Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SA10

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki találkozott már éhes és fáradt négyévessel, az megérti, hogy A. miért követett el mindent, hogy bejusson a Budai Sport Hotel éttermébe, ahol a táblák szerint nem csak a szállóvendégeket várják szeretettel. A szeretet viszont elmaradt, a pincér mindenre talált kifogást, hogy…..
SA10 2009.07.02 20:39:20
Én volnék a post írója. :)
Először is szeretném megkövetni a Budai Sport Hotelt, nem tudtam, hogy külön cég az étteremtől, elnézést kérek. Most pedig adnék néhány választ gyorsan:
1. Lehet hogy általában a nagynéni szokta vinni a gyerekeket kirándulni, én azonban nagybácsi vagyok, pöcs van a lábam között még ha nem is nagy.
2. Ebből következőleg nem vagyok a gyerek apja, csak egy nyamvadt nagybácsi.
3. Miért így fogalmaztam? Csak, éppen jólesett, bár tényleg nem így beszélek élő szóban. Pillanatnyilag jó ötletnek látszott. :)
4. A gyerekek anyja azért nem csomagolt szendvicset, mert ezen a héten én vigyázok a kölkökre, nem otthon vannak. Nincs itt a muter. Én meg azért nem csomagoltam, mert nincs saját gyerekem, ezért gyakorlatom sem, és fasz vagyok. Vizet vittem dögivel, kaját nem. Ez van.
5. A büfében azért nem kapott a kicsi hot-dogot, mert rohadt válogatós, és nem zabál meg csak alig valamit. Most mit csináljak vele? Nem zabálja, és kész. Másrészt tényleg elég ócskán nézett ki, és ha én fosom össze magamat tőle, az nem érdekel, de ha a gyerek, az anyja letépi a pöcsömet, gondolom. Tudod ki meri ezt bevállalni. :) Nem zabálja a zsírosdeszkát sem hagymával, azt én zabálom.
6. Aki rántott sajtot eszik, annak nincs fantáziája. Hát, lehet hogy a négy éves kiskölöknek fantáziája az nincs, de esze az igen, mert baromi finom volt. :P
+1.: Ma meg olyan hülye voltam, hogy felvittem őket a várba nyári ruhában, hiszen ezer fok volt, és levittem őket a Várlabirintusba, ahol volt vagy 10. Rövid gatyában, kis pólóban. Na valami ilyesmi miatt nem vittem szendvicset sem, azt gondolom.
SA10 2009.07.03 10:11:22
@cupák: Ott a pont, így hogy itthon vagyok elcseszem a napokat. :D Szerdán történt. Nomeg olvass vissza egy kicsit, menten kiderül, férfi vagy nő vagyok-e. :) Férfi, egyébként.