Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ush1ch

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy az izomnövelő szerek nem csak a heréket zsugorítják, hanem az agyat is, Gábor leveléből legalábbis erre következtethetünk. A felkar kerülete egyenesen, a hajhossz fordítottan arányos az agresszivitással. Nem kell sokat számolgatni tehát ahhoz, hogy sejtsük, most sem egy…..
Ush1ch 2009.07.03 13:44:49
@Zsola777: Sokat kell még a fórumtrollokról tanulnod, ifjú padawan! :)

Na jó, én is megyek ebédelni.

A történet végére még annyit, hogy állami cégnél dolgozom, a daewoost meg azóta szabálytalan ablaktörlőhasználat miatt rabosították a rendőrök, és most a szegedi Csillagban van előzetesben; de nincs összefüggés a két dolog között.
Ush1ch 2009.07.03 13:45:48
@kolbászoszsömle: Persze, hogy nem vagyok az, nincs szemüvegem.
Ush1ch 2009.07.06 08:43:04
@Robpitt: maradnék a magázódásnál, hiszen retardált felebarátunkat is magáztam az ominózus jelenetnél, s ha valóban ön az, akkor viszonyunk nem változott, azóta sem őriztünk együtt disznót. Ez most kivételesen egy komoly hozzászólás lesz tőlem, az előbbiekkel ellentétben.

Ha valóban ön a JFS-317 rendszámú Daewoo gazdája, akkor miért nem utalt egyelten szóval sem arra, hogy én milyen rendszámú autóban ültem? Egyszerűbbet kérdezek: milyen típusú és színű autóban ültem? Vagy esetleg hazudik és ott se volt? SilentSound, ez nem tűnt föl, amikor bevágtad emberünk hozzászólását? :)

Továbbá:

"...tolattam ki kidugtam a fejemet,és láttam hogy jön,és egymás szemébe néztünk,majd kezemmel intettem hogy engedjen ki!Ő nem!Kezdödött a hatalmijáték!Ő dudált!De úgy mint ha gyalogos gázoltam volna!Erre lettem pipa.."

Ha valóban ön az, akkor viszont ezen a ponton hazudik. Nagyon jól tudhatja ez esetben, hogy nem "néztünk egymás szemébe", ti. a bokroktól ez képtelenség. A Daewoo tulaja úgy tolatott ki, hogy semmit nem látott a forgalomból, mert nem lehet (lásd a fönti képet). Legközelebb majd akkor keménykedjen, ha egy megrakott Kamaz érkezik, ami esetleg úgy viszi el a kocsija hátulját fékezés nélkül, hogy a sofőrje észre sem veszi. Utána kiszállhat hőbörögni, hogy az a "köcsög" miért nem adta meg a kierőszakolni kívánt elsőbbséget...

Az is egyébként igen érdekes, hogy a rendszámomból (amit egyszer nem írt le) már tudja is, hogy hol lakom, ti. az autó nem saját, hanem céges. Sőt, bérautó. Jó szórakozást kívánok a flottakezelő cég földerítéséhez, ha ezzel kíván szórakozni.


És zárszóként: ebben a történetben - ahogy egy kommentelő már megjegyezte korábban, nagyon helyesen - nem a vélt, vagy valós udvariatlanság a lényeges, hanem az agresszió. Az, hogy valaki megengedhetőnek tartja felnőtt létére, hogyha nem mondanak le számára az elsőbbségről, akkor azt erőszakosan, üvöltözve követelje ki. Az ilyen ember nem a társadalomba való, hanem tanyára, lakatlan szigetre, vagy börtönbe.