Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zuschka

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Freddimerkuri rovat 2010.03.03 17:00:00
Még egy ilyen Taavasziszeeil víízetáraszt T-Com reklám, és én kiugrom az ablakon... Az anyját már. 4 hete ez megy a tvbe, non stop, még a hajnali blokkokba is beteszik. DE mostmár a számítógépre is átment, kéretlen ingyen reklámként fel-fel villanó ablakokba. Hogy ne kapjak…..
Hoze Blog 2009.09.17 15:23:00
De szar idő vanNos megjött az ősz, mi mást is lehetne várni. Zuhogó esők, borús fellegek, záporok, hangulattalan halott nappalok.  Remek ez a nap is. Megsépkeltem vele, hogy nem elég, hogy szarrá áztam boltba menet, megint richtig elkaptam a bolttal szemben lévő…..
Hoze Közérdekű 2009.08.12 13:32:00
Statiszta munka dark gothoknakCasting időpontMegjött a hivatalos információ a pár nappal ezelőtt meghirdetett filmes statiszta munka toborzására, ahová dark goth embereket keresnek. (Levél ITT) Most azt ne mondja senki hogy nem ér rá, aztán... Rengeteg ember jön, még maga Cat is,…..
Hoze Blog 2009.07.23 01:15:00
A Japán perverzió határtalan...Felütötte a fejét a "japán kultúra" mindenfelé... Micsoda trendi dolog ezeket az olykor színes dívákat majmolni, micsoda trendi is magastalpúikat átvenni, tudomást sem véve arról, ezek a lények pusztán azért hordják ezt, mert alacsonyabb…..
Zuschka 2009.07.23 12:50:03
@májkrémes kenyér 88!:
Hát nem tudom.. biztos baj lehet velem, hogybármennyire is imádom a sushit, a "japán" szóról nekem személyszerint egyből a cikkben leírt aranyosságok (+még néhány kategória) jutnak eszembe, megsképelve a malacvisítozáshoz hasonló "kéjes" vinnyogásokkal. Aberrált egy nép.
Érdekes.. a japánmánia mellett szóló pozitívságok igazság szerint sosem hatottak meg, viszont a "sötét oldaluk" annál inkább, az esetek többségében nagyon mulattat ez a gyomorforgató abnormalitásuk :P
Hát ez beteg (: