Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zenik20

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2011-es vb-felkészülés keretében kétnapos terepszemlét tartott Budapesten a nemzetközi jégkorongszövetség (IIHF) képviselője. A Papp László Sportarénában egy pótlandó hiányosságot jegyeztek fel, a már Ljubljanában is tapasztalt új előírások értelmében a divízió 1-es…..
Elképesztő magasságokba jutott el a Jégkorongblog. Kedves olvasónk, Satti71 a Siculus Alpin Club tagjaként megmászta a Kaukázus és a földrajzi Európa legmagasabb csúcsát, az Elbruszt (5642 m), és bennünket is magunkkal vittek. Bizonyító erejű fotó hajtás alatt. ..
Szerencse vagy reflex kérdése, nem mindig lehet eldönteni. Egy biztos, nagyon szeretjük a lepkés kesztyűs védéseket. Találtunk egy remek tengerentúli összeállítást, már-már úgy néz ki, ebben a sportágban nem is lehet gólt lőni. Tovább után vizuális élmények. ..
zenik20 2010.08.05 12:42:40
Két hét múlva a legtöbb Mol ligás csapat már jégen edz, a Stars augusztus 9-én, a Dab.Docler 16-án megy jégre. A kilencből hét keretről már vannak részletes információk, de természetesen még sok változásra lehet számítani. A Mol Liga-győzelem máris három csapat…..
A szokásosnál lassabban érkeznek a következő szezonra vonatkozó hírek a csapatoktól. Ennek oka lehet, hogy nem dőlt még el, milyen ligában, hány csapattal zajlik majd a bajnokság. Remélhetőleg a csütörtöki rendkívüli elnökségi ülés után több információ lesz erről,…..
zenik20 2010.06.30 18:00:26
@kriston27: :) És milyen igazad van.
A Mol Liga-alapszakaszgyőztes Dab.Docler legutóbbi sikeres meccsei során előbb utolérte, majd meg is előzte fő riválisait az OB I. középszakaszában, ma pedig komoly előnyre tehet szert. Ez persze annak ellenére sem lesz egyszerű, hogy ötmeccses győzelmi szériában vannak.…..
zenik20 2010.02.24 19:53:29
Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy visszatérjünk a győzelem útjára, mondta Azari Zsolt Dab.Docler-csatár a Mol Liga-alapszakaszgyőztes kápmegyeri bukása után. A Stars–Dab.Docler összefoglalóját itt tekinthetik meg nyilatkozatostul, az UTE–FTC-t pedig itt...
Jól fogynak az elővételes jegyek a december 27-ei Winter Classicra, pénteken gazdára talált az ezredik belépő is. Az értékesítésre jó hatással lehet, hogy elődőlt, egyik televízió sem közvetíti az eseményt. Alaposan megírjuk azt is, hogy miért nem. A televíziós jogok…..
Alakulnak a öregfiúkcsapatok keretei a december 27-ei kisstadionbeli összecsapásra. A Winter Classic előmérkőzésén a Ferencváros és az Újpest korábbi legendás játékosai játszanak, délelőtt 11 órától. Tovább után megnézhetik a parádés névsort. Ferencváros: Bóna István,…..
Arra kértük kedves olvasóinkat két napja, tervezzék meg a Winter Classic logóját. Már eddig is szép számban kreatívkodtak, de még mindig van idő, szombat éjfélig lehet elküldeni a terveket a fenti link alatt olvasható módokon. Ízelítőül, egyszersmind kedvcsinálóul három…..
zenik20 2009.12.11 13:11:16
Szeptember 11-én, az első fordulóban nyert utoljára a rendes játékidőben, rá két napra pedig hosszabbításban a Brassó. Azóta 15 sima vereség következett, legutóbb pedig egy hosszabbításos a Vasastól. Közel három hónap után ma az új edzőt avató Ferencváros ellen megtört a…..
zenik20 2009.12.04 20:49:47
Különös dolog történt az Atlanta Thrashers–Florida Panthers NHL-meccsen. Ilja Kovalcsuk, a Thrashers csatára meglódult, Keith Ballard követte, de nem érte utol. Az orosz lőtt, Tomas Vokoun védett, a korong kipattant, a duplázás bement. Majd Ballard hatalmasat vágott a kapus…..
A rájátszásért kapaszkodó két magyarországi csapat, az FTC és a Miskolc egyaránt nem várt, de nagyon szép győzelmet aratott vasárnap a Mol Ligában, így valamelyest közelebb kerültek a negyedik helyhez. A Dab.Docler félgőzzel is simán verte a Brassót, pedig válogatott első sora…..
Két jelentős meglepetés született a Mol Liga-játéknapon, a táblázat 5. és 6. helyezettje is nyerni tudott. A Miskolci Jegesmedvék pénteken még kikaptak Csíkszeredában az SC-től, a visszavágon azonban nagyon belehúztak már az elejétől. Az első harmad 1-4-e után hiába…..
zenik20 2009.11.22 22:08:53
Mindjárt itt az olimpia, csak nyolcvan-egynéhányat kell aludni, és útjára indul a korong Vancouverben. Ahogy jönnek a nagy napok, egyre többet fogunk foglalkozni 2010 legfontosabb hokitornájával, addig is pörög ráfele mindenki, beleértve nagy cégeket is. Alant egy reklámszpotot…..
zenik20 2009.11.19 14:11:01
Végre ismét teljes fordulót rendeznek a Mol Ligában. Ma a fővárosiak a bőség zavarával küzdenek, Újpesten és Káposztásmegyeren is rendeznek mérkőzéseket. Este hatkor a Megyeri úton az Újpest–Ferencváros örökrangadóval kezdődik a program. Mindkét csapat nagy…..
Egy Mol Liga-mérkőzés lesz csütörtök este, de az sokakat érdekelhet. A magyar hoki legnagyobb múltú párharcának legújabb felvonásában hétkor az Újpest látogat Pesterzsébetre. A rendszerváltás óta felváltva gyengélkedett a két egyesület, idén azonban úgy tűnik, a zöldek…..
zenik20 2009.10.15 13:30:40
Életre kel a magyar Winter Classic, írja közleményében a Magyar Jégkorong Szövetség. Eszerint december 27-én vasárnap 14 órától a Kisstadionban rendezik a Ferencváros-Újpest MOL Liga-találkozót, "remélhetőleg több ezer nézővel a lelátón". Nem gálameccsről van…..
Egy-két kísérleti videónk már volt, működtek, eljött a bejelentés ideje. Ebben a szezonban másképp mozgóképezünk, mint az előzőben. Akkor arra tökekedtünk, hogy minden bajnoki összefoglalóját megmutassuk, a felvételek minőségétől függetlenül. Ezentúl nem így lesz: a Mol…..
Mindkét Erdély–Magyarország meccset határon túli csapat nyerte, a fővárosi ütközet pedig büntetőkkel dőlt el. A ligaújonc Brassó mindhárom harmadot megnyerve, Antal és Elekes 2-2 góljával győzött 6-2-re Miskolcon. A végső sikerre legesélyesebbnek tartott két csapat…..
Válogatott mérkőzések után klubcsata következik archív videósorozatunkban. Három éve talán kissé csalódottak voltunk, mert a Kontinentális Kupa négyes döntőjében a svájci csapat az utolsó harmadban fordítani tudott. A 3-2-es vereséget más megvilágításba helyezi, hogy…..