Regisztráció Blogot indítok
Adatok
swez

99 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Laza lelki tartással Ev vege... 2009.12.22 17:09:10
Hat, akkor ezuton is Kellemes Unnepeket mindenkinek, aki erre teved! :DEn a magam reszerol elmegyek Costa Ricaba :) meglatogatni a ticco friendet, Pablot. Vele fogom eltolteni a karacsonyt meg a szilveszteri bulit, es majd csak januar 1.-en terek vissza ide. Vicces, hogy amikor a legutobbi…..
Észak-Karolina szép. Nagy erdők, dombok, az ún. Smokey Mountains volt a hétvégi program. Reggel 9kor még az erdei házikónk verandájának a másik felét nem láttuk a ködtől, aztán mindig szépen kitisztult. :) Az utolsó reggel a szemetes zacsin (ami kint volt a ház előtt) karmolás…..
Laza lelki tartással Nyár 2009 2009.08.16 20:16:00
Jaj, jaj. Nem is tudom, hogy hol kezdjem. Talán az lesz a legjobb, ha időrendben sorolom fel, hogy merre jártam idén nyáron. Persze el kell mondanom, hogy így sem lesz könnyű dolgom. :)Tehát, miután rajtam kívül már kb. minden barátom elhagyta az Államokat, Katherine eljött értem,…..
Mégpedig nagyon. Testestül - lelkestül. Ma már kitakarítottam, még mosni kell aztán összepakolni és indulásra kész vagyok. Hétfőn a szomszéd Luci-Razvan párost kiviszem a reptérre, hazajövök és már jön is értem Katherine, hogy elvigyen hozzájuk. Ott megalszunk (Vicuska, ez jó…..
Ezen is túl vagyunk. Új helyen volt, a régi barátokkal. Az, hogy ezek az emberek a szó legnemesebb értelmében mennyire barátok, most ne menjünk bele. :)A szokásossal ellentétben ez vasárnap délután volt, aminek egyenes következménye lett, hogy utána nem tudtunk elmenni bulizni,…..
Laza lelki tartással Képek 2009.04.14 04:22:02
Itt vannak a képek, kommentek nélkül, de szerintem a legtöbbre magatoktól is menni fog rájönni... Ha nagy igény van a kommentekre, akkor szóljatok!! :)..
Ezt a blogot negyedszerre próbálom újra írni. Nehéz. A tények nagyon röviden: itt volt két hetet, ebből egyet még le kellett dolgoznom, addig ő itt pihent Aikenben, majd megnéztük a Nagy Almát 6 napban, ma meg visszarepül Dubaiba.Nos, a tény, hogy itt volt rengeteg hozománnyal…..
Laza lelki tartással Lóverseny... 2009.03.22 01:45:27
... avagy a Társadalmi Esemény. Mi is mentünk. Azt hiszem, hogy most láttam meg az igazi kultúrális különbségeket az USA és az Otthon között. (Azért nem írok Magyarországot, mert végig a román Julival és Lucival pörögtem, akik egyet értettek abban, hogy náluk is úgy van, mint…..
Kicsit kezdem úgy érezni, hogy folyamatosan van a tarsolyomban néhány még le nem utazott repjegy. Pillanatnyilag úgy állunk, hogy megyek Zsuzsával New Yorkba (ugye repcsi), majd haza (szintén röpp), aztán meg vissza (természetesen) azt viszont egy könnyed San Francisco-i (hogy kell…..
Tegnap este lefekvéskor jött Juli, hogy azt hallotta a tévében, hogy óriási hóvihar érkezik, és lehet, hogy holnap nem kell menni suliba. Na, pont a legjobbkor, nekem egy csomó emberrel kellett időpontot egyeztetni, hogy tudjunk találkozni. Tehát, ha mondjuk ez az egész hiszti egy…..
Ez itt hosszúhétvége, hétfőn, tehát ma szünet. El is mentünk síelni öten. Úgy értünk oda, hogy el tudtunk menni éjjel síelni. Nos, rajtam (vagy inkább alattam) négy éve nem volt síléc, ehhez képest és ennek ellenére tényleg nagyon jól ment. Gyorsan mentem. Egyszercsak jött…..
Arról már beszámoltam, hogy milyen volt az előző. Na, ez az új, aki a másik helyére jött (mert nyugdíjas lett) egy angyal. Végre nem úgy megyek be minden reggel az osztályba, hogy attól kell rettegnem, hogy hol tesznek nekem keresztbe, melyik kérésemnek fogom az ellenkezőjét…..
