Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SugarPoppy

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az aacheni születésű Ulrich Schröder az egyik leghíresebb illusztrátora a Disney meséknek. Specialitása a donald kacsa és a mickey egér, de azt, hogy másra is képes most igazán remekül bizonyította. A spanyol Elle-t ugyanis megihlette a Harper's Bazaarban szereplő Simson…..
Imádom, imádom, imádom! Ha van, ami nélkül nem akarok élni, akkor az ez a póló. Gossip Girl függőknek kötelező, még akkor is, ha Chuck bársonyos hangja néha már sok. Apropó GG. Remélem minden kedves divatrajongó észrevette (a későbbi doboz felirata nélkül is), hogy Blair egy…..
SugarPoppy 2010.04.10 14:23:22
SugarPoppy 2010.04.10 14:25:21
Lehet, hogy egy súlyos migrént nem, de egy elmaradt randi miatti sírdogálást, egy elrontott prezentáció utáni asztalcsapkodást vagy a barátnőkkel történt összezörrenés miatti szívfájdalmat biztosan meg tud gyógyítani ez a hiperkúl Chanel karkötő. A pirulafintyik, kapszulák…..
SugarPoppy 2010.04.04 12:06:14
Nagypéntek van, és erre az alkalomra tartogattam a nagy port kavart Our Lord&Saviour borítéktáska bemutatását. A kiegészítőt Jason Stalsein tervezte, piton (3265 dollár) és krokodilbőr (8695 dollár) változatokban kapható. Én nem akarok ítéletet mondani, a kérdés…..
OurFashion Alíz a Printempsben 2010.03.22 15:36:00
Az Alíz Csodaországban már kiskoromban is a kedvencem volt, teljesen elvarázsolt az az őrült világ, ahova ez a szőke kislány álmában eljut. Nagyon sok feldolgozása született a történetnek, nekem mindig is az éneklős Disney rajzfilm marad a szívem csücske. Az új Tim Burton filmet…..
A gyümölcsösek teljesen rendben vannak. Még a kólásra és a fantásra is azt mondom, hogy persze, vannak akiknek ez bejün, meg vicces is lehet. Na de aki komolyan elkezdi sajtos Cheetos ízű ajakbalzsammal ápolni az ajkait, azt a pokol egy olyan bugyrába vetném, ahol Karl…..
Biztosan mondtam már, hogy mennyire nem bírom ezt a lányt. Kövezzenek meg a Twilight rajongók, de a legnagyobb bajom az vele, hogy a fotókon csak egyféle arckifejezést tud vágni (bamba), a filmeken pedig kettőt (rémült és tépelődő). Legnagyobb meglepetésemre egy szlovák magazin…..
A tervezők a végletekig kihasználják egy cipősarok adta lehetőségeket. Rengeteg megoldást láthattunk már a szivecske saroktól egészen a kövekkel kirakott csillogó villogó csodákig, szerencsére idén tavasszal sem maradtunk érdekes megvalósított…..
SugarPoppy 2010.03.09 10:48:54
Amanda Seyfried még a Bajos csajok című remekmű idején nagy benyomást tett rá, a Mamma Miát is is látta, így feltételezem, hogy ez a fotósorozat is tetszeni fog neki. Ha jól ismerem az ízlését, akkor főleg az első, csodálkozó arcos kép...Az összeállítás Amanda in…..
Nem csak a neonszínek, a válltömés és a 80'as évek szabásvonalai keltek újra életre, hanem az a fatalpú szörnyedelem is, amit klumpának hívunk. Tényleg vannak olyan dolgok, amiket jó mélyre kellene eltemetni, olyan mélyre, hogy csak 1000 év műlva találják meg a…..
Nehéz egy ilyen posztot elkezdeni. Talán az a legegyszerűbb, ha elmesélem én mikor találkoztam először McQueen munkáival. 2005-ben kapcsolgattam egy unalmas hétvégén a televíziót, amikor a fashion tv-n megláttam Alexander McQueen akkori tavaszi-nyári kollekcióját. Megbabonázott.…..
A februári Teen Vogue címlapján bűvöli el az olvasókat áthatóan kék szemeivel Jessica Szohr, a Gossip Girl Vanessája. Nekem ő az egyik kedvenc karakterem - bár a sorozat lányege a pletyka - Vanessa a legkevésbé kétszínű és törtető. Ráadásul nem…..
  ..
