Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zero08

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Iskola világnézetileg semleges hely" - szólt az székesfehérvári SZDSZ-es önkormányzati képviselő iskolaigazgató (Pokrovenszki László, Tóvárosi Általános Iskola), mikor megtiltotta a másodikos srácnak a "koronás címerrel ellátott történelmi Magyarország…..
Zero08 2009.09.29 09:00:03
@Kravver: "(És soha, de soha ne kezdj mondatot kötőszóval!)" Nos, igen művelt, tanult kollégánk szűrszálhasogatásait megunva megjegyezném hogy az és amivel a mondatot kezdte szintén kötőszóként funkcionál. Mert itt ugye nem a felsorolás közben használatos "és"-ről van szó.
De továbbmegyek, szemezgetve "nagyra becsült" kommentelőnk további megnyilvánulásai közül:
" Kravver 2009.09.28. 22:09:42
@Mj:
Hát akkor szerintem ezt meg is válaszoltuk."
" Kravver 2009.09.29. 08:25:38
@mókusfüles bukósisak:
Hát vagy szembe megyek vagy pont épp kifigurázom. Döntsd el magadnak. "
Szóval "kedves" Kravver. Gondolkodtam én hogy írok Neked választ pár megnyilvánulásodra, de letettem róla. Ez az álművelt viselkedése ugyan eldurrantotta az agyam, de rájöttem, hogy az agyhalott, hiába is írnék le neki értelmes gondolatokat, nem fogja venni az üzenetüket. Az agyhalott másik ismérve, de lehet hogy csak kisagyi személyes mutáció nálad, hogy nem is tudja magáról hogy agyhalott. Szóval ülj le fiam, karó. Továbbiakban nem tudlak komolyan venni.

Ja, és nem a posztoló zero vagyok, bocs, de nekem is (részben) zero a nevem. Remélem nem megtévesztő.

Üdv : Zero08
"A blog agyromboló hatásának köszönhetően született ez a kép" - vagdalkozik Tamás. Na, ne merészeld ránk fogni! Mindig is ilyen voltál, tudjuk mi jól. Az ilyen kettővel több nagyfröccsöt iszik ebédre, lenyúlja az utolsó alsócombot és bemondja azt a primitív…..