Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PsyJudy

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma egyszerű a döntés: nem kell menni. Mondjuk ehhez azért az is hozzájárult, hogy gyakorlatilag egyáltalán nem találkoztam senkivel és este hatig ki sem mozdultam, az amúgy szinte néptelen fonyódi lakásból. Ezért a mérleg majdnem totál semleges lett. Technikai megjegyzés: Ha úgy…..
PsyJudy 2009.08.30 22:29:20
Kedves menni vagy nem menni!
Ha úgy döntesz, hogy elméssz, akkor jól jegyezd meg, soha, sehol nem leszel otthon, és soha senki nem fog valójában elfogadni. Ha pedig be akarsz illeszkedni akkor hozzájuk kell majd alkalmaszkodj, és végül szép lassacskán elfelejtessz magyarnak lenni (ha valaha is annak érezted magad). Az erdélyi szlovákiai, meg más szórványban élő magyarok ezt érzik egy jó ideje. A kedves (hogy a te hasonlatoddal éljek) mészáros-országok, teljes-gőzzel azon dolgoznak azóta, hogy rátették a mancsukat a jó kis húscafatokra amelyek a mészárlásból származnak, hogy az ott élő magyar népcsoportokat a lehető leggyorsabban beolvasszák a többségbe, nemzeti identitásukat megszüntessék és gyökereiben írtsá ki őket. Teszik ezt tömeges betelepítésekkel, magyar anyanyelv-használatot-tiltó nyelvtörvényekkel, magyar többségü területek gazdasági tönkretételével, magyarverésekkel, mindenféle színü, szagú, diszkriminációkkal stb. Ha elméssz ez vár rád. Akkor is ha nem valamelyik balkáni országba méssz, mert biztos vagyok benne, hogy a réges-régi nyugatra való menekülésre gondolsz amikor azt mondod, hogy elméssz, akkor is ugyanaz lessz a sorsod. A szomszéd kertje mindig zöldebb, mondás talán ismerős. Biztos lehetsz benne, hogy a nagy és tökéletes nyugati országokban sincs ez másként. Mindenhol elvárják a beolvadást, ha pedig ezt nem teszed meg akkor kiközösítenek, ha viszont megteszed akkor megszünsz magyarnak lenni. De ettől nem leszel angol, francia, svéd vagy bármilyen országban fogsz élni.
Ja és mindenhol van zsidózás, buzizás, gazdasági válság, és cigányozás (de nem cigányozás per say, hanem idegengyülölet, azaz a külföldről származó szmélyek elleni gyűlölet, ami rád is fog vonatkozni).

Ha viszont úgy döntesz, hogy maradsz akkor ne csak panaszkodj, hogy milyen rossz Magyarország, hanem igyekezz tenni is valamit azért, hogy jobb legyen.
Judy blogja Pasiképző 2009.08.30 20:15:52
Jelentkezőket várunk! PASIKÉPZŐ ** (OKJ-s szakképzés ) A képzés alcíme:Olyan intelligenssé válni, mint egy nő. Cél:Aktiválni a férfiak agyának idevágó részét, amelyneklétezésérő l sejtésük sincs. A tanfolyam árát a tényleges szükségletek felmérése után…..
LKOEI = Lapozás, Kérdezés, Olvasás, Emlékezés és Ismétlés. Ajánlott a komplex és negy terjedelmü anyagok olvasásakor. a. LapozásAz első lépés a tanulásban. Az anyaggal való ismerkedés fázisa. Ennek szerepe, hogy növelje az anyag megértését és megjegyzését. A lapozás a…..
Hír az indexről: A New Brunswick Egyetem kutatói szerint az olyan pozitív állítások ismételgetése után, mint "szerethető vagyok" és "sikerülni fog", az emberek egy része inkább rosszabbul érzi magát. Az alacsony önértékelésű emberek még rosszabb lelki…..
Judy blogja Internet függőség 2009.07.02 23:32:00
Jelenleg vizsgaidőszak van, ergo tanulnom kellene, de úgy tünik minden érdekesebb mint a tanulás és a kurzusok. Felfedeztem néhány honlapot ami eléggé megfelel a jelenlegi szemét igényemnek és pihenés gyanánt ezeket olvasom órákon keresztül. Sajnos pihenés ebből nem lessz csak…..
Judy blogja Isten hozott a blogomon 2009.07.02 21:42:05
Üdvözöllek a blogomon. Ha nem ezt kerested akkor ajánlom a www.google.com címet.A nevem Judit (Judy) másodéves pszichológia hallgató vagyok. Természetesen nem ez a legfontosabb dolog az életemben, de ez az egyik legmehatározóbb.Ez a blog mindenféle gondolataimat, panaszaimat,…..