Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joshhh

54 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blueshirts blog Évértékelő 1. 2011.04.26 18:32:00
Lássunk egy évértékelőt sajátos módon, ha már úgy sincs időm írni év közben. Az írást már a centerice Rangers topikjában is közzétettem, így aki már olvasott ilyet tőlem, annak ugyanaz lesz. Stero is ígért egy évértékelőt, várjuk szeretettel. Támadók: Druryt…..
Az elmúlt években már-már általánossá vált, hogy a Rangers nagyon jól állt védő prospectek terén. Nos, a juniorok között ez már nem így van. Tavaly Del Zotto, idéntől pedig már McDonagh, Valentenko, Kundratek és Niemi is a profik között játszik. Maradt azonban így is pár…..
Ma este a Buffalot fogadjuk a Gardenben és két dolognak már most lehet örülni. Először is annak, hogy Marian Gaborik visszatér a sérülése után, másodszor pedig annak, hogy a Sabres kapujában nem Miller kezd majd hanem Enroth. A rossz hír, hogy Rozsival vállsérülést szedett össze…..
Ma este a St. Louis Blues látogat a Gardenbe. Nagyon jó lenne a az idegenbeli formánkat átmenteni végre hazai jégre mert nagyon gyatra az MSG-ben a mutatónk. Idén szerény 2-3-1 ami 22. a ligában és nem szeretném, hogy év végére megismételjék a tavalyi teljesítményűket (18-17-6)…..
Sziasztok, már vagy másfél hónapja nem volt tőlem post. Sajnos nem is lesz mostanában (sűrűn). Egyszerűen nincs rá időm a sok tennivaló mellett.Lassan elkezdődik az NHL szezon, a múlt hét eleje óta már vannak a Rangers edzőközpontjában játékosaink akik elkezdték a száraz és…..
Régen jelentkeztünk már, de nem is volt miért, hisz mindenki szabadságon van és nyaral. Sather is horgászni volt a múlt héten Burke-kel, Nonissal, Murray-jel és még néhány fontosabb pozícióban lévő NHL-es haverjával. A héten azonban újra munkába állt és már van is eredménye,…..
Az elmúlt héten három játékossal kötöttünk szerződést, ketten már eddig is a Rangers égisze alatt játszottak, Brodie Dupont és Mike Sauer, valamint érkezett a Red Wings szabadügynöke, Jeremy Williams. Távozott Corey "Wizard" Potter, a Pen(i)s játékosa lett. Brodie…..
Az elmúlt hét sokáig elég csendesen telt a Rangersnél, de tegnap végre Sather is felébredt és üzletelt kicsit... Először is említést érdemel, hogy távozott a WolfPack tavalyi pontkirálya Corey Locke, aki a Rangersben csak 3 meccs erejéig kapott bizonyítási lehetőséget. Az…..
A tavalyi idény pontkirálya felettébb nem pontos. 1 nappal később miután beadta kérvényét a választott bírósághoz, sikerült megegyeznie a Caps vezetőségével hogy a továbbiakban is a Washingtonért és a Verizon Center szenvedélyes szurkolóiért harcol majd a következő 4…..
Az 5%-al(59.4 millióra) emelt 2010-11es fizetési sapkánál jelenleg kb 47 milliónál tart a csapat, a fentmaradó 12,4 millióból a július 1.jén megnyíló szabadügynök piacon okosan kell majd gazdálkodni. Eric Fehr, Tomas Fleishmann és Jeff Schultz legkésőbb július 1.én pedig…..
joshhh 2010.07.04 16:02:59
Elnézést hogy belekontárkodok a beszélgetésbe :-)
Buchek ki tudnád tenni a linkek közé a
newyorkrangers.blog.hu/ -t is? Már írtam steronak is hogy ti is kikerüljetek hozzánk.

Egyébként Carlson és Alzner elég jó védők lesznek idővel, valószínűleg ebben bíznak a vezetők is, azért nem jött senki sem.

Értelmes 2. sorba illő center pedig nem volt a piacon Lombardi kivételével.
Tegnap este hatkor kinyitott a szabadügynök piac, természetesen nálunk is volt mozgás, igaz nem jöttek-mentek olyan nevek, mint az a Rangers és Sather hírnevét ismerve várható lett volna. Távozók: - Alex Auld - Montreal Canadiens - 1 év - 1 millió USD Auldról már áprilisban tudni…..
joshhh 2010.07.04 15:36:48
@bali88: Sztem nem fog jönni már csatár. Ezekkel a csatárokkal megyünk neki a szezonnak (nincs hely rá a fizetési sapka alatt). Sztem még egy védő jön, de az is csak utána, ha McDonagh hivatalosan aláírt.

