Regisztráció Blogot indítok
Adatok
purpendicular

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiadó:EMI (Európa)/Geffen (USA) Honlapok:www.thunderonline.comfacebook.com/thunderonline Néhány napja egy használt CD/DVD-ket is áruló lemezboltban konkrétan egy Big Mac szendvics áráért vásároltam egy Thunder DVD-t (Live, 1997). Bevallom, annak idején nekem is kimaradt ez a többre érdemes brit…..
Vélhetően a legtöbb zenefanatikusnak vannak olyan kedvencei, akik nem tartoznak stílusuk meghatározó hangszeresei, előadói közé, mégis úgy érzi, sokkal szegényebb lenne a műfaj, ha ők művészetükkel nem járulnának hozzá az adott stílus népszerűsítéséhez. Ha tőlem néhány nappal ezelőtt megkérdezik,…..
Kiadó:Frontiers Honlapok:www.tenofficial.comfacebook.com/TenOfficial A '90-es évek derekán ez a banda megváltás volt az egyszeri rocker számára (lásd még Royal Hunt, Stratovarius, és hogy a progosabbakról se feledkezzünk meg: Symphony X, Shadow Gallery, Spock's Beard, The Flower Kings), aztán jött…..
Kiadó: Frontiers Honlap: facebook.com/ronnieromeroofficial Ronnie Romero fejében nem régen még öngyilkos gondolatok forogtak – és ezt mindig illik komolyan venni – a Rainbow koncertek kritikáinak hatására, és úgy látszik, munkaterápiát javasoltak neki a szakemberek: az, hogy sem ennek a lemeznek a…..
Egy "unmasked" koncerttel lepte meg a rajongóit a Kiss. A zenekar saját hajós utazásának, a KISS Kruise XI-nek nyitófellépéséről az ezelőtt utoljára 2011-ben játszott Two Timer felvételét tudjuk megmutatni. Szinte fura így látni őket, főleg ezzel a lecsupaszított színpadképpel, nemde?..
Paul Stanley-ék az "End Of The Road World Tour" keretében jelenleg az utolsó köreiket futják, a turnéról azonban hivatalos élő anyag ez idáig nem jelent meg. Ellenben a kiadójuk az "Off the Soundboard" sorozat friss darabjaként még a nyár elején egy, a keménymag figyelmére számot tartó…..
Kiadó: AOR Heaven Honlap: facebook.com/cometastetheband Come Taste The Band. Ha csak ennyit írnék le, talán az is elég lenne egy ismertetőhöz. Na jó, esetleg egy félhez. Mert milyen zenét játszhat az az együttes – projekt, örömbrigád, tisztelet-csapat – amelyik ezzel a névvel vág neki a…..
Kiadó:AFMHonlapok:www.edenscurse.comfacebook.com/edenscurseofficialEzt gyorsan ki kell adjam magamból! Soha életemben nem láttam a dallamos hard rock műfajban még egy olyan bandát, mint az Eden's Curse, akik valamilyen szó szerint istenverte okból arra adták a fejüket, hogy tökéletesen műfajidegen…..
Honlapok:www.x-panda.netfacebook.com/XPandabandAz észt proggerekről utoljára 2011-ben tudósítottunk, amikor "Flight Of Fancy" című bemutatkozó lemezükkel gyakorlatilag letaglóztak minket – de engem biztosan. Azóta a debütációról szóló bejegyzésünk "kemény" tizennégy találatot produkált,…..
purpendicular 2016.10.11 19:18:17
Kiadó:PolydorHonlap:www.yngwiemalmsteen.com Napra pontosan, 1984. március 5-én, 30 éve (!!!) jelent meg Yngwie J. Malmsteen debütáló lemeze Yngwie J. Malmsteen’s Rising Force címmel. Ha nincs ez a lemez, akkor valószínű, hogy ez a blog sincs, úgyhogy nem volt kérdés a…..
Igazi antiválságbombát kapott Roland az AXA Magánynyugdíjpénztártól, akik légkalapácsálló mosollyal, töretlenül hisznek egy alternatív jövőben, ahol még mindig és egyre inkább megéri az ügyfelüknek lenni. Persze csak ha nem zavarja, hogy évente többet bukik, mint amit…..
purpendicular 2009.07.03 14:53:51
@flimo13: Valóban pénzügyi analfabéta vagyok, de ahogy leírtam, tudtam, hogy ez várható a válság miatt. A pofátlanság a mellékelt levél volt.
Akkor inkább semmit ne tegyenek mellé, ahogy tavaly az Allianz tette (nem tette) az önkéntespénztári bukásomnál.