Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DeritamNemos

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biológiailag előállított mikrobiológiai koncentrátum szennyvíztisztításhoz, hulladékkezeléshez, bioremediációhoz és szagcsökkentéshez  Az Ökonet Purus jótékony hatású, válogatott, élő SCD mikroorganizmusok természetes erejét hasznosítja. Ezek a hasznos…..
EQUITAN probiotikus lóápoló és istálókezelő Természetes állatgyógyászati lóápolószer. Istállók, karámok, csarnokok, lovagló kellékek, tisztító eszközök és alom kezelésére, valamint a ló testfelületének és patájának ápolására. Véd a kórokozók…..
CLEANUniverzális háztartási tisztítószer koncentrátum, probiotikus tisztító-kultúrával és narancshéj kivonattal.Az Ökonet Clean az SCD Probiotikus Technológia által természetes fermentációval kifejlesztett folyékony probiotikus tisztítószer koncentrátum, narancs illóolajjal.…..
DeritamNemos 2011.02.03 20:33:47
Szia!

Tudom, nem lesz egy gusztusos a téma, de annál szükségesebb...

A múlt héten próbáltam ki a Cleant. Hát, igazán szépen leszedte a penészt sok helyen. 2 hónapja lakunk ebben a házban, de a betonfödém nincs leszigetelve, ezért a sarkokban, ill. a külső fal felőli gerendáknál penészessé vált a fal. Egyes helyeken 30 cm-es sávban, 4 méteren keresztül, máshol csak a sarok.
Sok kísérletezési, megfigyelési területem van. Volt, ahol nagyon zavart, mert a hálószobában nem szeretem éjjel, alvás közben beszívni a penészt. Itt egy kb. 25x25 cm-es fekete folt volt a sarokban, ami kb. fél cm. vastagon volt penészes. Ezt gyönyörűen sikerült lemosni vele, már az első alkalommal.
A fiam szobájában olyan a páralecsapódás, hogy víztócsa keletkezett a ruhásszekrénye alatt. Ennek háta mögött kb. 40 cm magasan lett szürkés, fehéres, igen szőrös penész.Ugyan ez a bútoron is. Ezt is szépen, simán eltávolította, az első alkalommal. A plafonon a sarokban fekete foltos volt, ott talán a fal rücskössége miatt csak vékonyítani tudtam a foltokon, nem tűnt el teljesen. Ezt hetente átfújom, hogy lássam, mi történik.
Van, ahol nem zavar annyira, ott nem nyúlok hozzá, nem vékonyítom, megnézem, hogy csak fújással mire megyünk.
Majd megírom, mi a helyzet később is.
Most egy hete, hogy használtam, ahol le tudtam mosni, még változatlanul jól néz ki a felület. Ezt ma átfújtam, hiszen segíteni kell a jótékony flórát, hogy el tudjon terjedni.