...talán, meg is...de áh, azért az mégsem!! Vagy mégis? :) Na azért annyira nem vészes. Volt kis hőemelkedés, folyó orr (jobb esetben, mert egyébként csak dugul), fájó torok, fájó fül, és köh-köh... Így elmentem a szálloda rettentő szőrős karű, kezű, ujjú iráni doki…..
Tudom, hogy törvénytelen, mert a személyiségi jogok, meg minden, de muszáj kiírnom magamból egy mai történetet, annyira megható volt. Szorgos olvasók :) még emlékezhetnek arra a gyerekemre, akit "Majomgyerekként" tituláltam még a tanév elején. Hívjuk D-nek most! (és…..
De még mennyire!Őszintén szólva az idei szülinapomnak úgy indultam neki, hogy messze tőletek, az itteni barátaimmal majd kis körben átvészelem valahogy. Nos, ez a szülinapom tényleg más volt, mint az eddigiek, és ezt egyáltalán nem negatív előjellel mondanám.Az eredeti terv…..
Rick visszaírt (mi van, elkezdett dolgozni?:), hogy természetesen állja a különbözetet! :D Imigyen meg is lett a repjegyem, amitől pompás hangulatom kerekedett! :DA vége, hogy jún. 25.-én reggel 11-kor érkezem Ferihegy I.-re, Frankfurtból. A vicces, hogy ezzel összesen pont 24 órát…..
Ez a hét valahogy a repjegyek körül forgott... vagy az időpontot kellett több emberrel egyeztetni, vagy a repjegyet kellett megvenni. De ne kezdjem már megint a közepéről!Tehát. Hétfőn és kedden egész délután Zsuzsával nézegettük, hogy hogy kéne jönnie, mi a legjobb,…..
Laza lelki tartással Didereg 2009.01.22 02:55:40
Fázom. Nem kicsit, ugye. Mert hideg van. Mint látható, az agyam is lefagyott... :) Tulajdonképpen az van, hogy minusz 8 fok volt tegnap éjjel. A suliban meg hiába tekertem fel maximumra a fűtést, nem hallottam az erre várt reakciót a légkondi részéről. Mi van, ennyire megvágták a…..
Nyah, képek is lettek, köszönjük, B!A kommenteket is köszi, nagyon összeillik azzal, amit írtam... gondolom, egy helyen voltunk, egy időben.. :) És ha már később írok bele, akkor Bencének: nekem is van, hogy nem csak szivesen mennék haza, hanem azonnal vennék jegyet és...…..
swez 2009.01.22 00:19:23
@eMes: Mikor?? :) Tudod, hogy always welcome, csak meg kéne beszélnünk, hogy legalább én is az Államokban legyek akkor! ;) Ja, és rendelkezzek néminemű szabadidővel....
Na, végre! Negyedik napja, hogy Bálint elhagyta az Államokat, nekem meg csak most lett időm arra, hogy összeszedjem magam, és némi élménybeszámolóval rukkoljak elő. Hívjuk B ittlétét nyaralásnak, mert hiába, hogy decemberben jött és januárban ment, mégiscsak végig…..
Laza lelki tartással Szeretetroham 2008.12.17 02:31:53
Akivel kapcsolatban már volt ilyenem, az pontosan tudja, hogy ez mit jelent. :$ TZ például ilyenkor mindig megkérdezte tőlem, hogy "Swez, te mennyit ittál?" :D. De most ez van. Ugye első karácsony Otthon nélkül, Nélkületek... (egyébként most jöttem a suli karácsonyi…..
Nahát, ezen is túl lettem. Otthon ez a hétvége általában a lovas-karácsony időszaka volt. Ennek megfelelően rám is tört a nagy-nagy honvágy ismét. Aztán beszéltem szombaton néhányatokkal (gyakorlatilag reggel 8 és délután négy között a gép előtt ültem:) és sokkal jobb…..
Túl lettem életem első Hálaadásos mókáján. Az ünnep ugye az angolok meg az indiánok közötti békének való hála adására hivatott emlékezni. A gyakorlatban egy égtelen nagy evésről van szó. Nem is értem... kicsit több, mint három héttel karácsony előtt... :). Na, mindegy.…..
Azért az nem teljesen igaz, hogy nem történt semmi, csak eluralkodott rajtam a lustaság, így egyszerűbb volt inkább ezt mondani. De hogy mi is történt? :)Egyszer elmentünk Julival meg egy itteni nagyon aranyos román házaspárral (Luci, Razvan) Atlantába. Eléggé fura hely. Nagyváros.…..