Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deguuu

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megtöröm a blog nyári szünetét egy Heti retróval, ugyanis éppen San Franciscóban vagyok munkaúton, és ha már így alakult, megnéztem a Musée Mécanique nevű kiállítást, ahol több mint kétszáz, többnyire működöképes régi játék és/vagy szórakoztató vásári…..
http://deguspace.blogspot.no/ Klikk 2012.10.02 12:21:05
Itt vagyok ragyogok! Ez csak a kommentek miatt kell hogy hanyadan alljunk :) ..
Mielőtt másolnál tisztelj meg azzal, hogy megkérdezel! A tűzszerszámoknak van egy olyan képviselője, aki vetekszik a svéd tűzacél zseniálisan  egyszerű működésével, hatékonyságával, megbízhatóságával és gyorsaságával mégis rengetegen még csak nem is hallottak róla.…..
Üdv mindenkinek, az alábbiakban egy Samsung Galaxy S2 szétbontását mutatnám be. Aki érzékeny lelkületű és tudja előre, hogy a következőkben felsorolt boncolás mély nyomokat hagyna úgy a lelkében, mint a telefonjában...hm szóval attól elnézést kérek. Nos tehát a Galaxy S2,…..
Hajonaplo! Hurrikan, tuz, panik! 2011.10.08 22:01:50
Sziasztok!Torten egy par dolog vegre amiota nem irtam. Quebec-ben overnigh-t volt. Este kimentunk tancikalni meg italozni asztan ennyi. Szakadt az eso es ures volt a varos. Semmi extra. Na masnap indulas elott kiderult hogy amerre megyunk hurrikan vonult at az oceanon es masnap 7 meter koruli…..
Az art cycling (magyarul művészi kerékpározás fantázianevű) sportág nem az egyetlen biciklire alapozott tevékenység, amelynek híre elhalt a nyugati országhatáron. Vannak ugyan magyar Európa-, sőt világbajnoki sikerek, de tízből 9,9 ember még sosem hallott a cirkuszi mutatványok,…..
deguuu 2009.08.27 09:11:43
A bécsi Schönbrunn Állatkert különös installációkat helyezett el az állatok életterében. A német művészpáros, Christoph Steinbrener és Rainer Dempf "szobrai" napjaink ökológiai rémálmait jelenítk meg, némileg a élővilág szempontjából, de mindenképp egymás…..
deguuu 2009.07.07 15:20:49
"Tibi kalandjai a kérges kezű halászok földjén..." - ez az alcíme a norwaybaby.blog.hu címen futó blognak, amelyben Tibi Norvégiában, Ålesundban töltött erasmusos kalandjait meséli el. Lehet, hogy kicsit előre szaladtunk? Hogy jön mindez a Kecskemét blogra? Nos, kedves…..