Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dönci2

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes devizahitelmaffiaügyi fejleményre hívta fel figyelmünket egy kedves olvasónk. Első fokon pert vesztett az OTP egy devizahitelessel szemben, miután a bíróság megállapította, hogy kezelési költséget nem lehet devizában számolni:A Békés Megyei Bíróságon K. Á. és K.R.H.…..
Az EVA megszüntetésének politikai története önmagában is izgalmas volt az egymással vitatkozó kormánypárti szereplők nyilatkozataitól. Igazi nagy üggyé, már most számtalan publicisztikát és blogbejegyzést ihlető történetté azonban nem ettől vált. Egy olyan adózási mód…..
Dönci2 2011.11.09 10:19:54
@mahet: Megsúgom, hogy az EVÁS-nak is "gyűjteni kell a számlákat, ha jól emlékszem 2010-től. "Számlamegőrzési kötelezettsége van". Ennek hasznára akkor jön rá az EVÁ-s, ha viszamenőleg a NAV valami oknál fogva (pl.feltöltési kötelezettség elmulasztása, bankszámla hiánya) kivágja az EVA hatálya alól. Így, az évet újra kell könyvelni kettősben, és ha nincs számla, nincs költség, csak nyereség.
Nekem már most is magas a 30 %, már tavaly gondolkodtam a visszalépésen, most biztosan megteszem, még ha marad is. Biztosan kevesebbet fogok fizetni, de legalább lesz belőle nyugdíjalapom.
Nesze!szer Mini Monet házat vett 2011.11.08 17:15:00
  A srác kilenc esztendős és még mindig nem hiszi el, hogy megvásárolják festményeit. 2008-ban kezdett "igazán" festeni, amikor a vakáción Cornwall megihlette. Két évvel később már kiállítása volt, ahol a kiállított 33 művét 30 perc alatt kapkodták el.…..
Dönci2 2011.11.09 08:18:57
@Szumi: Nézd a képeket! Nem igazán van szüksége a "mindenható megmondó" ajánlására.
Dönci2 2011.11.09 08:20:36
@Tapogatott Kukorica: Egyetértek a véleményeddel.
  A dobos, a szakács, a cukrász meg a hidegburkoló   Tódor János írása    Nagycsécsen gyilkoltak először. A média és a hatóságok reakciójából - pontosabban annak hiányából - igazolva látták tettüket: csak ölni kell, és közelebb kerülhetnek…..
Mindenki, akinek született már gyereke Magyarországon, pontosan tudja, hogyan kényszerítik bele a szülész-nőgyógyászok az anyákat abba, hogy az ingyenes kórházi konzultációk mellett vagy inkább helyett az ő magánrendelésükre járjanak, alkalmanként 10 rugó körüli áron.…..
A FIDESZ újfent lehetőséget adott a "megfelelő ember" címke használatára, a végén még sorozat lesz belőle. Úgy látszik kiélvezik, hogy a kétharmad birtokában tényleg azt tehetnek, amit akarnak. A közpénzügyek miatt egykor gyanúsított Papcsák, és az egykori III/III-as tartótiszt Horváth után megint…..
Asszociációs játékra hívja a Homár-olvasókat névtelenségbe burkolózó levélírónk: Ma a metrón olvasgattam a metropolt. Az utolsó oldalon megakadt a szemem. Nem vagyok egy holokauszt huszár, de a főgáz "hirdetése" kicsit erősre sikeredett. Nem tudtam, hogy nevessek,…..
Becsapás az Auchanban: igazából nincs garancia címmel írtuk meg, hogy Yappyapp drága LCD tévét vett az áruházban, de nem sokkal később, mikor a készülék elromlott, az Auchan gyakorlatilag elzavarta, hogy keressen egy szervízt, de őket ne zargassa. Miközben a jogszabály szerint…..
Üdvözöllek Erynnis,a következő üggyel kapcsolatban kérem a segítségedet:Egy mezőkövesdi Kft.-nél vagyok alkalmazott ~ 3 éve és 2 évvel ezelőttdöntöttem úgy,hogy a Miskolci Egyetemre kezdek járni a munkám mellett.A munkáltató köteles elengedni,ám azokra a napokra nem köteles…..
Dönci2 2009.07.03 06:31:29
@váj mí: "Szóban megbeszélte a könyvelővel" Ha a könyvelő nem tulajdonos, hogy hozhat ilyen döntést? Nem csodálom, hogy amikor a tulajdonos tudomására jutott, visszakérte a bért. Az ilyesmit tanulmányi szerződéssel szokták rendezni, ahol nem csak jogai vannak a munkavállónak, hanem kötelezettsége is. Mondjuk aláir annyi évet amennyi ideig a suli tart. Szerintem ez így korrekt.