Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Plakát Peti

11 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 20 perc csúszással, de végre elkészült a hajbeültetésemKicsit elcsúsztunk az én hibámból, mivel óránként kértem pihenő szünetet, de nagyon örülök, hogy elkészült.Ma 4.000 hajszál (+- 20 db) ültettek át a fejbőrömön.a képek magukért beszélnek szerintem, de…..
  ahol fi az objektív lencséinek gyújtótávolsága, ni pedig az azok törésmutatói. Az általánosabb összefüggést lásd itt: képmezőelhajlás. Főbb találmányai Petzval-objektív: 1840–1841 körül szerkesztett, 149 mm-es gyújtótávolságú, nagy fényerejű akromatikus kettős…..
Plakát Peti 2010.03.28 11:17:49
David és Christine Nasser az arizonai Tucon-ból nem számított arra, hogy kéthetes német dog kiskutyájuk 4 év múlva nagy eséllyel indul a világ legmagasabb kutyája címért. A kutya 2005. november 17-én született és Giant Georgnak hívják. George 115 kg, marmagassága 1,09 méter,…..
Plakát Peti 2010.02.24 00:40:27
A szombati napsütéses tavaszi idő után vasárnap borult, hideg és szeles napra ébredtünk. Fintorogva néztünk ki az ablakon, nem örültünk a rossz időnek, mert ma lett volna az első olyan nap, amikor Csillával egy jó nagy sétát teszünk a városban, mindenféle sietség és egyéb…..
Így pénteken ismét kikapcsolódás jelleggel vésnék fel valamit ezekre az elektronból készült lapokra. Mivel a múltkor már volt "cukiság", most egy városos-képmutogatós bejegyzés következik. A "megyek az utcán és ami tetszik, lekattintom" jellegű otthoni…..
Szombaton késő délelőtt ébredtünk. Az volt a tervünk, hogy mielőtt Csilla dolgozni megy a St. James Streeti Starbucksba, beülünk egy igazi angol reggelire valahol a közelben. Tulajdonképpen csak nyitva kellett tartani a szemünket és figyelni, melyik helyiség előtt van tábla, rajta…..
Plakát Peti Brighton. Első rész. 2010.02.04 13:55:00
Halihalló! Szerencsésen megérkeztem Brightonba tegnap este felé. Késéssel indult a repülőgépem Ferihegyről, gondolom a hó miatt csúszhatott be plusz fél óra, de annyira örültem az utazásnak, hogy semmi sem tudta volna elrontani a kedvem és a gép sem zuhant bele a La…..
Csilla korábban ment be az egyetemre pénteken, de még otthon megbeszéltünk, hogy klassz lenne ha jönnék én is, mert Paullal 13 és 14 óra között tollasoznak és együtt játszhatnánk. Késői reggeli, fürdés, netezés és már indultam is. Ha jól emlékszem négy meccsből…..
Nincs is jobb, mint zuhany után egy bögre english breakfast teát kortyolni és közben blogot írni. Szerencsénk volt, hogy hétvégén napsütéses tavaszi időt fogtunk ki, mert most hideg van és esik a havaseső, így a tervezett városnézéssel egybekötött fotózást letudtam szombat és…..
Nővérem, Csilla, Brighton Hanover nevű negyedében lakik a Washington Streeten, domboldalon. Szembe templom, maximum három perc sétára pedig kedvünkre válogathatunk a jobbnál-jobb pubok közül.  Az egyik ilyen a The Dover Castle, ahol néhány órával ezelőtt életem egyik legjobb…..
Szombat van, ragyogó napsütés és kellemesen meleg őszi idő. A legjobb alkalom arra, hogy kilátogassak az immáron negyedik alkalommal megrendezett Hangfoglalásra. Ez ma Magyarország legnagyobb hangszer-, hang-, fény-, színpad- és stúdiótechnikai kiállítása és zenei szemléje.…..
Az álmosságtól semmi használható nem jut az eszembe amiről írhatnék, így ez egy igen rövid poszt lesz. A Bajnokok Ligája és Martin Riggs őrmester halálos fegyvere után, félúton az ágyam felé arra gondoltam, hogy mi lenne ha feltennék egy fotót a készülő festményemről. ..
Ma hozzákezdtem az új képem festéséhez. Sok időt ugyan nem töltöttem a vászon mellett, mert csak alapozó réteget vittem fel, mégis sikerült egy nagyszerű tapasztalattal gazdagodnom. Jóformán végig vigyorogtam azt a kis időt, amíg festettem, mert annyira tetszett a dolog.A…..
Ma délelőtt érkezett a telefonomra az sms azzal a kérdéssel, hogy el tudok-e jönni 15 órára a Kőbányai Szabadidő Központba (KÖSZI), mert interjút szeretne Velem készíteni az ATV Kőbányai Regionális Híradója. Egy pillanatra nem hittem el, amit olvasok, de aztán…..
Ezennel útjára indítom első blogomat. - tapsvihar és konfettizápor - Kérlek, engedd meg, hogy bemutatkozzam. Szabó-Lencz Péter vagyok, képzőművész. Blogomat elsősorban azzal a céllal hoztam létre, hogy munkáimat bemutassam és népszerűsítsem. Létezik egy weboldalam is…..
Lesley a 8kerből a szememre vetette, hogy nem nagyon írok semmi városhoz kötődő művészeti projektről (ami bizony igaz), de hogy nehogy nagyon lelkiismeret-furdalásom legyen, rögtön ajánlott is egyet. Szabó-Lencz Péter saját bevallása szerint napszemüvegfejű - festő. Július…..
Plakát Peti 2009.07.03 11:41:45
@Retexis: és remélem Te sem neheztelsz. Korábban többször jártam mindkét helyszínen, de a Ti fotóitok nagyon inspiráló hatással voltak rám...
Plakát Peti 2009.07.03 11:42:47
@nak: Köszönöm! :)
Plakát Peti 2009.07.03 11:56:13
@Retexis: :) Az alkoholt a meleg miatt lőttük, helyette a gyümölcslé-ropi-perec-mogyoró kombináció lesz fogyasztható. :D