Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bgizu

8 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Gizu végre itt az ígért tészta! Régebben mindig gyúrtam a tésztát, aztán egy darabig vettem, de mióta itthon vagyok a picivel, újra így készítem, és rájöttem, hogy igazából ugyanannyi idő alatt megvan, mert amennyit vesztünk a gyúrás alatt annyit…..
Anya! Éhes vagyok! kakaóscsiga 2010.02.23 22:29:00
Kicsit frissitek,mert már régen volt új recept.Biztos a sok fogyókúra miatt.Hát nekem most nincs hozzá eröm,ugyhogy ma is megsütöttem egy nagy tepsinyit ebböl a finomságból.Receptet valamikor még a neten találtam,de már nem tudom pontosan hol,talán a mindmegettén,mindenesetre nagy…..
 Nosztalgiáztam a nagyon régi fórumon, és eljutottam ott a receptes topicunkba. Ott találtam ezt a receptet, ami Nándi miatt igazán megfogott. Egy óóóriási túró rudi??? Mindenképpen meg kell csinálnom! Mivel pont mentünk vendégségbe, és akartam vinni valami sütit, gyorsan…..
Anya! Éhes vagyok! Mézeskalács 2009.11.24 14:09:00
Nos!Ez az én féltve örzött mézeskalácsreceptem,amit még anno egy "hivatásos" mézeskalácsostól tanultam.Ide az eredteti mennyiségekkel irom,de vigyázat,ebböl egy egész kisvárost el lehet látni kaláccsal.Normál családi felhasználásra felezni,harmadolni lehet a…..
No akkor egy apabarát ebédnekvaló,szintén sok variációs lehetöséggel.Azt hiszem ez saját kútföböl kipattant eledel,ilyen formában legalábbis.Ami miatt én nagyon szeretem(persze az izélményt leszámitva),hogy mellé már csak egy salátát kell összedobni,a másik pedig,hogy…..
A hagymalevest is utáltam. Brrrr. Anyukám unszolására mindig megkóstoltam, és megállapítottam, hogy még mindig utálom. Ahogy a hurkát is. De aztán terhes lettem, majd beteg. Semmi Coldrex, semmi aszpirin. És mondták, hogy a hagymaleves nagyon jót tesz a felső légúti bajoknak.…..
Anya! Éhes vagyok! Almáskenyér 2009.10.20 23:37:13
Ez egy olyan recept nálunk,ami igy összel az arany középutat jelenti a családban az almás sütiket illetöleg,én ugyanis nem rajongok a klasszikus alpás pitéért,lepényért,viszont a család többi tagja(már aki fogyaszthat ilyenféléket:) )az bizony kéri.Kicsit (vagy…..
Útmutató azoknak, akik még sosem láttak gyereket... http://www.uniquescoop.com/2009/10/dos-and-donts-with-babies.htmlSajna nincs időm, hogy ízelítőt is tegyek. Most csak ennyi. Túl sok a takarítani és pihennivaló :)  ..
Ezt a receptet tegnap szülte a fantáziám,mivel a párom meglátta hütöben a múlt héten vásárolt póréhagymát,és kissé szemrehányó hangon megkérdezte,hogy ezzel mi lesz?Mi lenne,megcsinálom ebédre.A karajt már kiolvasztottam,bár más tervem volt vele,de muszáj volt valamit…..
Anya! Éhes vagyok! Rakott hús 2009.07.21 22:51:00
Be kell valanom,hogy ez egy lopott recept,de már nem emlékszem honnan loptam,a lényeg,hogy nálunk nagy kedvenc.En azért is szeretem ,mert sokféleképpen lehet variálni!Ide most azt irom le,ami az én kedvencem,arra már sajnos nem emlékszem mi is eredeti...:)Hozzávalók:1 cs. bacon szalonna…..
Ez az az étel,ami nálunk akkor készül,amikor vagy már hét vége felé járunk,és leginkább hideg van a hütöben(meg tejföl és virsli,vagy párizsi,ezek szinte mindig vannak:) ),vagy szokásos rohanás van és gyorsan kell vmit apának enni adni.Hozzávalók:egy fej hagymakicsi vaj(vagy…..
Anya! Éhes vagyok! kifli 2009.07.06 14:33:00
Egy ideje már nem nagyon veszünk boltban se kenyeret,se kiflit,inkább itthon megsütöm,igy legalább tudom mi van benne...Régen még elképzelni sem tudtam,hogy én két gyerek mellett ilyeneket fogok csinálni,mindig féltem,hogy túl bonyolult,de aztán kaptam egy kenyérsütögépet,kicsit…..