Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szibill

0 bejegyzést írt és 234 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, ilyen is ritkán van, folytatódik egy történet. Lássátok meg.(Az első rész itt)A kép innenKedves szakítós blog!Pontosan egy évvel ezelőtt közöltétek le a levelem "Anyu neve ugyanaz" címmel.Akkor leírtam hányadtatott sorsom. Azért gondoltam, hogy leírom mi a helyzet…..
Ha újra kezdenénk, sem lenne jobb, mert már nem leszünk mások, mint voltunk.A kép innenRégóta olvasom a blogot. Azt hiszem én nem a kárörvendő fajtába tartozom, akinek az „egy-fiú-egy-lány-valaki-kibaszik-valakivel DE viccesen” történetek jönnek be. Nem tudom. Talán…..
Szibill 2009.10.06 18:38:29
@Alkibiádész: Nagyon szépen írtad le a dolgokat. Öröm irodalmibb színvonalú posztot olvasni néha.
Érdekes, hogy szombaton éjjel hasonló állapotban ültem a gép előtt, egy pohár rozéval a kezemben:) csak én nem dohányzom...
Szóval mindent egyedül oldottam meg. Bírtam én, fáradt voltam, de tettem a dolgom. A kép innen Akkor most írom én, csókoltatok mindenkit aki magára ismer: 18 évesen jöttem el otthonról egy nagyon kemény intellektuális háttérrel rendelkező családból, az utolsó mondat amit…..
Szibill 2009.09.24 10:37:10
@Dr. Jula Watson:
sztm, ha figyelemmel akarod olvasni, sok helyen nem könnyen érthető...
"Bemutatkoztam és megkérdeztem ismeri-e a párom.igen.a főnöke.mondtam és azt tudja hogy családja van?igen.és?-kérdeztem.csak egy csók volt.aha.boldog karácsonyt aviszonthallásra." kicsit bonyi..
Ha már írunk, akkor tiszteljük meg a magyarnyelvet.. ha lebaszunk kamasz posztolókat ezrét, akkor egy 30 éves nő se legyen kivétel...
Internet, 200 km, nincs mit mondanom. A kép innen Kedves Szakítós! Hosszas vacilálás után úgy döntöttem, megírom a történetem. Párszor már elhatároztam, hogy megteszem, de mindig történt valami új fejlemény, remélem most már nyugodtan mondhatom, hogy teljesen vége…..
Szibill 2009.09.23 14:41:01
@NyUsZiFüL: ez nem is hasonlít egy bullterrierhez...
de tünci:)))))
Szibill 2009.09.23 14:42:16
@Caddy: ők pont nem akarnak:)))
Szibill 2009.09.23 14:53:56
@NyUsZiFüL: ez PITbull terrier.. én sem tartanék.. Bullterrier az egyik és pitbull terrier a másik..:)
Szal pitbullt én se szívesen:)
Amúgy helyes a képen.
Imádjuk a sagákat, úgyhogy minden folytatást örömmel fogunk venni a jövőben is. A kép innen Kedves szakítosblog 2009 aug 31-én raktátok ki egy szakításomat. Annak a történetnek a végén jeleztem, hogy elkövettem egy hibát, esélyt adtam annak, akinek nem kellett volna. Ez…..
Szibill 2009.09.22 11:32:55
@tarquin- k.b. ördögműalkotás:
Én kifejezetten bukom az ilyen pasikra...:)))))))))) meg majdnem papokra... van is egy ilyen álompasim. Majdnem pap lett, de aztán mégsem...
Szibill 2009.09.22 11:40:57
@tarquin- k.b. ördögműalkotás:
Van bennük valami kis rejtély és kihívás... és igen.. általában olyan céééééépek, hogy hihetetlen:D
Szibill 2009.09.22 11:43:37
@Muha: ámen
 Megint szomorkodás jut hétvégére, pedig a kakós borral olyan jó indult minden. Nehéz a világ, ahol az új srác megismeréséhez elsősorban a régivel való rossz világ miatt vezetett az út. Volt egy fiú, és volt egy lány. Egy szép őszi este egymásra találtak,…..
