Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yourownhole

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hála a jó istennek! Végre! És micsoda időzítéssel! Minden évben van az a fajta lemeztípus, amit izzadó tenyérrel várok, ami még csak köszönőviszonyban sincs a korszellemmel, és semmivel, ami éppen aktuális vagy menő, hanem egyszerűen csak tele van…..
yourownhole 2011.03.24 18:31:07
brownrecluse.bandcamp.com/album/panoptic-mirror-maze

Ez egy mini-LP, ami a lemez előtt jelent meg, erről a Memory Mansion az a szám, aminél én B&S-osabbat senkitől sem hallottam még.
Music Is My Radar Sunshine Pops 2010.07.19 19:45:00
Mondtam már, hogy szeretem a hatvanas éveket? Na jó, szóval most kénytelen leszek pár szót mondani két arcról, akik hozzám hasonlóan elolvadnak egy tökéletes vokáltól, vagy egy fineszes vonóshangszereléstől, és akik biztosan hetekig forgolódnának az ágyban, ha a lemezükről…..
Az évtized végefelé szokás különböző listákat készíteni az elmúlt tíz év legfontosabb eseményeiről, és mivel ahogy azt olvasóink is észrevehették, itt a blogon egyrészt a múltba visszatekinteni is szeretünk, másrészt listákat is előszeretettel állítunk össze, nem…..
Eternal Summers: In the beginning   Az utóbbi két évben erőteljesen megnőtt az ilyen, az átlagnál jóval alacsonyabb létszámú garage-rock bandák hype-ja, és a legtöbb azt képzeli, kurva nagy dolog mindent torzan felvenni. Az egy dolog, hogy élőben csinálhatják viccesen, de…..