Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HoratiusW (törölt)

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2010-ben egy törvényesen a parlamentbe jutott párt - amely tegyük hozzá Magyarország harmadik legnagyobb politikai ereje -, na, ők sajtótájékoztatót tartottak, ahol a párt EP-képviselője azt az ötletet vetette fel, hogy hozzanak létre közrendvédelmi telepeket. Ez egy olyan kettős…..
HoratiusW (törölt) 2010.09.02 10:06:55
Több „Molotov-koktélt” dobtak ma hajnalban egy romák lakta házra Hatvanban. A rendőrség azt is vizsgálja, hogy van-e etnikai szál a történtekben. - írja a HEOL. Szerintem az is baj, hogyha egy embernek is eszébe juthat egy országban egy ilyen hír hallatán az, hogy ez…..
A blog "lényegében" kitalációra épül, a valós életből vett elemeket tartalmaz. Senkit sem áll szándénkomban megbántani, ha valaki mégis megbántodna, avagy úgy érezné, hogy megsértettem a személyiségi jogai vagy bármi más baja lenne, az gondolkodjon el azon, hogy…..
"A Norton AntiVirus és az Internet Security 2009-es változata jópofa trükköt alkalmaz a bootolás felgyorsítására, azonban ennek ára van: a számítógép a rendszerindítás ideje alatt teljesen védtelen." Ezzel a bevezetővel jelent meg a HWSW portálon egy cikk, amely arra…..
HoratiusW (törölt) 2009.01.31 13:39:03