 Családi dráma, nehéz mit mondani. Kedves Szakítós! Blogodat olvasgatva jutottam arra az elhatározásra, hogy a saját történetem is érdemes lehet a blogközönség figyelmére, így azt megosztanám velük. A történet tiniszerelemnek indult. Amikor megismerkedtünk én 14 ő 16 meg…..
Szibill 2009.09.18 11:30:02
@Drága gernika:
Pontosan eltaláltad.. a kisöcsit, aki még beteg is.. de már azért normalizálódtak ezek a dolgok... mikor anyu lelépett, akkor látták, hogy nem vagyunk olyan borzasztóak...
Bár a kicsi még most is sok olyan dologért hibás, amit én nem neki rónék fel.
Szibill 2009.09.18 12:02:08
@Drága gernika:
Hát nekem sincs túl erős munkakedvem...
@codeine / King of Kebab:
felénk az sem dicséret, ha valaki szláv:) Pedig Budaörsön dolgozom és van egy pár.

Szerintem felesleges ezen a két szón pörögni.. Le lett írva, kész, túllettünk rajta, ettől senki nem jobb vagy rosszabb...
Szibill 2009.09.18 12:07:02
@Peanut33: Nem mondod komolyan, hogy ez volt a párterápia???? Nem az, hogy ti béküljetek ki és oldjátok meg a problémákat, hanem hogy menjetek szét??
Párterápia a javából...na ilyenre se megyek soha!
 Patak parton nem csak Kukorica Jancsi és a Tompos Kátya alakította Juliska ismerkedik? Hát mi van itt, szájjal kielégített? Mert arra járt? Kedves Szakítós! Az egyik legizgalmasabb szerelmi történetem szeretném megosztani veled. Az egész három éve kezdődött, 18 éves…..
 Addig bírtam, hogy a kutya karanténba kerül. Nem igaz, hogy az ember a szenvedéstöl megtisztul, jobb lesz, bölcs és megértö. Az ember hideg lesz, beavatott és közömbös. Mikor az ember, elöször életében, igazán megérti a végzetet, csaknem nyugodt lesz. Nyugodt és olyan…..
Szibill 2009.09.16 08:44:07
@tuli_:
hát a szerelmi életemmel párhuzamosan csak változik a kísérő érzés, de el nem múlik.
Mikor a mostani kapcsolatomat felhőtlennek és tökéletesnek éreztem, akkor is ott volt, de teljesen más formában... hanyagolható volt.. elhessegethető... :)
Aztán romlott a kapcsolat és most megint viharos és tüzes érzés lett belőle...
Szibill 2009.09.16 08:51:55
@Drága gernika:
hát nagyon várom már a pillanatot.. felőrlő...
Szibill 2009.09.16 09:54:52
@tuli_: nem vagyok.. de hogy lehet ez? 3 évig nem is láttam, semmi nem volt, max hallottam róla... s közben mégis mindennap eszembe jutott.. minden kis apróságról... mindig azon járt az eszem, hogy ő mit gondolna, ő mit tenne.. na ehhez mit szólna, stb...
most taliztunk 3 év után és ugyanazt érzem, amit anno... csak mostmár van egy másik lány a képben.
 Rövid, de életigenlő történet hétfő reggelreA srác szülei kezdettől fogva ellenezték a kapcsolatunkat, ez vezetett végül ahhoz, hogy három év együtt járás után, az utolsó egyetemi évben pasi ezzel a szöveggel szakított velem:-Ha rendeződnek a dolgaim és majd anyagilag…..
Szibill 2009.09.14 15:12:04
@mooon:
Nálunk én voltam a feketebárány... Nővérem orvosira járt, öcsém tök kocka volt, otthon volt mindig.. a kicsit nem bántjuk. hát én voltam a rossz.. egészen, amíg el nem költöztem.. Most halál büszkék rám, hogy minden megfontolt és felelősségteljes vagyok.
