Regisztráció Blogot indítok
Adatok
luneau

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balázs neten foglalt időpontot jogsihosszabbításhoz, de nem jegyezte fel az ügyszámot. A józsefvárosi okmányiroda őre ügyszám nélkül elküldte, majd amikor emberünk pár perc múlva visszatért az irodába, az őr egy füst alatt közölte a Naiv Ügyféllel, hogy igazából végig…..
Tamás nem árulja el, melyik borsodi városban történt az eset, úgyhogy kérjük a kommentelőket, hogy ha felismerik, írják meg, hol tör fel öt napja a víz. Egy kanyarban, az út közepén kezdte, aztán a mentési munkák hatására a kitörés epicentruma áttevődött az út menti…..
  „Minnél inkább a víz alá akarnak nyomnyi minket A tömeget, akik önként egy nemes cél érdekében szövetkeztünk! Kitartunk a végsőkig a tűzijáták ez évi lemondása mellett!...” (Facebook-komment)   Kemény leszek és népszerűtlen: a tűzijáték…..
luneau 2010.07.01 15:54:16
Kedves Hozzászólók!

Én sem támogatom a tűzijáték megtartását. Lehet demagógiáról beszélni, meg hogy ez nem is lenne valós segítség, illetve hogy fejenként 1000 Ft befizetése több segítség lenne-csakhogy fertőtlenítőszerrel, meg palackos vízzel nem lehet gátat építeni, és megelőzni egy következő nagy árvizet.Van olyan település -Kazincbarcika - ahol 2009. decemberében a kiépített védműveket sem használták (2 zsilipkapu is nyitva maradt), ennek köszönhetően öntött el néhány házat a Sajó. Magyarországon semmi sem jut el oda, ahova kellene, látszatproblémákkal foglalkozunk (nem gondolnám, hogy a 20-ai tűzijáték önmagában identitást teremtene egy olyan országban, ahol 10-ből 1 diák jó, ha a Hinmusz teljes szövegét el tudja mondani fejből, és ahol csak az nincsen rendben, aminek a polgárok életét és vagyonát kéne védenie....ráadásul nem is arról van szó, hogy örökre mondjunk le a tűzijátékról, hanem az idei évet érintené -ami kiváló lehetőség arra, hogy még jobbna felhívja a figyelmet egy súlyos,emberek tízezreit érintő problémára -akár külföldön is, hiszen, ha jól tudom, az Unióban nem volt igazán nagy visszhangja az árvíznek, zsákokon kívül sokmindent nem kaptunk - miközben magyar mentőcsapatok rendszeresen feltűnnek a Föld minden szegletében (Haiti, Pakisztán, Lengyelo-i árvíz). Budapesten magasak a gátak, legyen csak tűzijáték, a pestiek úgyis arról híresek, hogy "lemennek" vidékre, magyarul alig nézik valamibe....én "elmegyek" vidékre, és nyitott szemmel igyekszem menni...
Minden jót!