részük sem elöl sem hátul nem világított.
A Nemzeti Közlekedési Hatóság elnökhelyettese az MTV híradójában jelentette be tegnap este, hogy 2010-tõl összevonják az autók környezetvédelmi vizsgálatát és mûszaki vizsgáját. Véleményük mai hírünkről...
sor6 2009.07.20 18:23:15
@Felix Raven: Nem kell összehasonlítani más a kibocsájtás összetétele, amit nem látsz azért még van. Egyébként pl. a hagyományos köradagolós kormától kevésbé kell tartanod, mint az újabb nagynyomású részecskeszűrösétől.
sor6 2009.07.20 18:38:49
A Zugügyvéd az alábbi üggyel elköszön egy hétre, szabadság miatt:  Kedves Zugüdvégy!Szeretném kérni mihamarabb a segítségét. Az történt ugyanis, hogy a szomszédom megelégelte a kertjébe űrítő macskákat.Végső elhatározásában úgy döntött, hogy patkánymérget…..
sor6 2009.07.11 06:43:00
Na látom folytatódik:) Szóval éjjel elszólított
a kötelesség, igénybevételre kellett mennem, mint ahogy sejtettem
kocsimosással kellett kezdenem. - igen megint a macskák..
Olvasgatom a macskások hozzászólásait és próbálom megérteni őket, de
ők mindent csak elvárnak. (átgereblyézhetem a homokozót, építsek én olyan kerítést, igazán összeszedhetem én is az ő állatuk után, letörölhetem /moshatom stb.) Észrevettem, hogy a macskások vhogy minden mással foglalkoznak, ebben az esetben pl. az autóm éppségének megőrzése érdekében csak a saját felelőségükkel nem. Gondolok itt a macskás részről elhangzottakra: más autó is nekimehet, a kavics úgy is leveri, a jég elveri stb. gondolom ezzel a saját felelősségüket akarják tompítani, de ők ne az elemi károk által bekövezhető vagy más által elkövethető esetleges cselekményel foglalkozzanak, ez maradjon meg az én gondomnak, ők csak a saját felelősségüket tartsák be, a többi nem az ő dolguk. Iyen erővel bele is lehet rugni bármely autóba, mert 1x majd ugy is történt volna vmi - mit számit. Ahogy olvasom az állatbarát hozzászólásokat a macskák lelkületéről 1re inkább 1 halálos fegyvert látok benne, ha ennyire nehéz tartani (nemtudom a macskások írják) nem marad meg, nem lehet bent tartani, neki mennie kell, szabad szellem stb. akkor talán a tartását is szigorubb engedélyeztetéshez, képesítéshez kellene kötni, végül is nem véletlen, h nem lehet pl 1 tigrist csak úgy tartani. Aztán még ami gyakori, hülye pipec autós minek védi, tartsa vitrinben, az autó csak 1 eszköz, tiszta balfék szánalmas dolog kb. ilyesmik az érveik, megjegyezném, hogy van aki eseleg pont a macskatartásról vélekedik így.
Nem kell 1mást meggyőzni, sőt lehet hűlyének nézni a másikat, de nekem had legyen az autó a fontos, a másiknak a kert, a harmadiknak meg a macska, mindezt úgy kivitelezve, h a másiknak nem adok plusz munkát, nem okozok gondot, kárt. Szóval a véleményem nem változott, mindenki olyan hobbyt válasszon aminek a feltételeit biztosítani tudja, másokat nem zavar stb. szerintem ez nem 1 nagy dolog és elvárható úgy a macskástól, mint az autóstól.
sor6 2009.07.11 06:49:30
@sor6: Átolvasva, kicsit ájtatosnak tűnik, már csak egy ámen hiányzik a végéről, de a lényeg azért benne van:)
Sajnos igen jellemző Magyarországon, hogy ha valaki parkoló autónak okoz sérülést - és sok ilyen van a nagy mennyiségű vezetni nem tudó, ámde ezzel mégis próbálkozó sofőrök miatt -, minél előbb lelép a helyszínről, hogy ne kerüljön neki pénzbe. Macsek egy ilyen esetnek volt…..
sor6 2009.07.03 20:11:26
@somewhere_around_nothing:
Nem tudom, nekem elég bunkóságnak tűnik más vagyontárgyát lökdösni. A te kocsidat használd úgy ahogy szereted, két villanyoszlop között pattogj akár egésznap, de más kocsiját ne lökdösd. Különben sem értem, miért nem tudsz normális módon, lökdösés nélkül beállni, ha nem férsz be ne állj oda. Azt meg, h ki hogy vigyázz az autójára, jobb ha mindenki maga dönti el. Mondom a magadéval azt csinálsz amit akarsz, csak más tulajdonát ne vond bele az akcióidba. Egy tömött sorba is úgy állsz be, h a mögötted állót könyökkel az elötted lévőt ököllel odébb "lökdösöd" kicsit? Aztán meg is magyarázhatod,h az a kék foltocska hamar el is múlik meg az élethez ez is hozzátartozik...
sor6 2009.07.04 06:27:50
@jónévez:
Teljesen mindegy mire való, milyen értékű, saját tulajdon és még 1 kis értékű autó sem a legolcsobb tulajdonunk általában. Az egésznek semmi köze a felvágáshoz státusz-szimbólumhoz, más tulajdonához nem nyúlok, nem piszkálom, nem megyek neki.Egyébként ő maga írja,h nála ez a természetes "de én mindig úgy parkolok, hogy kocctól-koccig"
Különben ilyen szempontból teljesen mindegy, h májerkodásból van vkinek olyan kocsija, akkor sem megyek neki.Elítélni, cikizni, röhögni rajta joga van, ahogy a szerinte hülye féltős tulajon is, (és még lehet igaza is van) mint ahogy ahhoz is, h a sajátját leamortizálja, csak ebből más tulajdonát hagyja ki. Ez a nem történt semmi baj is relativ valakinek egy karc semmi, van aki lehídal tőle + soxor a pillanat "hevében" nem látszik semmi, késöbb kiderül eltört a lökhárító tartó, a patentek vagy épp 1 müanyag borítás, aztán jön a jé egy kis horpadás mégis lett, csak ott nem látszott. Szerintem a leg1xübb,ha mindenki oda áll, ahova betud ugy állni, h ne koccoljon. Saját tapasztalatom ez irányban nincsen, életem során nem sok helyen laktam hosszabban, összessen 4 lakáshoz volt szerencsém ( 2 budai és 2 pesti cím) és ez szerencsére sehol nem volt divat, sőt igazából nem is hallottam eddig igazán erről.
Lehet, hogy szánalmas, számodra v sokak számára irritáló aki többet költ a kocsira, sőt még igazad is van, de neki menni akkor nem kéne.