Csillog a szemük, mikor rám néznek.. Most az öcsém a rossz, mert abbahagyta a fősulit :)))))
Szibill 2009.09.14 15:29:52
@mooon:
Nálunk sosem mondták, hogy pénznyelő vagyok, csak mikor nem jogra mentem nappalin, akkor közölték, hogy dolgozzak és ők nem fizetik azt a szakmát, amit én választottam. Így diplomáztam le.. Közben nem laktam otthon...
Öcsémnek fizettek jogsit, stb... Viszont már neki sem fizetik a legújabb heppjét:)
Szibill 2009.09.14 15:51:38
@mooon:
nálunk is ilyesmi volt.. nekem azóta sincsen:D
Öcsémnek van, de sosem vezet... nem szereti.. sztm még kocsit is a feneke alá tettek volna...
Ha esetleg valaki magára ismerne a történetben, az szívás.A kép innenSziasztok.Ez az egész történet kicsit bonyolult, de ki szereti az egyszerű dolgokat?  Az egész dolog 2006 decemberében kezdődött, amikor én még ártatlan kislány voltam, és 1 éve volt barátom, akitől…..
A a csaj nyáron kitette a pasi szürét ezzel a dumával: nem akarom az idődet huzni. khöhhh a hapsit kicsit hidegzuhanyként érte de ez van.A kép innensziasztok! no elolvastam it sokmindent. hümmm volt egy két valóban vicces sztori, de volt olyan is amiben magamra ismertem-.-…..
Legjobb pornófilm evör: összezártak egy matekos csoporttal. Plusz pad alatti szerelem. A legszebb szerelmes sztori a szakítóson az utóbbi hónapokban.     Gimi harmadik, összezártak egy másik matekos csoporttal…előtte sosem láttam, aztán jött, elfoglalta a helyem,…..
Fiatalos sztori a lányról, aki a nyugis pasival kezdett el járni. sziasztok szakítósok. régóta olvasom a blogot, de még soha nem volt olyan szakításom amiről úgy éreztem hogy közzé kéne tennem. na de most.. :D ha már leírom, akkor beszéljünk az igazi nevekkel, igazi korral,…..
Szibill 2009.09.01 13:24:10
@tarquin- k.b. ördögműalkotás: gondolod a szüleik nap mint nap előttük szexelnek???
nagyobb a valószínűsége, hogy a tinisorozatokban állandóan szerelmes szereplők mutatnak példát?
Szibill 2009.09.01 14:08:42
@tarquin- k.b. ördögműalkotás: Teljesen igazad van. A tisztelet hiányát otthon lesik el...
Szibill 2009.09.01 14:29:35
@tarquin- k.b. ördögműalkotás: így legalább mindenkinek világos, miről is beszélünk:D
Aludhattam vele együtt, egy ágyban. Ez még mindig nem esett volna nehezmre ezek után... csakhogy elkezdett piszkálni, hogy de a búcsúéjszaka őt megilleti!A kép innenÜdwözletem drágáim!Ma olvastam ezt a sztoritokat:…..
Szibill 2009.08.27 10:42:22
@Muha: ÉÉÉÉS mivel lehet Téged zsarolni???:D
Szibill 2009.08.27 10:45:44
@Muha: akkor megszívtad... pedig megzsaroltalak volna;)
Szibill 2009.08.27 10:57:43
@Muha: Szívesen. Szólj bármikor ha szükséged van rám! :DDDD
A válasza egy "persze" volt, na meg  egy akkora, de akkora pofon, hogy a falnak estem, nem láttam semmit másodpercekig és meg is állt minden körülöttem.    A kép innen   Kedves Olvasok, és egymást megértők! Nos, a történetem nem bonyolult. De érdemesnek…..
