Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oneas

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma délelőtt újabb öt ember szenvedett kipufogógáz-mérgezést a szocialista Molnár Gyula hőn szeretett újbudai plázájában, az Alleeban.Tegnap már egy csomó eszméletlenül fekvő embert kellett a garázsból és az élelmiszerboltból (!) kipufogógázmérgezéssel kórházba vinni, de…..
oneas 2009.11.16 17:39:49
@Victor88: @Victor88: Ez kábé anniyra passzol, mit hogyha képen öntenek egy bögre vízzel, te meg cunamit vizionálva hisztizel. Ha van a lakásodban gázkészülék, akkor simán lehet nálad is jelentős CO, mert a háztartási érzékelők 30-150 ppm között jeleznek. Az Allee-n a tűzoltóság szerint sem volt bőven 15 sem még a legdurvább helyen sem. Nézz utána! Erre itt néphalált meg emberek életével való játszást álmodni tudatlanság és hisztéria, mert olyan jó félni valamitől mindig, legyen az vírus, gáz, aszteroida vagy akármi más. Való igaz, hogyha a híg gázt szívja valaki, akkor lehet mérgezést szenvedni, de ahhoz tényleg sokat kell szipogni belőle. A szerencsétlen pénztárosok majd premizálva lesznek teljes joggal, amire a mai szimulánsok is megpróbáltak bejelenkezni.

Nyilván nem megengedhető az ilyen eset sem és elő kell keríteni a felelőst, de előbb az okot.

Mai nem egy bejelentés már nem több mint, egy kamu bombariadó. Ahogy tudom, már mobil gázérzékelőkkel is járják a házat és semmit nem találnak se a helyiek, se a tűzoltók, de bejelentések azért vannak és tippelem lesznek is. Gondolom már a konkurencia is elkezdett rosszul lenni. :)
Itt már mindenki rosszul lesz, aki egy kis figyelmet vagy némi pénzt akar. Nekem is kissé hasogatni kezdett a fejem. Megyek is mindjárt vissza elájulni. :)

Most jöttem amúgy sűrűjéből. Wow! A mostani esti riadónál két cigánylányt láttak el, de az egyik éppen cigarettázott már mire odatolakodtam egy kicsit. Biztos komoly gázmérgezést és sokkot kapott, de készpénzt nem. Vették a vért, majd kiderül, mint a délelőttieknél, hogy nincs a vérükben se CO, se semmi. Nekünk meg marad a dugó meg a sziréna.
oneas 2009.11.16 23:58:51
@Victor88: Jobban olvasd el , amit írok. A pénztárosok valóban elszenvedői voltak ennek a blamának és ahogy olvasom kártalanítják is őket. A gond azzal van, hogy itt többen előadják az életveszélyt, a néphalált meg az, hogy a többen a 0 CO-ra beájulva kihívatják még a katasztófavédelmet is, hátha leesik egy kis mellékes és ezzel hazavágják az egész környéket. Fogd fel mekkora különbég van a szennyezett levegő beszívása (ami nyilván felelősökért kiált) meg vizionált belehalás között. NEM lehetett belehalni ebbe! Ha kinn vagy a buszmegállóban sokkal mérgezőbb levegőt szívsz. Itt sajnos a hosszú idő miatt alakultak ki a tünetek, amit nyilván meg kell szüntetni és meg kell előzni, de abban a koncentrációban képtelenség egyszer csak összeesni és meghalni, mivel még a tűzoltóság is azt mondta, hogy az egészségügyi határérték alatt volt bőven mindig gáz. Ordító hiba, hogy egyáltalán lehet ilyen, és mint írtam előzőleg, elő is vesznek mindenkit, akinek köze lehetett hozzá, (azóta feljelentés van belőle hivatalból, olvashatod bárhol).
Volkov hozzászólása szép eszmefuttatás, (bár nem tudom mi köze az életveszélyhez) de ha ott lettél volna, amikor történt a dolog akkor vágnád, hogy a garázsventillátorok mentek, mint a barom, láttad volna, hogy a plafon televan mindeféle tűz, füst meg még x érzékelővel. Egy CO gyár termelését is visszahígitották volna az eü határérték alá. Aki pár órát volt benn garantáltan nem vett észre semmit, mégis mérgezett vásárlókról, meg sose látott életveszélyről szólt itt minden. Az ott lévő szerencsétlen (szerencse nélküli) alkalmazottak jól meg lettek ijedve és igencsak érthetően. Igazuk is van, ha hőzöngenek és igenis kártalanítsák őket, ha ilyen helyzetbe kerülhettek, de a dolgokat a súlyosságuk helyén kell kezelni, nem ekkorára fújni. A nyilvánvaló szimulánsokat meg rúgják seggbe! Jelzem, olyan nincs, hogy később leszel rosszul a CO-tól. Az a véred pillantnyi CO tartalmától függ és az érintettek amíg az épületen át a felsőbb szinten kimennek az utcára a szűrt belső levegő miatt már tisztulni kezdenek. Ja, meg ráadásul másnap. A legmegviseltebbeknek is csak javasolták a kórházi bennmaradást a tényleg érintettek közül.
Meg fogom nézni pénteken is és szombaton is mi lesz, mert nem lesz semmi,legfeljebb néhány idióta a fölhözveri magát, hogy ő már a CO szagát is érzi, miközben egy NASA központ figyeli a levegő összetételét. Ha ott ekkora cirkusz után bármi lenne, akkor tényleg barmok. Vágod, hogy 200 millió EUR van benne? Gondolkodjunk! Kinek jó az, ha ilyen értékű kolbászfüstölőként tud csak üzemelni egy ekkora épület? Ne félj ekkora pénzért mindenki kezét-lábát töri a probléma megoldásáért, abban biztos vagyok. Ez nem állami cucc, ahol nem ültetik le, ha kell a felelőst és nem lehet csak felfelé bukni.
Talán Fricz Tamástól származik - de mindenképpen általa vált ismertté - Moldova Györgytől származik - és a politológiába Fricz Tamás lopta be - a következmények nélküli ország kifejezést, amellyel a magyar közállapotokat próbálta megragadni. Mára egyértelmű, hogy ez a…..