Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katttt

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
csak most jut eszembe, hogy akar rosszra is lehet gondolni a cimbol... oh. NAh de az ertelme nem a kedvenc dolgaim a taborban (meg kell jegyeznem: haha), ahnem a lengyelekkel ez az 5 kozos szavunk van!!! szoval minden mondatban szokott szerepelni valamelyik, ha beszelunk. Ennek az uzenetnek a…..
ahh, sziasztok! zsuuu vagyok. Elsosorban DRAGA KIsKutyamnak ajanlom ezt a megcimzest! KErem a kozeleben eloket, hogy szivaskedjenek atadni osszes szulinapi jokivansagomat vagy puszi (szajra..) vagy simogatas formajaban. TEhat: BOLDOG SZULATESNAPOT SAMUUU!!!!!!Egyebkent. NAh nem…..
Hi!HAt kellett nekem dicserni az idot...most esik, meg nagy felhok, meg kilatastalan ido.. es persze dolgozni kell...orulok.....es meg csak nem is tudunk talakozni Tomival, mert MIND3 MECCSET ELTOROLTEK..........:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(sirok.......szep nap....kezdodik 10perc mulva.paaazs..
Zsuuu nyári blogja zsuzsi--Je' 2009.07.09 05:15:56
haho mindenki!NAh most mar illendo becsekkolnom a sajat blogba.. haha. Sajnalom, de nemnagyon tudtam ggepezni, amikor meg vegre tudtam, akkor meg nem volt net.. szoval jellemzo. Most is mar 3oraja probaltam gephez jutni. Nah Tomi TE meg szorgalmas vagy latom! jo volt olvasgatni! En nem fogok ennyit…..
nah szia mindenki!!!Mar probaltam kommentelni, de mindig kilep.. GOndolom ezt sem tudom majd elkuldeni, de legalabb kiabalhatok csunyakat, es senki sem erti.. :DJAjj, remelem, holap lesz day off, mert mar jo lenne (egy heti munka utan..)Most mindenki itt van korulottem,. szoval nem tudok a targyra…..