Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HA_stiletto

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Retteg a szegénytől a gazdags a gazdagtól fél a szegény.Fortélyos félelem igazgatminket s nem csalóka remény."Gyorsan elmúlt ez is, Feleim, Kokiosztó Viktor nakiafaszagyerek tündöklése alig egy napot élt. Az EU képviselőket sallerozó bátor, bárkivel szemben…..
  Hogy Tarlós István a Hírcsárda olvasója, vagy a Kétfarkú Kutya Párt lakájmédiája van feltűnően jól becsatornázva a főpolgármester úrhoz, az most mindegy: lesz Elvis tér Budapesten. Hogy hol, azt nemzeti konzultáció keretében döntik el, tizenkét helyről lehet…..
Vigyázat! 18+-as tartalom, a tovább gombra vagy a címre kattintva elismerem, hogy elmúltam 18 éves! A szerkesztőségünkbe juttatott kéziratok szerint Gyurcsány Ferenc évértékelő beszéde teljesen más tartalmú lett volna. A volt miniszterelnök az obszcén nyelvezettől sem riadt…..
addict Új nevet kapott az NB1 2010.10.07 11:25:00
A névadó pedig nem más, mint az MLSZ nemrégiben megválasztott elnöke, az OTP vezére, Csányi Sándor. Csányi úr persze nem a hasára csapott, és nem is család kedvenc pónijáról nevezte el a professzionális bajnokságot. Ennél eggyel elegánsabb megoldást választott, amikor…..
HA_stiletto 2010.10.07 16:34:55
@gyvy: Eigaz, de ÜZLET a Mónika-show, vagy a Győzike-show is. Ettől még nem fogok hasra esni tőle! A focisztároktól sem! Infantilis felnőtt emberek, szaladgálnak egy labda után.... Hö-hö-hö! És még szeressem is?!
HA_stiletto 2010.10.07 16:41:45
@gyvy: Ez az első mosoly, amit ma a foci az arcom csalt! Köszi!! :-)
HA_stiletto 2010.10.07 15:58:28
Nevetséges ez az egész foci-sztori! Már mint a magyar foci sztori! Mert ilyen valóban nincs is! Már hosszú évek óta. Miközben sokan, marha jól megéltek ebből a gyalázatos szinten űzött hazai sportból. Az embernek kinyílik a zsebében a bicska, amikor arról olvas mennyit keresnek ezek az infantilis felnőtt emberek! Félreértés ne essék, nem csak a hazai focistának titulált pancserekről beszélek. Hanem mindről, beleértve a "zseniális" jelzővel magasztalt, ám annál neveletlenebb és beképzeltebb Christiano Ronaldo-t, a csöppnyi "csodacsatár", a világbajnokságon semmit nem produkáló Messit, vagy éppen a végtelenül bunkó Rooney-t. Sőt, - szakadjon csak le az ég - én nem értem igazán ezt a hazai "akkor volt utoljára jó világ Magyarországon, amikor volt egy Puskásunk, meg egy Aranycsapatunk" típusú ömlengéseket! Na nehogy már e körül forogjon a világ!? Én elismerem. hogy ötletes játék a foci (már, ahol és már, akik jól csinálják), meg igen tökéletes eszköz a napi feszültségek feloldására, de azért mégis csak játék! De hogy ettől haladjon előre egy nép boldogulása, az már mégis csak nevetséges!
Csak azért, mert az aktuális KIRÁLY imádja a focit, most mindenki zuhanjon hasra és kötelezően kezdje el pénzelni és szeretni??! Még jó, hogy nem OVI Nemzeti Bajnokság lett a neve...
A többi valóban igényes és sok munkát (!) követelő sport meg le van tojva? Mikor láttál pályán csípőre tett kézzel kajakost, vívót, vagy vízilabdás (ott amúgy is muszáj is pedálozni, mert elsüllyedsz), vagy akár kézilabdázót (ott nincs idő megállni, mert pörgés van)?? Mennyivel jobb lenne, ha a futballban is lenne "szintidő", mint az úszásban, és az az alattiak max. amatőrként focizhatnának, de mondjuk véletlenül sem rontanák a képernyőkön az emberek idegeit!
Felháborító, hogy ennyi pénzt tolnak bele ebbe a játékba, teljesítmény nélkül! Ezek után tökmindegy is, hogy hogyan hívják! Ők úgyis kiveszik belőle a pénzt érdemtelenül.
Csányi meg legfeljebb megéli az első látványos bukását! (Egyébként rá is fér, hogy egyszer végre egy jó nagy pofont kapjon az élettől!)Nem is értem, komoly ember hogyan vállalhat el ilyesmit?!
Korábban adtuk hírül, hogy Carlos Santana rock klasszikusokat dolgoz fel majd új lemezén melyre rengeteg sztárénekes fogadta el a felkérést. A következőkben meghallgatható, hogy játszik Van Halent Carlos Papa.    Santana & Pat Monahan - Dance The Night Away /Van…..
HA_stiletto 2010.09.22 12:26:22
@fkincows: Van abban valami oltári beképzeltség, ahogyan lefikázod azonnal a jó öreg Santanát... Ugye, Te vagy az a bizonyos tipikus, sajátmaga nagyságától elélvező entellektüel, akinek még a méz sem elég édes soha?
Szerintem, jól tette Santana, hogy megcsinálta ezt a lemezt, akinek pedig fanyalogni támad kedve, ne ezen tegye. Inkább nézz tükörbe és csodáld magad!