Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LeonSKennedy

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baaad Movies A szavazás győztese 2010.08.29 10:31:00
Íme a végeredmény, hogy melyik filmet fogjuk a Transmorphers-hez hasonló módon végigszenvedni! Az esemény időpontja még kérdéses, de a lelkierő gyűjtése megkezdődött!  ..
Ezúttal egy csak Dvd-re megjelent játékadaptációról beszélünk, mely ugyan nem vészes, de lehetett volna jobb is. ..
Mivel két film is volt, amiről nem igazán tudtam volna egy teljes videó erejéig beszélni, egy videóban elintéztem mindkettőt, a végén egy kis meglepetéssel. ..
Mielőtt a lényegre térnék, ajánlom mindenkinek a www.cinemaworld.blog.hu  című blogot, melyen friss filmekről készült videókritikákat láthattok! A készítők még kicsit kezdők, van még mit csiszolni, a stílusukon de szerintem ígéretes ötletnek tűnik! Nemrég akadtunk rá…..
LeonSKennedy 2010.06.18 12:01:19
@Geminicorazon: Elöször úgy volt hogy ez a játékhoz készült film csak utánna erősítették meg hogy az új film promója. Szerintem ez jön még 2010-ben, és a film készül el csak 2013-ra. Sajnos....
ZeromorphemX nemrég készített egy marha jó bemutatót a Resident Evil sorozat harmadik részéről. Mindenképpen nézzétek meg, mert nagyon jól sikerült, egy csomó érdekes dologra világított rá, amik nekünk nem is szúrtak szemet. Például a kutyás rész, vagy az elején azok a…..
LeonSKennedy 2010.05.29 15:45:11
@Dante.s: Nekem csak a mellékszálak (code:veronica, dead aim) maradtak ki. De a többivel mind játszottam és a könyvek nagy részét is olvastam. Azokat neked is ajánlom. Filmben meg egydül az animációs Bioterror ami ér is vmit :D
Kisebb kínszenvedés után - mivel az indavideo nem volt hajlandó feltölteni - a docler-re tettük fel ezt a kedd óta halódó videót. Jó szórakozást! ..
Sajnos ránk szakadt az összes gond, ami csak létezik, úgyhogy szombatig nem valószínű, hogy lesz új videó. A vágással már megvagyunk, de a szinkront nem tudjuk felrakni rá.Előljáróban annyit, hogy egy képregényfilm kerül terítékre az én kommentálásommal...
LeonSKennedy 2009.08.23 16:40:23
@Terror Dzsoni: Igen arra a koboldos szarra gondolok ami az űrben játszódik. Valameik nap ment a film+ on és én meg is néztem. Hát ne tudd meg miket éltem át ... Am jövő hét szerdán adják ugyanott az 5. részt ami állítólag jobb mert vicces (amúgy mindegyik az akar lenni a 2. részben néha be is válik). Hát még azt megnézem aztán elfelejtem :D
Baaad Movies Félidő 2009.06.28 23:24:00
Eltelt az év első fele (megjegyzem: eléggé gyorsan!). Sok jó filmet láthattunk eddig idén, de sajna szarokból is kaptunk bőven. Ebben a bejegyzésben összeírtunk néhány címet, melyeket szerintünk érdemes elkerülni, illetve amiket a leginkább bánunk, hogy megnéztük. Plusz…..
Isys romantikázik, Simon annyira kemény, hogy az sem zavarja, ha fejbelövik, HubbaBubba társaságra vágyik, a többi köcsög pedig sorra pusztul, mint a Fűrész szereplői... ...avagy elkészült az ötödik Versus videó!..
LeonSKennedy 2009.07.04 19:31:36
@Bad Reactor: Valójában télleg sokan el vannak alélva ettől a filmtől. Ennek különböző okai vannak. Például a "vicces" jelenetek mint Mexikómabéka meg Isys folytonos leütögetése na meg hogy a film télleg nem veszi magát komolyan és ezzel mindenki tisztában van-még a rendező is bevallotta hogy a szereplők borzalmasan játszanak de szerinte és sokan szerin ez vicces. Aztán sokan bírták a misztikus Simont és a névnélküli karaktereket. Na meg a stíluskavalda hisz ez egy akció horror szamuráj-jakuza film egy kis paródiával. De amin a legjobban meglepődtem az az hogy egyesek szerint a bámulatos harcok koreográfiája a legjobb. Merthogy a rendező koreografálta meg az itteni harcokat is meg egy elég jó videójáték a metal gear solid akciójeleneteit is (amik elég kemények voltak). Szal erről ennyit.
Én az Alien vs. Predatort se nem utáltam, se nem szerettem. Az mindenesetre tény, hogy nagyon jó volt az alapötlete, hiszen a filmtörténet két legrondább szörnyéről van szó, miért ne lenne klassz összeugrasztani őket!? Az első részben igazából két dolog volt, ami betett az összképnek: az egyik a…..