Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jau

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év elején Berényi András lányát, Emmát is utolérte a végzete: kiírták a Barátok köztből. Marenec Fruzsina nem sokkal később nyilatkozott is, hogy jelenleg munkanélküli, viszont a műsorvezetés az álma, és ezért egy betelefonálós játék castingján vett részt.…..
Egy jó fagyos, összebújós történet. A kép innenKedves Szakítós! Nyilván mindenki színesebbnek/egyedibbnek tartja saját sztoriját, így én is, és nem láttam hasonlót eddig az olvasottak között.Tiszteletkört meg is kezdtem; tehát állandóan olvasom a blogot, napi…..
Reggel, az első kávém után kimentünk Kis Édessel cigizni. Nem tudom, honnan volt neki, de nem is fontos. Mondta hogy jó lenne ismét találkozni, és szívesen átjönne este. Azt mondta, a palija kábé tízig lesz nála, he nem késő utána jön. Persze nem annyira tetszett az ötlet,…..
jau 2009.07.06 15:17:01
@Mixer: cabrón! mert a stílusról: "amilyen az aggyonisten olyan a foggagyisten" comprende??

@Bogi24: mindeki magabol indul ki ;) mert "amilyen az aggyonisten olyan a foggagyisten"
jau 2009.07.06 15:01:39
ha kioktatas, akkor ez nektek szol! @kree: @Botfülű Suzan Boyle hasonmás: Jezus mondta: "Aki kozuletek bun nelkul vagyon, az vesse ra eloszor a kovet..."
A mai magyar valóság, a közszférában dolgozni akarók pályáztatásáról.... Előzetesen... egy iskoláról van szó, amit már márciusban megkerestem önéletrajzommal, hogy ha akad megüresedő állás, akkor hátha megkeresnek, ugyanis a már meghirdetett, pályázható állásokkal…..