SugarPoppy 2010.01.22 20:50:11
@dru.: én is pontosan egyetértek ezzel..szerintem is borzalom az egész..semmi összetettség nincs a ruhákban mintha a modellek beestek volna a ruhás szekrénybe
...a rém? Két nappal a Golden Globe díjátadó előtt még egészen úgy festett, mint aki nem alszik már hetek óta. Vagy ismét egy adag szilikont nyomtak volna fel a már amúgy sem természetesnek ható ajkaiba. Szépsége megkoronázásaképpen pedig még félálomban egy hajpántnak vélt…..
Megláttam, és máris elképzeltem egy barátnőmön. Az ő extravagáns stílusához  tökéletesen illik Brian Lichtenberg kristályszemű, fülecskezsebes Gizmo szoknyája, viszont tudom, hogy benneteket, kedves olvasók, meg fog osztani ez a vicces ruhadarab. Első ránézésre…..
OurFashion Louboutin Resort 2010 2010.01.06 07:58:00
Én valóban hiszek a gondolat teremtő erejében, de már annyiszor mondogattam magamban a Christian Louboutin cipők láttán, hogy "nekem bizony ilyenem egyszer lesz!", hogy attól félek egyik nap az egyetemre menet több 100cipősdoboz fog a nyakamba hullani az égből.A 2010-es…..
SugarPoppy 2010.01.06 21:43:34
Az első 2010-es januári török Elle-ben jelent meg ez a lent látható divatanyag. Különleges kérdést feszeget: A Louis Vuitton már önmagában öltöztet? Elég tehát egy nagy márka pár darabját rengeteg pénzért magamra aggatnom és már divatos és stílusos vagyok? Szerencsére…..
SugarPoppy 2010.01.02 12:36:44
Dan Martensen remek munkát végzett ezzel a fotósorozattal, a fekete-fehér képei igazán jól megmutatják a kikötözött modell (Shannan Click) szenvedését és a kiszolgáltatottságában rejlő szexuális vonzerőt is.A legerősebb hatást talán ez a kép éri el - Shannan…..
Van olyan, akit nem ráz ki a hideg a képek láttán? Vagy csak én vagyok kényeskedő a pókoktól és bogaraktól kapott hidegrázásom miatt?Alexander McQueen pillangó-tűsarkúChloé bokacsizma - sci-fi hangulatbanJimmy Choo csillogó pitonszandál -…..
A sima, fekete variációk kevésbé tetszenek, noha Karlt ezekkel jobban eltudom képzelni. (Remélem észrevettétek, hogy azt írtam, ezekkel, és nem azt, hogy ezeken. Karl Lagerfeld látványát egy Chanel snowboardon snowboardon maximum a legmerészebb álmomban…..
Először is, akkor biztosan jobban érdekelnének az elektronikai kütyük, és az iPhone-omat és a notebookomat is ezekkel a fekete-fehér Gareth Pugh tokokkal védeném. A csodás, grafikai mintás iPod 'kagylóborítást' 87, a laptop skint pedig 125 dollárért kínálják és…..
OurFashion Szexi szalag 2009.12.08 21:30:39
Nem vagyok nagy szexizős fehérneműk terén, főként ha fűzőkről van szó. Szúr, viszket, szűk és szorít, ilyen és hasonló emlékeim vannak a csipkés darabokról. Bizos vannak lányok, akik nem feszengenek benne, nem úgy érzik magukat, mintha épp egy C kategóriás film…..
SugarPoppy 2009.12.09 10:09:45
Szerintem Johnny Depp még mosogatórongyban is a legsármosabb férfi a világon sőt, még ilyen fura kék napszemüvegben is. Zsenialitása vitathatatlan, nem is folytatom, mert soha véget nem érő dicshimnuszba kezdenék bele. Ha ő öltözik fel így az még inkább erősíti bennem az…..
SugarPoppy 2009.12.09 10:08:03
115 £-ért már mindenkinek lehet Louboutin cipellője. A bibi csak az, hogy a lábára csak hozzá járó Barbie-nak megy fel. Kedves dobozkában bőrszerkós domina várja, hogy a karácsonyfa alá kerülhessen kis és nagylányok közös örömére. Aki még ezek után is bánatos…..
SugarPoppy 2009.12.07 17:36:37
Daphne Guinness tetőtől talpig Alexander McQueen 2010-es tavaszi nyári kollekciójából öltözött fel. Első ránézésre rémisztő, másodikra botrányos, harmadikra felettébb érdekes. Ezekhez a vékony lábakhoz borzasztó látvány ez a tipikus 2010 tavaszi Alexander cipő. A smink és a…..