Regisztráció Blogot indítok
Adatok
purciur

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A balkáni és az európai politika közti különbség sokszor csak egy gesztus vagy egy félmondat. Azonban a legtöbb magyar politikusnak ezek sokszor teljesen feleslegesnek tűnnek. (Fotó: Burger Barna/orbanviktor.hu) Még két hónapja sincs kormányon a Fidesz, máris számos…..
purciur 2010.07.15 08:07:22
@trobroy: Igazad van, ezt is lehet csinálni. Csak nem lesz jó vége. Ugyanis saját erőből nem tudjuk finanszírozni az országot. Pénz kell hozzá, ráadásul az EKB-IMF-től, mert más nem ad. De lehet, hogy ezek után ők sem. Akkor aztán sokra mész a kiváló kormányoddal aki azt tette, amit szerinted kell, ha éhen hal a fél ország. Persze csak képletesen, de szerintem azt senki nem szeretné megtapasztalni.
„Azt éreztem, most vagy a pasit aprítom fel a szeletelő késsel, vagy csinálja meg a vacsoráját, ha annyira akarja” – Levélírónk végre fellélegezhet, mert a foci vébé tegnap lecsengett, mégis nagy átéléssel emlékszik vissza a megvonás napjaira. Bármit is tett…..
Varánusz Magyarország kormánya 2010.05.04 08:00:00
Tegnap összeállt a kép. Kicsit még szemcsés és szellemképes az igaz, de a körvonalak már láthatóak. Egyszer csak megérjük azt is, hogy információ morzsák helyett komplett tájékoztatás is lesz az ország irányítóinak terveiről. Addig nézzük az összeállítást:Első helyen…..
purciur 2010.05.04 13:13:51