Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sesz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Mozilla mai blogbejegyzése szerint nem sokára elérhető lesz egy olyan frissítés a Firefox böngészőhöz, amely megakadályozza a felhasználók böngészési előzményeinek visszanyerését a már meglátogatott linkek eltérő megjelenése alapján. A sokat tárgyalt módszer…..
sesz 2011.02.12 12:49:48
@nyos:
VAN MEGOLDÁS erre! :D A CSS history olvasása többet nem működik.

about:config -ban FALSE-re kell állítani ezt:

layout.css.visited_links_enabled
A hagyományos pop up / pop under  hirdetés ugye úgy működik, hogy az oldal betöltésekor megnyílik egy másik ablak is, ami jellemzően kicsi, nincs navigációs sora, és hirdetést tartalmaz.Ezt a fajta hirdetési módot sikerült először túlzásba vinniük a hirdetőknek - illetve…..
sesz 2009.10.03 13:59:22
@Chrome Ball: Ezért találták fel az Element Hiding Helpert. :)
Kétségtelen, hogy a szeptember egyik legérdekesebb pengeváltása az Origó és a Ringier számháborúja volt. A két fél által megadott számokon lehet vitatkozni, bár annyira nem érdemes. Tény: a Blikket többen olvassák, mint az Origót. Nem kicsit, az eltérés olyan 40-50%…..
sesz 2009.10.03 12:03:48
@vizipipa: Én ezt még sosem vettem észre. Mindig blokkolok minden reklámot, és mégis meg tudom nyitni az Origo cikkeket.
A mai nap 2009. első félévének a vége. Talán túlzás nélkül állíthatom, hogy ez a legrosszabb éve az online marketingnek gyakorlatilag 2001 óta. A folyamatos és robbanásszerű fejlődés megakadt, hovatovább még visszesés is történt. Sok cég került bajba, sőt, sok…..