Már megnéztem a jövő évet is, ameddig Drury és Rozsival szerződése le nem jár, nincs helyünk a fizetési sapka alatt, nagyobb neveket szerezni, szűk két év elé nézünk, hacsak be nem érnek a fiatalok, akikben azért van remény.
Nem sok minden történt NHL szinten sem az elmúlt pár napon, alig voltak szerződéskötések. Rangerssel kapcsolatos hír, hogy PA Parenteau itthagyta a csapatot, és az Islanders csapatához szerződött. Úgy látszik, hogy ez már trend lesz lassan, hogy a nálunk feleslegessé váló…..
Profil: Mark Stone 2010.06.28 14:20:00
Név: Mark Stone Született: 1992.05.13 Pozíció: RW Magasság: 188 cm Súly: 85 kgKarrierje: -      Idén a 2. szezonját játszotta Brandon Wheatkings (WHL) csapatában -      Újonc szezonjában 56 meccsen 39 pontot (17+22) hozott össze…..
Draft után... FA piac előtt 2010.06.27 11:17:00
Újra beindulás. Pár szó a draftról, az eddig történtekről és a várható történésekről. Draft: Június 25.-én a Staples Centerben (LA) megtartották a 2010es draft első körét. Nem meglepő módon minden a papírforma szerint alakult eleinte (Hall, Seguin). A 16. helyről vártuk,…..
Enver Lisin (RFA) nem kap QO-t (QO=qualifying offer=előző évi bér*110%), így július elsején UFA lesz, bárki leigazolhatja. Szerintem inkább hazamegy a KHL-be. Nagyon nem illett bele a csapatba, de el lehetett volna cserélni hátsó pickért. Így Jessiman (2003) és Montoya (2004) után…..
joshhh 2010.06.26 13:38:39
@csatoimi: Ezt nem igazán értem, hogy jön ide, ő 2008-as draft. :-)

Stepan alá fogja írni első profi szerződését, július elsején jelentik be. Jövőre jön a WolfPackba centerezni Grachevet.
joshhh 2010.06.26 14:40:25
@csatoimi: Persze igazad van, csak nem értettem miért jutott pont ő az eszedbe. :-)

És mondjuk az is igaz, hogy pont Stepanról nem is írtunk, pedig 1-2 hete nagy hír volt ez az aláírás bejelentés is. Valahogy kimaradt.

Lehet érdeklődni természetesen. Szívesen válaszolok mindig. :-)
A 3. hely után hatalmas meglepetéseket hozott a 2010.-es draft első köre, innen is látszik, hogy az NHL scoutjai teljesen máshogy látják a fiatalokat, mint az NHL fanatikus drukkerei. Sajnos, vagy nem sajnos bent hagytuk, az előzetesen 3.-5. körüli helyre várt Cam Fowlert és Brandon…..
Ahogy ígértük elkészült a MOCK Draft második része is. Továbbra is fenntartjuk, hogy nem vagyunk jósok és nem vagyunk szakértők csupán játszunk és bemutatunk. Olvasóinknak két meglepetést is tartogatunk a poszt végén. A magyar származású Patrick Németh is felkerült a…..
joshhh 2010.06.25 14:56:11
@stero: Elfelejtettem elovasni a kommenteket és kijavítottam. Sorry Stero. :-)
2010. június 25-én és 26-án Los Angelesben tartják az idei NHL draftot. A 48. játékosbörze előtt a Rangers blog szerkesztőiként (Stero és Josh) eljátszottunk a gondolattal, hogy melyik csapat vajon kit választhat és készítettünk egy úgynevezett MOCK Draftot. Aki nem…..
Pavel Valentenko visszatér Észak-Amerikába és részt vesz a Rangers június végi fiataloknak rendezett edzőtáborában. A 23 éves orosz játékos tavaly a Gomez cserében érkezett hozzánk. A hírt a UHC Dinamo honlapján Andrei Safranov általános igazgató jelentette be. A játékos…..
Hosszabítottunk Kris Newburyvel. Tavaly 500k-t keresett, az idei szerződése sem lehet több ennél.A 28 éves Newbury tavaly érkezett a Red Wingstől a cserestop előtt, Jorden Owensért cserébe. 18 meccset játszott a csere után a Hartfordban, 4 gólt és 14 asszisztot jegyzett (wow,…..
Tegnapi hír, megegyeztünk Dane Byerssel, aki tavaly a Hartford WolfPack csapatkapitánya volt. A 24 éves Byers tavaly 500.000 dollárt keresett, július elsején korlátozott szabadügynök lett volna (RFA). A mostani kontraktusról egyelőre még nincs hír, majd frissítem a posztot. Érdekes…..
A flyers elleni heroikus küzdelem elbukása után, néhány hétnyi hallgatását megtörve megszólalt Glen Sather, a Rangers általános menedzsere, Larry Brooks, a New York Post újságírója készített vele interjút. Elmondta, hogy az utolsó hónapban nem jött jól Torts forecheck…..
Blueshirts blog Prospect hírek. 2010.06.05 08:27:00
Június elseje volt a határidő arra, hogy szerződést adjunk két, 2008-ban draftolt fiatalunknak, Chris Doyle-nak és Mitch Gaultonnak. Gaultont már hónapokkal ezelőtt informáltuk, hogy nem kap szerződést, ebben közre játszott az a sok sérülés, ami Gaultont hátráltatta eddigi…..
Múlt éjjel GMGM bejelentette, hogy Joe Corvonak és Scott Walkernek nem készítenek elő új szerződést. Walker csak 10 meccsen szerepelt, sérülések akadályozták a Capitalsnél töltött ideje nagyrészét. Corvo 2 góllal és 4 assziszttal szolgált a Caps fanoknak, ám -4 el fejezte be…..
  Meg van a következő igazolásunk is. Ahogyan az várható volt, ma hivatalosan is bejelentették, hogy a norvég hobbit, a svéd liga MVP-je (55 meccsen 23 gól és 41 gólpassz), vagyis Mats Zuccarello-Aasen immáron Ranger. Két éves két irányú kontraktot kapott,…..