Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beoka

6 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 15 dkg puha margarin / vaj (én azt rakok ami hírtelen a kezem ügyébe kerül)csipetnyi só 6 dkg cukor6 dkg barna cukor (én egyben szoktam 12 dkg sima cukrot, éljen a kalória)1 tojás15 dkg zabpehely 10 dkg teljes őrlésű tönkölybúza liszt (másfajta is jó) (én zabliszt…..
Rendszertelenül, de ha fäj, akkor nagyon... Konkretan akkor hänynom kell. Räadäsul alapbol szarul vagyok egesz nap. Ha fäj, ugy erzem, hogy derekbol szakadok...Nykdugot elhagytam, csak nem vettem eszre... :o) De jo lenne, ha a szüles sem tünne fel...22:01En eddig kädban tespedtem. Nem…..
beoka 2009.10.21 09:20:06
Apa hangja es megszünik letezni a viläg...Robert nem egy nagy pocaksimizö, de azert mindig probäl vele kicsit barätkozni. De olyan, hogy reggeli puszi vagy köszöntes, olyan nincs.Ellenben, mikor apäcska reggel 6kor kel, akkor meg kicsit szoktunk beszelgetni, na meg en ugyi mindig kapok…..
Ezt az e-mailt most kaptam anyukämtol es gondoltam megosztom veletek. Tenyleg nagyon erdekes.A Következő levél egy gyógyszerésznőtől származik és szívesen küldömtovább.Isten még mielőtt az embert megteremtette volna, mindentbiztosított részére! Elválasztotta a sós vizet az…..
beoka 2009.09.22 11:56:33
?
Nagycsaládban élni jó! :) Misike 2009.09.17 19:16:00
Lenyűgöző, hogy megint mekkorát változott. Napok óta figyelem, és el vagyok képedve. Érdekes, hogy ezek a bűvös számok milyen hatalmas változást hoznak ezeknek a csöppeknek az életében. A 6 hét, aztán a három hónap, a hat hónap, az egy év, a három év... Gondolom a 6-7 éves…..
... es elehetöleg edesseg hegyek. Nem is, meg több edesseg!!!!!Kisvakond, ez lenne az en picinyke kiscsiny fiam. Vakondturäsokkal ebresztett ma reggel. Na jo, nem is volt mär olyan reggel. De mostansäg, megint simän elalszom 10-ig... Kikeszitenek az ejjeli wc-re järäsok. Te atya-gatya, mi…..
beoka 2009.09.17 20:51:53
szerintem a rántotta után a legegyszerűbb kaja, anyukám pár hete tanította. Ugyan sok szoptatós anyuka nem iszik tejet, de a család biztos örül neki. -bár én speciel iszom-eszem tejtermékeket-kell hozzá:1 tasak vanilliás főzős puding por1 üveg magozott meggy2 ek…..
Na draga olvasoim... itt vagyok..es mostmar PROBALOK!!!!  is jonni minden nap..mint regen :)Szoval az van: hogy (persze szamomra nagy tragedia :( ) HOGY MULT-HET HETFO REGGEL 6 OTA ITTHON VOK... BUDAPESTEN... :( ENNNNNNYI..Meg is unnepeltem.. :S voltam a kedvenc szorakozo helyeimen!!…..
Jó kis napunk kerekedett ma. Bár nem volt egészen pihentető, és ennek meg is lett az eredménye...Lett egy tali a babanetes-mamanetes mostszültünkegyütt anyukákkal. És sikerült elmennünk. Nem is nagyon szokott ennyire összevágni minden, hogy sikerüljön, de sikerült. Anyukám jött…..
KOP-KOP-KOP :o))))))Märmint egesz türhetöen. Csak szedülök, na de ez a legkevesebb! Holnap megint kezeles, utäna tudom, hogy jobb lesz. Ez a sok fekves nem tett jot az amugy is fogyatekos csigolyämnak :o) Meg ferde nyakizmaimnak.Ma megint känikula värhato itt. Nem örülök, de bent maradok…..
NEM SOK MINDEN JOO VAN.. SOOOOT SEMMI NINCS JOOO DOLOG!!!!!!!!!!!!  PAR NAPIG MOST NEM LESZEK..NINCS MIT-MIROL IRNOM....  VAROM AZ OLELESEKET, ES A SZAVAZATOKAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :(..
 Tádááááám....itt van a kis szösszenet mindenkiről ..
beoka 2009.07.23 08:31:25
Bent voltam a patikában venni terhes vitamint és magnéziumot. Erre a patikus csajok kedvesen megjegyzik: Jajj de szép pocakom van, mostanra vagyok kiírva????? Mondom NEM!!!MIÉRT?!? - mert nagyon lent van a hasam. Nézzétek meg kérlek!!!4 most sok képet töltök!!!!!! Ráadásul ma úgy fáj…..
beoka 2009.07.22 19:39:44
Anya! Éhes vagyok! Fantás szelet 2009.07.22 12:51:00
biztosan sokan ismerik, nekem nagy kedvencem. A babaváró bulin is ezt faltuk, így a babám is biztos szereti :)Tészta: 4ek lisztet 1 cs sütőporral és 2 ek kakaóporral összekeverünk. 6 tojássárgáját 6 ek. porcukorral kikeverünk és hozzáadunk 1 dl olajat. A 6 tojásfehérjét…..
Anya! Éhes vagyok! kókusz szelet 2009.07.22 12:15:00
olyan bounty-s :) nagyon fini:) kicsit bonyi, meg hosszú de megéri :)Tészta: 30dkg liszt, 1/2csomag sütőpor, 2 ek kakaópo, 15dkg porcukor, 1 tojás, 15 dkg margarinTöltelék: 6db tojásfehérje, 20 dkg porcukor,20 dkg kókuszreszelékKrém: 6 tojás sárgája, 3 ek liszt, 3 dl tej, 4 cs.…..
SnipA Blog Almalövő 2009.07.07 13:42:00
Ha nem találod el az almát megdöglik a haverod de ha mégis eltalálod néha pukkant egyet juáték ez a mai véres kockulásomból kifolyólag talált játék. Én nem jutottam el sokáig,mivel headshotra mentem ;-D   Ti meddig juttok el?     ..
Töltöttem fel videókat végül. Nehéz volt, és megint lehet, ghoy csak nekem érdekes, és 1-2 év múlva már nekem is unalmas, de talán a nagyszülők is  élvezik majd :) Levágtuk a diófa belógó ágát, és Réka meg Nándi leszüretelték a diókat róla. Sajnos csak a végét…..
Megjött a pelenkázó. Mivel én itthon szenvedek a pocakommal (gyomrommal meg fejfájással) így pont itthon voltam és tudtam venni :o) Tiszta izgi! Apácska össze is szereli a hétvégén és akkor majd lesz róla kép is :o) A csomag nem is olyan nagy, ezért arra tippelek, hogy Robert…..
Hozzávalók: 1 db közepes burgonya, 2 db szép piros alma.A burgonyát, felkockázzuk, és puhára pároljuk, Fontos hogy ne főzzük együtt a krumplit az almával, mert nem fog megpuhulni, csak külön! A kis kockákra vágott és kimagozott almákat külön edényben feltesszük főni. A…..
Gyümölcslevek, gyümölcspépek: A gyümölcsöknek magas a vitamin- és ásványi anyag-tartalma. Ezen kívül jelentős étvágyjavító hatása van. Ezért adjuk a babának tízóraira és uzsonnára. Fontos, hogy a baba a gyümölcs eredeti ízével ismerkedjen meg, ezért ne keverjünk a…..