Szibill 2009.08.25 15:48:14
@BUNNY - A héten über-mega KEGYETLEN:
Pontosan én is így gondolom...
az olyan, aki nem egy vita hevében üt, az át is tudná gondolni ( ha lenne agya)..
az üt máskor is, akkor majd egy másik lányt, mert megvajazta a májkrém alatt a kenyeret, pedig tudnia kellett volna, hogy ő úgy nem szereti.. na ez lesz a hirtelen felindulás..
Szibill 2009.08.25 15:52:21
Szibill 2009.08.25 16:05:59
@BUNNY - A héten über-mega KEGYETLEN:
Azt tudom... Szegény pasid lila meg kék mindeütt.. csakmert nem kente elég vastagon a májkrémes kenyeret.. Minket meg azért akartál kinyírni, mert túl vastagon tettük a gofrira a nutellát.. emlékszem én mindenre..

Én nem tudom, mit tennék azzal a pasival, aki megüt.. Azthiszem elintézném, hogy magától ugorjon a Dunába és én mosnám kezeimet:D
A srác azt mondta, hogy sajnos nem tud átjönni aznap este (a szomszédos városból) mert nem kapta meg a kocsit a fatertól.  Na ez kicsit kiakasztotta Évát. Nálam bőgte ki magát, a szülinapján.    A kép innen     Na és egy eset. Nem velem történt, hanem a…..
Mit tegyen az olvasó, aki kétségbe esve írt nekünk? Drága barátaim, oldjuk meg az életét, hozzuk meg a felelős döntést helyette, hajrá! A történet még nagyon friss, kíváncsi vagyok a véleményetekre, érdemes lenne-e futni még egy kört az ügyben.....mielöbb választ kéne…..
Szibill 2009.08.18 14:59:18
@Drága gernika:
jajj tudom nagyon égő! Hetek óta készülök leírni. terápiára is jártam.
:)
Szibill 2009.08.18 15:08:16
@BUNNY - Mrs. Evil:
jézusom....
Szibill 2009.08.18 16:32:31
Még egy szigetes szakítás! Emlékeim szerint a Run DMC szar volt, én otthagytam, de majd vl megvédi őket.  Kedves Szakítósok, a Szigetes Szakítás™ "novellapályázatra" küldeném ezt a kis történetet. Az elmúlt években valahogy mindig kikeveredtem a…..
Szibill 2009.08.14 15:05:09
@segantini:
Tök egyetértek veled, de a felhívásban nem feltétlenül... mert mivel a srác ráért, a csaj valszín nem.. nem fájdítanám a szívét azzal, hogy én meg megyek a Szigetre.. bár ez is nagyon helyzet függő.. ugybár miért is nem ért rá a lány? Kötelező családi segítségadás? Vagy bartánőzés... hm hm
Szibill 2009.08.14 15:16:34
@segantini: Annyira égbekiáltó volt, hogy a szegény srác aszitte, hogy van egy szabad hétvégéje:D
Szibill 2009.08.14 15:22:37
@Snowmass: :D egészen elképzelhető, hogy így volt:)
Szegény fiú...:D és mégis mit kapott...
Végre! Fesztiválos szakítás! A Radiohead koncert egyébként tényleg lehangoló volt.     Sziasztok, tegnap láttam a blogban, hogy nagyon hiányoljátok a szigetes szakítást, nekem meg eszembe jutott, hogy tulajdonképpen volt már részem benne, úgyhogy megosztom mindenkivel…..
Szibill 2009.08.12 16:07:05
@Kedves Nard: egyáltalán nem!:)
Szibill 2009.08.12 21:01:33
@BARI: vasárnap több ilyen is lesz a városban
A városligetben 1kor lesz a főpróba. aztán a Hősökterén lesz az első, Moszkvatéren a második és a Vörösmartyn a harmadik...
Michael Jackson emlékére szervezik.
Szibill 2009.08.12 21:13:44
@BARI: komoly bezony. :)