Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomgordon

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a 3 Oscar-díjra jelölt angol film noir mystery thriller mind az angol, mind az amerikai legjobb filmek listáján megtalálható, mert mindketten magukénak tartják. Az angolok olyannyira, hogy a legjobb angol filmnek tartják, és így nem meglepő módon a BFI listájának első helyén áll. A harmadik ember…..
Amióta Dél-Amerikában rendezik a Dakart, azóta már csak megszokásból nézem az esti összefoglalót. Nem titkoltan már gyerekkorom óta a kamionok versenye érdekelt leginkább, hiszen Csehszlovákiában a Tatra volt az isten, az öreg Loprais pedig földi helytartója. Sajnos azonban a…..
tomgordon 2011.01.08 07:57:13
Hadd hívjam fel a figyelmeteket egy másik tereprali eseményre:Africa Eco Race!Itt indultak magyarok is egy Scaniaval.A harmadik szakaszon 10 percel verték a mezőnyt(többek közt Schlessert is)www.nemzetisport.hu/egyeb_auto_motor/africa-race-ujabb-szakaszt-nyert-a-magyar-kamion-es-tovabbra-is-vezet-2011821
Majd jött egy 22 méteres repülés és egy kiszakadt elsőhíd:(
A szevízkamion(DAF) és egy udvarban "talált" szintén DAF első híd segítségével végül eljutottak -versenyen kívül- Dakarba,hogy kitűzhessék a magyar zászlót!Ha belegondoltok abba,hogy a sivatag közepén milyen "egyszerű" lehet összehozni egy DAF hidat egy Scaniával akkor kiderül,hogy a tűz még megvan,csak nem közvetíti az eurosport :)
Homárnak érkezett egy durva sztori, ahol, mint ahogy az sokkal később kiderült az áldozatnak, valami drogvásárlás/fogyasztás gyanújával vitték be egy reggel 7kor bilincsben, másik címre szóló házkutatási paranccsal, miután lefoglaltak nála egy szétszerelt vizipipát és egy…..
tomgordon 2009.07.18 22:59:35
@56.hope.road:Törcsi:)Egyenesen South Parkból!De hát az mindig füvezik!
tomgordon 2009.07.21 08:34:49
@Natural: CANNAlas Mariska?
:)
Míg szerényebb védelmi (?) kapacitással rendelkező országok hadserege esetében a „különlegesek” főnév hallatán az embernek egy-két, maximum három alakulat ugrik be, az Egyesült Államok ilyen szempontból maga a bőségszaru: az USA-ban speciális egységből is több van, mint a Magyar Honvédségben…..
tomgordon 2009.07.08 10:22:46
@Big-B: A szakácsok is"tűzközelben"dolgoznak :)
Droidfigyelő őrszolgálati alaptanfolyama az első rész után folytatódik, mégpedig egy különösen (majdnem azt írtam: kivételesen) emberséges őrnaggyal, és a már megismert Kovács honvéddal a főszerepekben. A nukleáris csapás idején végrehajtandó feladatokat pedig jól…..
tomgordon 2009.07.03 00:16:54
@Lala0099: 96-ban még ott volt Columbo!Almási(?)alezredes.Én róla hallottam a bringás eligazításrol:-Én vagyok az ÜTI,maguk a szolgálat,pihenj!-és elkerekezett:)De addigra már az ÜTI-biciklivel járt!